teşekkürler cemo bende seni özledim ,bisiklete biniyoruz bu veya şu şekilde illaki bi şey olur ya da basamaktan düşersin kısmet bu işler , bi kere köprücük kırıldığı için bundan sonra bunu kafama takmayacağım sanki hiç köprücük kırılmamış gibi hareket edeceğim çünki korku olursa rahat edemem sele üstünde ve hata yaparım ,ya düşersem köprücük bi daha kırılırsa gibi düşüncelerden uzak durmalıyım, sanki hiç kaza olmadı..evet bu düşünce beni sele üstünde psikolojik olarak kurtarır , leyland ı hatırladım dünyanın en iyi iniş bisikletçisi idi ama saniye hata payı ile öldü ,o kadar hızlara ulaşmak gibi bi derdim yok orta karar hız yapıyorum kendi çapımda bu da bana yeter 6-7-10-19 eğim rampaların olduğu güzergahı biliyorsun bu güzergah dudullu,şile otoban-ömerli-kömürlük girişi bıçkıdere ve göçbeyli çıkışı. toplam 60 km durmadan gittim 28 ile, 2 saat 10 dakika tempo 28 km bu bana yeter bunun üstüne çıkmak gibi bi derdim yok ....cemo eylülde sezonu açacağız polinez kısa mesafe hekimbaşından gideceğiz aynı yerden döneceğiz