@muradcaglidil
evet altına imzamı attım..................
yalnız bu topiğin amacı daha öncede söyledim kendimiz ile yarışmak kilolu isek karatay diyeti yeşile 100 kiloluk adamlar geliyor bir ayda eriyecekmiş yok öyle yağma adama derlerki ağzına kilit çaksaydın ..olimpiyatlar ve bisiklet yarışlarına her türlü paralı şaşalı yarışlara kesin kez karşıyım bu beni bağlar tabi ..spor halk içindir insanlar içindir insanların hobisi olacak koşu bisiklet kayık ferdi sporlar kendilerini geliştirecekler benim istediğim bu,,,, bu ülkede ise yatıyor millet bağdat caddesinde gençler fest food derdinde ye ye sıfır hareket obezite ....çin evet bende karşıyım o cocuklara işkence yapın daha iyi psikolojik işkence yapılıyor demokrasi hikaye o ülkede bir zamanlar romanyadaki jimnastikcilerin durumu nazi kampından farksızdı jimmastik kampları bunlar yalnış .......her ülke kadını yaşlısı genci ile istediği sporu yapmalı kitlesel olacak spor o vakitte kimse futbol maçınada gitmez olimpiyatlarda gözden düşer bir de en iyi koşşan ne yazar ve en iyi bisiklete binsen ne yazar böyle düşünürüm bazen çünki ölümlü dünyada gençken alınan en iyi derece yaşlı olununca asla alınamaz yok böyle bi şey peki bunun ortası nedir dengede kalmak spor yapmak limitlerini bilmek o kadar..