Scudo Sports

Anadolu performans hazırlık antrenman

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
http://www.erdoganlarbisiklet.com/v2.0.2/media/catalog/product/cache/2/image/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/s/h/shimano-br-cx70-brakes-zoom.jpg

cyclo cross fren takımı en ideali...fakat benim öne olurmu bakacağız ya da olmaz ise avid mekanikler olacak...

Scudo
Kudret abi döndüm, istanbuldayım, polinez yapmışsınız galiba bu hafta bir tane daha olsun bende açılışı yapayım hayırlısıyla :)

@Ozan Güner

sevgili ozan dostum dost acı söyler........
bi kere 2 eylülde gidilecek polineze ve polinez yapılmadı, ve 8 kişi ,herkezin partneri var ve bu partnerler sen aramızda yokken çalıştı senin partnerin artık cem şentin malesef durum bu çünki ekibin hepsi hızlı sayılır en düşük tempolularında düşüğüne ayar çekiyorum ve senin cem şentin ile gelmeni istiyorum nereye polineze .....topiğe girerek gezi bölümünde haritaya bak ve cadde adlarını yazdım güzergah o olacak ve durma yok 32 km ye eşdeğer yolda beş adet rampa ikisi oldukça uzun ve dik...çok gerilerde cem şentin ile beraber birbirinizi kaybetmeyerek geleceksiniz polinez anca böyle olur senin için, ha cemo gelmez ise o vakit sen tek başına kalacak gerilerden polineze geç geleceksin biz zati orda 2 saat bekleyeceğiz hemen dönüş olmayacak dönüş serbest ve temposuz olacak ilk gidiş tempolu olacak saat 09.00 da hekimbaşından hareket ,sen direk saat 08.00 de üsküdar vapur iskeleye geleceksin ...daha 2 hafta var yalnız bu 2 hafta içinde 2 adet antremanda olursan hayrına, durumunu düzeltirsin şimdi bu geçen ct yardımlaşmalı antreman yaptık rampada bekleme yaptık ,başıbüyükten kayış dağına durmadan çıkıldı bu rampayı bu ct alma durumu...saat 06.00 da bostancıdan hareket ,erken kalkmaya çalış gelemez isen 2 eylülde eksi hanene yazılır ..

Abi sıkıntı yok benim için her türlüsüne ayak uydururum karar senin.Bu cumartesi 6 damı antrenman ? Artık burdayım sıkıntı yok her zaman gelebilirim. 2 antrenmanda çok rahat toparlarım biliyorum ben kendimi.

@Ozan Güner

o.k ozan şimdi şöyle yapıyoruz saat 06.00 da bostancıda oluyoruz.....murat dostta gelecek barış ile yılgör murat ile ben partnerim..rampada partnerler birbiri ile çıkacak ya da sıkı basan öne geçecek ama dönüşe basacak gücü kalacak partnerler olunca bu antremanda bekleme olmayacak...ilk antremanda bekleme yaptık çünki yolu kimse bilmiyor idi...bu sefer olmayacak
sen barış ve yılgörü kaybetmemeye çalış...onlar yolu bilmekte yolu bi kere öğren sonrasında kolaylık çekersin yolda rodfaydır var ve saldırıyor onu bana bırakın çünki bu ct onla iyi dost oldum ve ekibi korudum dönüşte tık yok idi...asla panik yapma çünki orda bi adet rodfaydır fabrikayı koruyor ve zincirsiz..

11 ağustos ct günü yapılan antremanın kriterleri....

ekip saat 06.00 da bostancıda toplandı....
murat ile partner oldum..yıl gör barış ile yalnız sadece yolu ben biliyordum bu yüzden rampa sonlarına doğru hep arkalara bakıldı ve arkada kalanların çok fazla geride kalmadıkları görüldü en önemli çıkış yeri başıbüyükten kayış dağı rampasıdır oldukça uzun sayılır...genelde ilk uzun süren rampalara yavaş tempo ile çıkarım çünki dönüşü düşünürüm...başıbüyük rampalarından sonra kayış dağı rampasında önde murat vardı sonra yılgör sonra barış ve sonra ben geldim onlar beni bekledi ama yolu bilmiyorlar idi gitselerdi karışık yere saparlardı gerçi benim önümde idiler pek fazla fark yoktu ben durmadan devam ederek durmayalım dedim ve devam ettik köpekler konusunda uyardım gerçekten çok köpek var orda ..bi yerde durmak zorunda kaldım çünki rodfaydır saldırdı derhal seleden indim dizlerimin üstüne çöktüm kafamı aşağı eğdim ve korkmadım rodfaydır çekildi diğer köpek bağırmaya devam etti ama buz gibi durunca o da sustu bu hareket her zaman işe yarar bu sefer onları mükafatlandıracağım şekerli bisküvi ile..evet kopmalar pek rampada olmadı saat 06.00 çıkış ve varış 07.00 idi bir saat 17 km ama tırmanışlar var idi toplama deftere 20 yazdık tempo 20 oldu rampada 8 leri 10 ları gördü ekip..yarım saat mola 07.30 aynı yolu dönüş ..varış 08.14 bostancı 17 km dönüş ama dönüş hep iniş oldu bir yerde bi tırmanış var idi uzun diğerleri ise kısa idi..çeşmeden sonra zati paso iniş ....sele üstünde geçen zaman 1 saat 45 dolmuş...toplam 34 km yol tırmanışlar ile 40 dersek tempo 27 çıkarki bu sele üstündeki değerlerimizin yüksek olduğunu ortaya koyar....evet sele üstünde geçen zaman değerlerimiz iyi çıktı..dönüşte murat çok süratli bastı ve tahminimce 30 tempo ile gitti..

@Kudret Kurtcebe

rotvaydırın yanında 2 de irisinden arkadaşı vardı. beraber saldırmaya çalıştılar. kudret abi sen olmasan kaptırıyorduk paçayı. işallah bir daha ki sefere bizi tanırlar da selam verip yolumuza gideriz sadece.:)

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
doğru diyorsun yılgör, kudret abi işi biliyor..bu arada bugün öğle saatlerinde çıktım 47 km düz yol tempo yaptım.. malum pazar günü çıkamamıştık acısını çıkardım.. :)

(link)

kesin irtibat yeri.......

bahtiyara erkana istek gönderdim murat ,ozan,barış,yılgör face e girin ismim aynı ve ana sayfaya gelin orada çok yasaklı adam var bisiklet kullanan bundan sonra bu topiğe sadece bir iki resim atarım ve antreman kriterlerini yazarım face in iyi tarafı şakır şakır çalışıyor ..murat ,ozan ,barış ve yılgör istek gönderin face den bana ...en kısa zamanda..evet burdan gruba dahil olacaklara aynen yukardaki link gönderilecek.....

sabah 6 da çıkmak iyi bir fikirdi. ormanlık yol guzeldi. bisikleti her zaman koşu ile karşılaştırıyorum.koştuktan sonra bacaklarımı toparlamak biraz zaman aliyor. bisikletteyse yüksek kadans düşük vites gidip tempoyu yavaşça artırmak şartıyla bir yıkım yaşanmıyor.bisiklet çalışmasını her zaman koşmaya tercih ederim. ne var ki ekim ortasında avrasya koşusu var.katilirsam 2002 den beri 15 kmdeki 8nci katılımım olacak.dereceler yaşla birlikte geri gitti.aynı süreye tutunmak için daha fazla efor sarf etmek lazım. ateşe daha çok odun atmak lazım..belki de koşmak yeterince motive etmiyor.bisiklete mı çıkalım, koşalım mı, başka birşey mi yapalım derken her zamanki gibi ortaya karışık bir şeyler yapacağız. benim kişisel deneyimim bu şekilde çalışmanın hiçbir performansa katkı sağlamadığı, ya da gelişmeye yardım etmediği yönünde.n'apalım, günün sonunda spor keyfimiz için..

• Beğen
@muradcaglidil

50 yaştan sonra hiç bi şekilde kendini zorlama murat dostum sonra 10 yıl geçer yıkılırsın yıllar sonra bunun acısını çekenler var her zaman ortada kal asla zorlama limitlerini..ben her türlü yarışa karşı bi adamım insan kendisi ile yarışır bi başkası için değil hele hele paralı ödül için bile değil..şimdi bu ct yapılan antreman düşük tempolu arkadaşlar için burda önemli olan onların gelişmesi bizim değil.biz alicenap olacağız ve onları geliştireceğiz bilmem anlatabildinmi bundan sonra bu topik çalışmayacak sadece iki resim atacağım ve kriterleri yazacağım acemileri face de eğiteceğim ve face in lingini vereceğim bu topik niyadını kapatıyor bu topik sadece reklam içindir ve adam toplamak içindir anadolu performansa gelecek olanları burdan toplayacağım ve face de benim listeme üye edeceğim istenmeyen adam zati tarafım tarafından alınmayacak face de..

duyuru....................

bundan sonra ,anadolu performans topiği sadece yeni eleman almak içindir ve reklam içindir burda acemiler ile yaptığımız antremanların kriterleri yazılacak ve bir iki resim konacak ve aynı zamanda burdan gruba dahil olmak isteyenlere face lingi verilecektir sayfanın yöneticisi olduğumdan ekibe ters düşenler alınmayacaktır anadolu performansın amacı düşük tempoluları eğitmektir, benim görevim tecrübelerimi acemiler ile paylaşmak ve bunun yeri face deki sayfam olacaktır ,önemle duyurulur yeni konuma eski arkadaşlar uyar yada uymaz kendi bilecekleri iştir...

abi ben de dili dışarı çıkmış, gözü yarıştan başka birşey görmeyecek şekilde yarışmayı ve sadece başarıya prim vermeyi doğru bulmuyorum.gencecik insanları hatta çocukları alternatifsiz başarı güdülemesiyle nasıl telef ettiklerini görüp karşı çıkıyorum.
diğer taraftan "kendinle yarışmak" da biraz bulanık bir iş. Sınırlarını keşfetmek, doğayı tanımak, arkadaşlarını keşfetmek ya da seçebilmek vb diye baktığın zaman ortam biraz rahatlıyor, keyif alabileceğin yelpaze genişliyor..yarışma değil ama keşfetme duygusu her yaşa açık..yarışma ne kadar inciticiyse keşfetme de o kadar olumlu ve destekleyici.sonuçta kişiye özel bir denge durumu var.. bazısı yarışmak için canından bile vazgeçer, limitsiz fedakarlık yapar, kimisi daha ılımlı bir noktada dengeyi bulur.yarışçıların bir kısmı beraber hareket ettiği topluluğa huzursuzluk verir, kimisi de önderlik yapar, insan yetiştirir..

• Beğen
@muradcaglidil

evet murat dostum ben önderim ve insan yetiştiririm eskiler bana şöyle dedi ağbi sen bizim için çok şey yaptın bunu diyen dostum edirneye gitti hemde 300 km yi aldı bu onun başarısı ama ilk hali kurtdoğmuşta çok kötü idi offroad yollarda rampada ümit bisikleti ile geri kalıyordu ama kartepede açıldı sonra 300 km yi gitti ,,bazıları kendilerini geliştiremeden bıraktılar ama ozan öyle değil o çocuk hırslı ve kubilay daha 15 yaşında neden herkezin partneri olacak dedim çünki tempoları birbirlerine yakın olanları toplamak benim işim ,,ekip yaratmak 2008 den beri benim işim idi ve ne ekipler yarattım ama devamlı olmadı gerisi gelmedi nedeni iş güç okul evlilik ve kayboldular aytekin erzan kaybolmadı ve korsan hasan kaybolmadı ve volkan akboga kaybolmadı ama diğerleri atomlarına ayrıldı...kendin ile yarışmak bulanık değil , daha derin düşün bu tamamı ile kendin ile olan bi dava yani limitlerini bilerek sele üstünde kontrolü tutmak ,,asla kendini yormadan çakır keyf noktada en ağır turları bitirebilme yeteneği bence kendinle yarışmaktır..kişiler arasında psikolojik savaştan medet ummam ne sahada ne de burda çünki bilirim ki bu bisiklet sporu genç işi yaşlı değil biz yaşlılara düşen görev ise onlara bilgi aktarmak..murat ekipte sen serbestsin sen polineze gelirsen orda serbest sürecek ve basacaksın ve polineze vardıktan 15 dakika sonra dönüşe geçebilirsin ,,bu sana kalmış çünki ekibe bağlı değilsin, şimdi anadolu performansın gizli grubuna seni davet ettim murat dostum kubilayıda ve ozan sayfaya girdi sıra bahtiyarda ve erkan ve yılgör,barışta ,,amacım partnerleri eşitlemek 9 kişiyiz gerçi çift çift olmuyor ama ozan bence barış ve yılgör zincirine takılabilir ..bundan sonra burdan program duyurusu yapmayacağım duyuru face deki gizli grubumuzda olacak orda 9 kişiyiz 9 kişi olacağız ....9 uncu kişi kubilayın ağbisi onlada irtibatı kubilay sağlayacak tabi..

evet herkez buluştu artık programlar orta kanaldan, ora bizim sayfa ne göcer ne de yıkılır hafta sonları asla göçmez evet bundan sonra bu topiğe giren aşağıdaki 345 kişiden tabi bizim ekip haric bizim gruba girmek isteyen olursa aynen face deki ana sayfanın lingini vereceğim ve sonra diğer gizli grubun lingini ...yalnız asla kontenjan 20 kişiyi aşmayacaktır 9 kişi benim için yeterli sayıdır az ve öz, zati en çok 10 kişilik ekip kurdum en fazla...bunlar lüpcü grup asla olmadı çalıştılar ter döktüler spor yaptılar ......ne mutlu bisiklet sporu yapanlara...

dün ozan çalıştı ,bu gün barış ,anadolu performans durmaz çalışır ter döker ,inançlı adamları disiplinli adamları severim ben ,,,,,

18 ağustos bostancı saat 06.00 çıkış..

1- ozan
2- ben
3- barış
4- yılgör......

40 km lik mesafede giderken durma az olacağından limitleri kontrol edelim..başıbüyükten kayış dağı dahil uzun rampa bizi bekliyor..............

sonuçları burda paylaşırız........

Ben bugünde çıkıyorum abi başıbüyük kayışdağı üzerinden pendiğe , dönüşte aynı yolu alıcam rampalara alışayım iyice, birde tekerlere hava falan basılıp frenin ufak tefek ayarları yapılacak onları yaptırıcam, cumartesi ye hem bisikleti hem kendimi hazırlayacağım bugün bakalım.

• Beğen
haberim olsaydı eşlik ederdim sana ozan.. bende öğleden önce çıktım..ama sahil yolunu kullandım..

• Beğen
Tepkiler: Ozan Güner
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri