Scudo Sports

Anadolu performans hazırlık antrenman

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Kudret Kurtcebe
evet v fren düz gidonlu bisiklet.o zaman ben dediğin gibi düz yola daha uygun lastik alayım bu elimdekilerle girerim araziye artık olduğu kadar bunlar 700*40 ama diş yok.

Scudo
bir de abi maxxis over driver e baktım o fiyatlar çiftinin fiyatı mı yoksa tekinin mi

@fatihaydın

700 x 40 da diş yok ise tavsiye etmem kaydırır diş olması lazım, arazi bu çünki toprağa gireceksin

@fatihaydın

toplam 100 lira ben sana şivalve bakacağım şimdi resmini koyarım türkçe yazdım..

tamam abi bekliyorum saoalsın bu arada yine yetiştin yardımıma :)

(link)

fatih bu linkte şivalve tekerler var 26 tekerlere bakma road yazanlara bak orda dişli sayko kros tekerler mevcut 15 yuroya var teki ,çifti 30 yuro...

alacağın teker 15 yuro aşağıda ..
(link)

@fatihaydın

evet aynen lingi verdim yukarda,mesajımda ,,,dişler var yalnız asfaltta ne kadar sürat sağlar bilemem ....

asfaltta şimdikiyle de idare ederim bu lastikler gayet güzel biraz kalınlar ama yine de sağlam gidiyor...

evet cafe forumda açtığım konu kullandığımız kompenantlar hakkında idi ve en önemli unsur bisiklette tekerler ,iki marka var ıslak zeminde randımanlı maxxis overdriver maxxprotect ve bu teker topraktada randımanlı imiş vittoria tekerleri bulmak güç piyasada bulunmuyor imiş şimdi bu bilgiler bizim için altın değerinde .....teker hayati bi olay..hele hele 28 de çok hayati..evet ben artık süratime ayar çekiyorum sadece emniyetli yerlerde sürat yapacağım bunların yerleri belli özellikle ömerli inişinde ben yavaş ineceğim 5 km orası ,kısa ama dik inişlerde kontrollü iniş yapacağım aydosdan kartal yakacığa inen oldukça dik inişte sürati keseceğim ve virajlara hızlı asla girmeyeceğim ...eurosportta adamlar altlarında milyonluk bisikletler ile yerler ıslak iken virajlara yavaş girdiler ve yavaş indiler bu bizim içinde geçerli olmalı..

Peki Kudret Abi , sana bir şey sormak istiyorum.Sen eskiden 26inç maxxis xenith kullanıyordun.Bu lastiğin viraj performansı nasıl abi.Virajları hızlı bir şekilde alailir mi bu lastikler?

@Lütfü Ekşioğlu

selam lütfü topiğe hoş geldin,şimdi lütfü maxxis zenit 26 silik dehşetti ne bakımdan tekeri yeni almıştım o pazar yağmur vardı ve yerler ıslak idi zincirlikuyu taraflarında köprü var onun altından geçerken virajı alırsın ve ben son sürat girdim o teker ile ,virajda asla kaydırmadı ,yalnız lütfü şunu unutma ağırlık fazlası dez avantaj olabilir arkadan bisiklet fazla ağır olursa o vakit silikler kaydırma yapabilir kilo ile doğru orantılı, bisiklet benim 10 kilo arka 5 kilodan fazladır ağırlığı 6 diyelim benim ağırlığım 65 kilo toplam 71 kilo bi ağırlık ile girdim tabi bu sadece arka ağırlık bu nedenle kaydırmadı üstelik yepyeni alınmıştı ve tekere 80 hava basılıyordu ben 70 hava bastım tekere..

Sağol Kudret Abi.Demekki virajlara benim biraz daha dikkatli girmem gerekiyor.Biraz cüsseliyim. kuru havada hızla viraja girdim sorun olmadı.Yol tutuşu iyiydi.Islakta güvenemiyorum.Islak yola girdiğim anda fren ve pedalı bırakıp sadece bisikletin dengesini kaymayacak şekilde korumaya çalışıyorum.

@Kudret Kurtcebe

Merhaba Kudret Abi,

Hava sıcakları nedeniyle genelde akşam üstleri, sahil tarafında 40 km civarında turlar yapıyorum. Elbette önceki hafta bisikleti bakımdan geçirdim. Geçen Salı Cankurtaran'a gittiğim turda Bahariye Caddesi'ne, Unkapanı'ndan Süleymaniye'ye ve dönüşte Orhantepe'ye, ondan sonra da Minibüs caddesinden eve kısa ama hatırı sayılır tırmanışlar yaptım. Geçen Perşembe de eve Pendik-Topselvi-Karlıktepe üzerinden dönerken hatırı sayılı tırmanışlar yaptım. Şu an kilomu 86'da sabitledim. Ancak hava sıcaklıkları normale geldiğinde adam gibi uzun turlara başlayacağım. Sonbaharda yapmayı planladığın turlardan Polinez'e Temmuz'un başında Rahmanlar-Cevizli-Soğanlık-Samandıra-Alemdar-Reşadiye-Cumhuriyet üzerinden gitmiş ve oradan yeni Riva yolu üzerinden Anadoluhisarı-Üsküdar-Kadıköy üzerinden dönmüştüm. Saate baktığımda gece 3'tü. Diğer güzergah olan Mollafenari'ye 5 Aralık 2011'de gitmiş ve bu turu şurada paylaşmıştım: https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=94379

Son olarak ileride 28 janta geçmeyi düşünüyorum. Ama iş bulmadığım sürece bu olmaz. Son olarak bir an önce iyileşirsin Kudret Abi. Sizinle turlamayı özledim.

teşekkürler cemo bende seni özledim ,bisiklete biniyoruz bu veya şu şekilde illaki bi şey olur ya da basamaktan düşersin kısmet bu işler , bi kere köprücük kırıldığı için bundan sonra bunu kafama takmayacağım sanki hiç köprücük kırılmamış gibi hareket edeceğim çünki korku olursa rahat edemem sele üstünde ve hata yaparım ,ya düşersem köprücük bi daha kırılırsa gibi düşüncelerden uzak durmalıyım, sanki hiç kaza olmadı..evet bu düşünce beni sele üstünde psikolojik olarak kurtarır , leyland ı hatırladım dünyanın en iyi iniş bisikletçisi idi ama saniye hata payı ile öldü ,o kadar hızlara ulaşmak gibi bi derdim yok orta karar hız yapıyorum kendi çapımda bu da bana yeter 6-7-10-19 eğim rampaların olduğu güzergahı biliyorsun bu güzergah dudullu,şile otoban-ömerli-kömürlük girişi bıçkıdere ve göçbeyli çıkışı. toplam 60 km durmadan gittim 28 ile, 2 saat 10 dakika tempo 28 km bu bana yeter bunun üstüne çıkmak gibi bi derdim yok ....cemo eylülde sezonu açacağız polinez kısa mesafe hekimbaşından gideceğiz aynı yerden döneceğiz

Bugün Topselvi üzerinden Pendik'e gidip orada sele yüksekliğini ayarlattırdım ve oradan İdealtepe üzerinden Başıbüyük'e çıktım. Ama gücüm oradan Kayışdağı'na çıkmaya yetmeyince 2. çıkıştan Başıbüyük'e girip oradan sahile döndüm ve Maltepe'de sahilden ayrıldım. Orhantepe'de lastiklerini şişirmeye çalışan baba-kız bisikletlilere yardımcı olup oradan Cevizli üzerinden eve döndüm. 17.45'te evden çıkıp 21.20'de eve vardığım turda 1 saat 56 dakika pedal üstünde kalmış ve 40.22 km yol yapmışım. Son olarak dengeli beslenmeye dikkat etsem de kilo vermek için yardımınıza ihtiyacım var.

@Cem Şentin

bıçkıdere olacak cemo ekim sonu hele ısı makul seviyelere insin 130 km ama 160 a eşdeğer uzun turlarda kilolar erir...

bahtiyar erkan ne yapıyorsunuz rapor verin çalışma yapıyormusunuz akşamları ...erkan sen müsaitsin akşam çık bence tek takıl bahtiyar evli barklı adam ...evet iki adam farklı benim gözümde bu adamlar herkesden çok benle çalıştılar onun için bahtiyar anadolu performansın sözcüsü biz bi ekibiz ,,erkan en büyük pedal emekçisi ,anadolu performansa göçmen kuşlar gelir gider ama iki kişi kalır demirbaş onlar bahtiyar ve erkandır, biz mahşerin üç atlısıyız..233 km yaptınız bi günde kartepe turu onun için çoktan şeref madalyasını aldınız....evet biz ultra ıronman turları zorlarız zamana karşı bu çok yorucu bi o kadarda metabolizmayı eskiten bi gerçek senede bi tane yapalım diyoruz sadece nisan ya da mayıs ayı kartepe otele ayar çekeceğiz daha ölmedik ama bu sefer güzergah mollafenariden olur dönüş gebzeden olur daha çok var sağlık bozulmasın yeterki....

anadolu performans eylül ayı programları.......

2 eylül pazar polinez,,,hekimbaşından ,,disiplin -kısa mesafe yüksek tempo, durma olmadan hekimbaşından hareketle polinezde durmaca bu da yaklaşık 30 km dir bu 30 km boyunca kısa ama etkili rampalar var özellikle hekimbaşından devamla etkili rampa alınacak kısa ama etkili, akabinde çavuşbaşı istikametten devam ederek sıkı bir iniş,çavuşbaşına doğru yukarı rampa çıkış kısa etkili,devamla tekrar uzun bi iniş ve çavuşbaşı içinden sapağa doğru beykoz caddesine uzun süren bi tırmanış yaklaşık 1.5 km çavuşbaşı sapağından devamla polineze gelirken 2 adet kısa ama etkili duvar rampalar alıncak dönüşte aynı yer 2 km lik bir sıkı tırmanış var çavuşbaşından çıktıktan sonra..evet rampası bol etap polineze hekimbaşından toplam 60 km yazıyor......bi bıçkıdere etmez gerçi ama rampası bol etaptır dönüş aynı yerden olacağı için polinez çıkışı rampa olacak evet gelsin bakalım 2 eylül pazar hekimbaşından çıkartma yaparız saat 09.00 da,,,,,son bir ay......

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=104253&p=1352473#post1352473

yukarıya link verdim topik açıldı herkeze yönelik ısrar yok teklif var...

evet bu gün bisiklete biraz bindim özlemişim seleyi ,,,,sahile indim bir sürü dost ile karşılaştım iyi oldu güneşlendim o da iyi geldi evet sele üstünde olmak yeniden güzel oldu şimdi bu bir ay ev-sahil arası gider gelirim topu topu 5 km yavaş yavaş hazırlanacağız,,eylülün 2 sinde işi bitiririm,,,,

[h=4]https://www.bisikletforum.com/images/buttons/collapse_40b.png Bu konuyu okuyan ve takip eden üyeler: 317

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri