Scudo Sports

Anadolu performans hazırlık antrenman

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
kudret bey geçmiş olsun.
sayko kros yada cyclocross :) yol bisiklet olan arkadaşları forumda hangi topik altında topluyorsunuz.
iki yere topik açtım demişsiniz.
sayko kros tipi bir bisikletim var grubunuza kalıtmak isterim. en azından ilerleyen zamanlarda .

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
Scudo
evet bu forumda uzun yol tribi olan ve zamana karşı yarışanların listesidir...

anadolu yaka..

1 -kudret
2- bahtiyar
3- erkan
4- ogün..

murat dostumuz performans ve gezi bisikletçiliği arasında gidip gelmekte ama biz öyle değiliz kesin kararlıyız zamana karşıyız...

avrupa yaka..

1- enver hocam
2- özkan aydın
3- yetkin palkın
4- korsan hasan...

@yılgör

zati buraya bağlanan bi link var orda, gerek yok burda örgütleneceğiz artık...

@Kudret Kurtcebe
eyvallah kudret abi herşeyi mükemmel anlatmışsın buna utmaya çalışıyoruz

kudret abi benim jantları bu akşam kargoya veriyorlar yarın elimde olur inşallah

@bahtiyar közen

28 ekibi kuruyoruz herkezde 28 var muratta, barışta ve kareye ozanda girecek o da 28 e bağlanacak yeni bir dostumuz yılgör o da bizle ,artık bura 28 saykocuların yeri olacak..

Bu hafta başında ilerleme raporunu teslim ettim. Hafta içinde bisikletime komple bakım yaptırıp akşam üstleri sahilde kadans çalışması yapacağım. Ama yine de bir sorum olacak: Kaliteli ve hesaplı yama setini nereden bulabilirim ? Çünkü acilen eksiklerimi tamamlamam lazım. Ayrıca yakında yedek iç lastikler de elimde olacak.

@Cem Şentin

cemo bütün bisikletçilerde var yama setleri en ucuzu bile iş tutar 5 lirayada var ,,,,

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/15540_102688603083319_817525_n.jpg

bi zamanlar kurtköy,,,,,,,,,,,,,

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/528238_3611578297642_1203974398_n.jpg

tekirdağ 2012 ,,,sağdan sola enver ferrari, ve yetkin palkın 26 canavarı 28 ler ile başa baş gitti o vakit bende 26 vardı 28 yok idi....ama 28 çok fark etti .....avrupa yakanın hızlı adamları..

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/534999_3611623658776_2031962238_n.jpg
194 km nin 50 yaş üstü manyak adamları....nisan ayı tekirdağ turu 2012 özkan aydın 28 jant ...yaş 52 .....evet anadolu yakadan 50 yaşında murat bize dahil oldu evet avrupa yakanın 50 yaş üstü hızlı pedalşörü özkan aydın kanka..

28 sayko ekibi çoğalıyor kudret abi jantlar elime bir ulaşsa şahane olacak

evet ramazan başladı ..19 ağustosta bitecek bu zaman zarfı içersinde ben kuvvet toplarken erkan ve bahtiyar gece sürüşleri yaparsanız bence iyi olur..ozan tek çalışacak artık ,barış ferdi takılıyor bazen murat ile takılıyor kısa mesafe ,2 ay boşlama olacak benim için ağustos 19 una durumuma bakacağım ama durum iyi değil ise eylülü bekleyeceğim ,,,

@Kudret Kurtcebe

abi sende bu sevda oldukça çabucak ve sağlam şekilde dönersin yollara.. :) bu arada dediğin gibi murat abi ile takılıyoruz ..mesela dünkü serin havayı değerlendirdik..

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@Barış Güney

zati bunlar işin cilveleri düşeceğiz öyle böyle kıracağız ayak bileklerimizi ama asla vaz geçmeyeceğiz şimdi sağ el artık yavaşca çeneme dokunmaya başladı zati asla zorlama yapmıyorum çift el klavye yazıyorum sağ el ilk günler davul gibi şişmişti yalnız el bileğim ve sağ kolumun dizi kırılmadı buna da şükür ...çok kötü olabilirdi o vakitte iş çok uzun sürerdi sadece bi köprücük gitti bu bisikletçilerin kaderi demesemde herkezi bekleyen bi olay bu ,sağa düşeriz çoğu zaman sele üstünden ,bunun için ben bi koruma düşünüyorumda ama bilmiyorum yöntemini sağ kol -dize bi adet dizlik artık şart ,ama köprücüğü koruma nasıl olacak , bandaj çekmece ama rahatsız etmeyen bi bandaj olması lazımda sürekli her turda tak çıkar yapacağız...ama emniyet için gerekli 1000 de bir de olsa bunlar lazım ...evet artık herkez 28 ci oldu bahtiyara bu gün postadan ulaşması lazım jantları tekeri değiştirdim aklınızda olsun sakın olaki haçısın urban tur almayın kullanan bi arkadaş yeri öptü en ufak bi yer ıslaklığında teker kaydırıyor yeni aldığım maxxis over drive lar dişli ve 28 bu stabilizede gider sert düz toprağa girer...

yileşme sürecin güzel geçiyor hızlı bir şekilde iyileşirsin jantları bugün bekliyorum kudret abi

@Kudret Kurtcebe
Geçmiş olsun Kudret ağabey, duymamıştım...:(

Çift elle yazabildiğine göre sanırım ciddi değildi? Yine daha iyice olursun inşaallah. Dediğin gibi işin cilveleri ama gel gör ki kelle koltukta bir spor. Geçenlerde Poyrazköy dönüşü ben de düşündüm; n'apıyorum ben diye...:rolleyes:

Malum viraj dolu o tepeden son hız iniyordum. Gerçekten çok küçük bir aksiliğin (örneğin küçük bir çukurun) en ufak cezası 10 gün yatak olmalı. Ne diyelim Allah korusun.

Sevgiler, saygılar...

@Salih Dinçer

salih sağol,,şimdi sele üstünde yakalamadı felek basamaklarda bitirdi...iyileşme sürecine göre duruma karar vereceğim eylülden önce hareket olmayacak gibi bakalım ,,,

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri