Scudo Sports

Anadolu performans hazırlık antrenman

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Barış Güney
barış abi jantların siparişi verdim salı günü elimde 28 jant

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
Scudo
kudret abi pazar günü bahtiyar abiyle sana uğradık 20:00 de ama evde yoktun

@Erkan Közen

erkan pazar saat 18.00 de yeşilde idim bahtiyara burdan mesaj attım şu anda yeşildeyim .....

kudret abi,benim iş nanay şirket iflasink,biskletle dünya turumu atsam diyorum napsam acaba

kudret abi dün yeşile geldik kapalıydı 19:30 sonra senin eve çıktık yoktun evde

@bahtiyar közen

bahtiyar ben saat 19.00 da çıktım erken kapatmış olabilirler... yürüyerek eve gittim saat 21.00 gibi eve girdim yürüme esnasında zorlamadım köprücüğü bankta oturdum sonra gene yürüdüm..

@bahtiyar közen

valla beni beklemeyin bence burdan ekip haberleşerek polinez kısa yapın ama ramazan geldi artık 19 unda bitecek ramazan, bol bol kemik suyu içiyorum yoğurt yiyorum ...ağustosun 19 u pazara geliyor herhalde harekete geçeceğiz......bu arada yeşilden yeni teker ayarladım 700 x32 maxxis overdrive 100 lira ama mükemmel stabilize canavarı ,,,,

@bahtiyar közen

aynen.. kudret abi iyileşince ilk başlarda fazla zorlamayacaktır..muhtemelen gidilen yollar benim limitlerim içinde olacaktır ..

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@Barış Güney

evet doğru barış limitler polinez olarak kalır zati sen geldin biliyorsun yalnız ekim ayının ortalarında ya da sonuna doğru son bi bıçkıdere yaparız olayı kapatırız yani uzun mesafe olayları kasım-aralık-ocak-şubat ve martta, bu aylarda uzun mesafe anca havanın kuru soğuk olmasına ve yağışsız olmasına bağlı tabi şile 180 yapabiliriz ,tamamıyle hava koşullarına bağlı ,,,,
şimdi kavacıktan polinez olmayacak az trafik olan yerden hekimbaşından çıkacağız seni üsküdardan alırım ve hekimbaşına erkan ve bahtiyar gelir tabi muratta gelirse onlada üsküdarda buluşuruz,,,,hekimbaşından devamla iyi rampalar var az trafik ve çekmeköy tarafına doğru ve dudullu istikametine girmeden çavuşbaşından polineze doğru dönüş çavuşbaşından hekimbaşına çok sıkı rampalar var ama az trafik var orda, sadece hekimbaşından beylerbeyine trafik ile haşır neşir oluruz..

sen iyileş de abi inşallah hepsini yaparız.. bu arada ben çalışmaya (kilo vermeye) devam ediyorum 82 ye kadar indim..rampalar için 5 kilo daha versem tamamdır.. :)

Abi 7 gibi çıkıyorum fındıklıdan işte(akşam 7 )kayışdağına çıkıyorum ordan maltepe sahil yoluna iniyorum maltepe sahil yolundan ( insanların yürüdüğü değil yola yakın olan bisiklet yolundan) marin türk e kadar gidiyorum , dönüşte başıbüyük kayışdağı girişinden girip rampaları çıkıyorum 40-45km oluyor bi 5km si falan başıbüyük yokuşları işte. Yavaş yavaş açıldı bacaklarım hamlığı attım üzerimden tam uzun turlara hazırım yani ama uzun tur tek başına olmuyor insan sıkılıyor. Polinez bile benim yaptığım turların yanında uzun olduğu için bir an önce başlaylaım istiyorum. Tabi sağlık herşeyden önemli az kalmış zaten bende o arada sonuçlar açıklanır tercihlerimi falan yaparım temmuz 26 dan sonra turlara kısa mesafelerde olsa başlayalım abi.

@Ozan Güner

temmuz 26 da tam bir ay oluyor ozan şimdi bakalım yarın sonuç ne olacak bi röntgen daha çekilecek kaynama ne yönde yarın sabahtan gideceğim artık akşam belli olur çok hasta var sıra gelmiyor millet randevu alıyor şimdi saat 17.00 de durumu buraya yazarım ....ayın 18 inde ramazan başlıyor bu da kısa tur bile yok demek erkan ve bahtiyar kısa turlara gidemez çünki her ikiside oruç tutacak bu nedenle bir ay ekip yatar ....sen devam et özellikle başıbüyük kayışdağı ve aydos rampalarda çalış bir ay devam et eylülde sezon açılacak ......yalnız eylülde senin okullarda açılacak ama bu eylül ve ekim aylarında pazarları artık kaçamak yap derim..

kudret abi yarın iyi sonuçlar bekliyoruz herkes seni bekliyor özledik o günleri

@bahtiyar közen

ilahi takdir elden hiç bi şey gelmiyor yarışları pek sevmem ama orda bile adamlar bileklerinden sakatlanıyor,leyland ın ölümü kask bile kurtarmadı..çünki çok hızlı idi yokuş aşağı iniyordu..şimdi benim eski lastikler haçısın urbanlar bu gün gitti yerine yenileri geldi bu tekerler ıslak zeminde kaydırmıyor..yarın erken gideceğim sonuçları yazarım saat 17.00 de..

Abi okul sıkıntı değil benim için, sınav sıkıntıydı işte girdik bitti çok şükür. Okul problem olmaz yani haftaiçleri gelemeyebilirim ama haftasonları burdayım

@Ozan Güner

bu gün hastaneye gittik millet internetten randevu alıyor bize sıra bu gün gelmeyecekti gerçi sadece röntgen çekilecekte sağ elimi çeneme doğru koyamıyorum sağ el ile yemek yeme durumum şu an yok..ozan saat 02.00 lere kadar oturmaca yapıyorsun hem beslenmene hemde uyku düzenine riayet etmez isen performanslarda işin biter ...şimdi erkan ve bahtiyarında gerilerinde kalırsın çünki onlar senden çok fazla çalıştı bütün kış durmadı sayılır ama bu kış bize imkan vermedi yağışlarda sürat olmaz ....evet ben erkan bahtiyar çalıştık nisanda ben tekirdağa bastım toplam 8 saatte 194 km yi devirdim mola olmasına rağmen dönüşte dağılan arkadaşı ben topladım turu düzenleyen enver hocam idi onun isteğini kıramadım ..evet çalışmayan yanar uzun yollarda senin uzun yollara başlayabilmen için ferdi çok çalışman lazım şimdi aytekin erzan tek başına 160 ları 300 leri devirdi o tek sürmeyi seviyor sende seveceksin bunun başka izahı yok her zaman senin yanında ekip olmayacak tek başına devireceksin 200 km yi ama buna daha çok var şu an yapamazsın...ağır turlar genelde haziran temmuz ve ağustosta sakıncalı yapılacaksada gece 24.00 de başlayacan vardığın noktada dönüşüde otobüs ile yapacaksın bu tarz anlayış gerçi bana ters yani dönüşün otobüs ile olması..kartepe otel tam ring olacakta etapı alacak ekip şu an yok kimse hazır değil...şimdi eylül gele hayır ola bakalım benim durumum neyi gösterir....ozan performans uzun yol bisikletçiliği bisikletinin teknik özelliklerinede bakar bu nedir, sende artık saykoya doğru gireceksin başka alternatifin yok artık, 28 ile km ler azalır bunun ön hazırlıklarına bence başla..evet önümüz kışa hazır ol pazarları hava iyi olduğu vakit yapılacak uzun etaplar ama kısa mola ve makara sistemi...şimdiden boş durma sabah çalışma saatleri her sabah yapacaksın 60 km başıbüyük rampaları ağustos sonuna kadar çalışma yap eylülde canavar gibi olmalısın ..sen bana bakma 7 senelik alt yapım 2 ayda gitmez kolay kolay..yeterki bu köprücük iyi kaynasın...

evet erkan ve bahtiyar sabahları iki yumurta peynir ile çırpılacak ve omlet yapılacak bahtiyar çay alışkanlığını bırak ....kasaptan haftada iki kez kemik alın dana kemik bunu kaynatın ve içine itimattan alacağınız tereyağı koyun ve için haftada iki kez kesin yapılacak..kaymak itimattan alınacak ...altın çörek tanesi 30 kuruş içine kaymak sürün ve bal ekleyin yeşil çay ile için ...fest foot yok dışarda yemek yemek yasak ....domates alın bu aralar hep sera ama yapılacak bi şey yok hıyar alın yeşillik alın ...dana kıyma alın yemeklere koyun..dana etler haşlama olacak ya da çok az kızartma yapın..hafta içinden protein yüklenecek...bu hep yapılacak pazarları tur olmasa bile bu kesin olacak adam gibi beslenmece..mevsimin meyveleri alınacak yazın şeftali-kavun karpuz...kışın elma portakal mandalina..bizim için iyi olanlar kuru üzüm kuru kayısı fındık fıstık...badem..kola aşırı yok yasak..gazlı içeçekler asla aşırı içilmeyecek..ayran evet lazım yoğurt lazım çünki kemikler için ..brokoli, kuru fasulye zeytinyağlı ...pilav arada sırada çiğer ile birlikte ve yanına maydanoz ve soğan ....ayşe kadın fasulye patlıcan patates kabak türlüsü ..sebze yemekleri yenecek..sucuk aşırı yok...salam sosis pastırma bunları unutun..
haşlanmış patates demirbaş olacak..çorba çeşitleri...

aşırı şeker aşırı tuz ve aşırı unlu mamuller topyekün yasaktır ona göre..

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri