@muradcaglidil
evet murat dostum ben önderim ve insan yetiştiririm eskiler bana şöyle dedi ağbi sen bizim için çok şey yaptın bunu diyen dostum edirneye gitti hemde 300 km yi aldı bu onun başarısı ama ilk hali kurtdoğmuşta çok kötü idi offroad yollarda rampada ümit bisikleti ile geri kalıyordu ama kartepede açıldı sonra 300 km yi gitti ,,bazıları kendilerini geliştiremeden bıraktılar ama ozan öyle değil o çocuk hırslı ve kubilay daha 15 yaşında neden herkezin partneri olacak dedim çünki tempoları birbirlerine yakın olanları toplamak benim işim ,,ekip yaratmak 2008 den beri benim işim idi ve ne ekipler yarattım ama devamlı olmadı gerisi gelmedi nedeni iş güç okul evlilik ve kayboldular aytekin erzan kaybolmadı ve korsan hasan kaybolmadı ve volkan akboga kaybolmadı ama diğerleri atomlarına ayrıldı...kendin ile yarışmak bulanık değil , daha derin düşün bu tamamı ile kendin ile olan bi dava yani limitlerini bilerek sele üstünde kontrolü tutmak ,,asla kendini yormadan çakır keyf noktada en ağır turları bitirebilme yeteneği bence kendinle yarışmaktır..kişiler arasında psikolojik savaştan medet ummam ne sahada ne de burda çünki bilirim ki bu bisiklet sporu genç işi yaşlı değil biz yaşlılara düşen görev ise onlara bilgi aktarmak..murat ekipte sen serbestsin sen polineze gelirsen orda serbest sürecek ve basacaksın ve polineze vardıktan 15 dakika sonra dönüşe geçebilirsin ,,bu sana kalmış çünki ekibe bağlı değilsin, şimdi anadolu performansın gizli grubuna seni davet ettim murat dostum kubilayıda ve ozan sayfaya girdi sıra bahtiyarda ve erkan ve yılgör,barışta ,,amacım partnerleri eşitlemek 9 kişiyiz gerçi çift çift olmuyor ama ozan bence barış ve yılgör zincirine takılabilir ..bundan sonra burdan program duyurusu yapmayacağım duyuru face deki gizli grubumuzda olacak orda 9 kişiyiz 9 kişi olacağız ....9 uncu kişi kubilayın ağbisi onlada irtibatı kubilay sağlayacak tabi..