Scudo Sports

Anadolu performans hazırlık antrenman

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Kudret Kurtcebe

kudret abi 17.00 de murat abi ve ben başıbüyük tarafına çıkacağız.. sabiha gökçene yılgör yarın sabah gidecek..

Scudo
@muradcaglidil

evet altına imzamı attım..................
yalnız bu topiğin amacı daha öncede söyledim kendimiz ile yarışmak kilolu isek karatay diyeti yeşile 100 kiloluk adamlar geliyor bir ayda eriyecekmiş yok öyle yağma adama derlerki ağzına kilit çaksaydın ..olimpiyatlar ve bisiklet yarışlarına her türlü paralı şaşalı yarışlara kesin kez karşıyım bu beni bağlar tabi ..spor halk içindir insanlar içindir insanların hobisi olacak koşu bisiklet kayık ferdi sporlar kendilerini geliştirecekler benim istediğim bu,,,, bu ülkede ise yatıyor millet bağdat caddesinde gençler fest food derdinde ye ye sıfır hareket obezite ....çin evet bende karşıyım o cocuklara işkence yapın daha iyi psikolojik işkence yapılıyor demokrasi hikaye o ülkede bir zamanlar romanyadaki jimnastikcilerin durumu nazi kampından farksızdı jimmastik kampları bunlar yalnış .......her ülke kadını yaşlısı genci ile istediği sporu yapmalı kitlesel olacak spor o vakitte kimse futbol maçınada gitmez olimpiyatlarda gözden düşer bir de en iyi koşşan ne yazar ve en iyi bisiklete binsen ne yazar böyle düşünürüm bazen çünki ölümlü dünyada gençken alınan en iyi derece yaşlı olununca asla alınamaz yok böyle bi şey peki bunun ortası nedir dengede kalmak spor yapmak limitlerini bilmek o kadar..

tamam abi murat abi beni arayacak ters bir şey olursa.. diğer türlü 17.00 da aynı yerde buluşuruz..

saatlik hava durumuna baktım yağmur görünmüyor abi.. inş doğru çıkar tabi ne de olsa tahmin :))

ıyı antremanlar 17:00 grubuna yarın sabah antrenman nasıl olucak ben tam anlayamadım ama sabah 6 buçuk iyi bir saattir bence

barış saat 17.00 de bostancıda olurum yalnız kayış dağı tarafı ve aydosta trafik vardır malum bayram ziyaretleri ,bu nedenle ben fenerbahçe sahil yoluna takılacağım ama murat ve sen başıbüyük yapın derim .....yarın saat 06.30 da antreman bencede uygun erken olursa trafik olmuyor ve sıcak olmuyor bu arada ben nadastayım yarın için..

@douach

o gruptan sadece ben gelicem yarın sabah için.. gücümüzün yettiği kadar artık..fazla zorlamam..bu arada sabahki antreman saatini akşama konuşalım..

Ben yarın için varım , gelmeden önce lastiklere hava basmak istiyorum o saatte açık bi yer bulabilirmiyim içerenköy-bostancı arası ?

@Ozan Güner

Ben shell benzincide basıyorum elinde kontrol ederek basabilirsin havayı kompresörün psi ına güvenme ama mesela benim lastiğin max 70 psi ben 67 ye ayarlıyorum.

dostlarım barış ile buluştuk ve yağmur yağdı neyse bence yarın yerler ıslak olursa zorlamayın kendinizi ...64 km lik sabiha var orda sürat yapılırsa kısa mesafe tempo etkili olur ama tabi rampa çalışması içinde başıbüyük 'e devam edilir anlaşma olmaz ise oylama yapılır duruma göre karar alınır ...

@douach

Benimki 35-80 psi arası ne zaman bassam iniyor benim ağırlığımdan dolayı heralde :D

@Ozan Güner

iç lastiğinle alakalı bir sorun olabilir bence çnk 80 psi bastığın bir lastik senin ağırlığından inmez hatta havalar sıcak içindeki hava genleşir daha da şişer istersen iç lastiklerini bir kontrol et ama bu benim fikrim.

yarın sabah için arkadaşlar diyorum ki geçen seferki güzergahı kullanalım..yılgör senle istersen ordan devam edebiliriz sabihaya..

Herkes farklı antrenman yapmak mı istiyo ve farklı zamanlarda ona göre toparlanalım bence devam ediyosak da birlikte edelim etmiyosak da etmeyelim derim sabah 8-9 bence çok geç 1.Trafik ciddi manada yoğunlaşıyo 2.Antremana başlarken belki çok sıcak olmaz ama ortalarına doğru dayanılmaz bir hal alabilir.

Ben parkur değil ama saat konusunda 6 veya 6:30 olmasında ısrarcıyım=)

barış bence sen ozan ile çalışma yap , barış doğaç ın dediği doğru saat 06.30 da kalkmaya çalış ,barış trafikte sorun olur bi de sıcakta herkez gidemiyor ,,sabiha yapabilir doğaç partner orda yılgör olabilir evet sistemi çalıştıralım dostlar....

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri