Scudo Sports

Anadolu performans hazırlık antrenman

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
erkan bisikletini sayko tarza getirme olayı continental sayko teker tabi 1.35 olursa hızdan kaybedeceksin senin teker 1.35 in altında hacim küçüldükçe hız artar bende diyorum ki acaba 48 ayna kolamı geçsem ama tek frenle olmaz bu gün 55 km ile ömelinin dik inişinde gidon neden aşırı derecede titredi bunu bi anlamak lazımda, bu gün konunun uzmanına sordum ,aliminyum çatalda sorun olabileceğini söyledi karbonda olmaz dedi, ama karbon dayanmaz bana çatlatırız onu ....sonuç olarak ben 44 dişte kalacağım artık mecburen ve inişlerde 44 ü koruyacağım ..

kartepede dehşet tempo yapmışız ilk çıkışta bostancı-eskihisar arası 44 km yi bir saat 15 dakikada aldık...trenden çok daha hızlı gitmişiz şimdi bu pazar ogünün tavsiyesine uyma önü çekerim 21-22 km ile ve 2 saatte varmaca saat tam 09.25 de topçularda olmaca ...38 tempo yaptık önce sonra ben topçulardan 28 tempo ile 85 km yi alarak durmadan suadiyeye geldim çok hızlı olunca bende protein aynen bitiyor enerji sorun değil bi adet enerji barı yetiyor dünde bıçkıderede bi adet yetti, sonrası haşlanmış kıyma ogünün tavsiyesine uyarak ekmek yok,tuzlu bisküvi ile kıyma yemece ..beyaz ekmek sonucunda halk ekmek ama genede marketlerdeki ve fırınlardaki ekmekten daha iyi..

günaydın ekip...

evet azıcıkta açık oturum yapalım ....insanların bisiklet hakkında düşünceleri var onları okuyorum .kimi bisiklet üstünde dostluklar pekişir diyor kimi ise bizim gibi olaya farklı bakıyor.bahtiyar ve erkan hafta içi çalışıyorsunuz ve bi pazarda sıkı antremana geliyorsunuz ..biz olaya değişik acıdan bakarız performansta bilinçli antremanda sele üstünde dostluk sahada unutulmaz ama herkez tüm sorumluluğunu bilir bunlardan ilki lastiği patlayan kendi değiştirir performans antremanın icabı bunu gerektirmekte ,bu ekipte herkez uçsuz bucaksız yollarda başının çaresine bakar yedek iç lastiğini yanında taşır ve asla pompasız olamaz pompa bir nevi silahtır ...silahını unutan kurtlara yem olur....erkan bu pazar teknik problem yaşadı ama anında halletti yanından geçerken bekliyorum finalde dedim bizim yasalarımız bellidir ..nitekim at başı gidiyorlardı murat ile onları taş delen su merkezinin duvar rampasından birlikte çıkarken gördüm.arada mesafe 1 km den az idi ....bahtiyar dostum 15 dakika sonra geldin başarılısın sakın bunu unutma performansçıların arasındaki 6 dakika 15 dakika çok büyük bi fark değildir en nihayetinde biz birbirimiz ile yarışmıyoruz kendimiz ile yarışıyoruz zamana karşı ama limitlerimizi bilerek ....
bisiklete fazla duygusal düşünceleri katmadan kendimizi geliştirmeye imkan veren bu araca sahip çıkacağız...

kudret abi bıçkıdereden sonra gelen rampalarda haftada bir sefer bisiklete binersek kondisyon kalmıyor rampada iki sefer mola verdim bu tur ben ve erkana 130 yazdı ortalama hız 25 26,maksimum hız 77 de kaldı.yinede keyifli bir tur oldu aydosda ki içtiğimiz çay yorgunluğumuzu aldı kudret abim.

@bahtiyar közen

limitlerini zorlamaman çok iyi olmuş bahtiyar önemli değil önemli olan o etab artık bizim hep çalışma sahamız tabi şimdi sıcaklar başladı artık bende dikkat etmek durumundayım aşırı sıcaktan tempo olayını erteliyoruz ,bu ayın 10 unda aşırı sıcak olacak belli onun için ben 30 km boyunca durma olayı yerine tempoyu çok yavaş alarak 5-6 km ile tavşanlı etabını alacağım,10-19 rampalarda yüksek basmak zor artık, inişlerde 44 km yi koruyacağım .bu pazar çok zevkli bi o kadarda tehlikeli mahmudiye inişi var yaklaşık 10 km ....giderken ogünün dediğini uygulama önden 21 km yi koruyacağım....saat tam 08.30 da eskihisarda oluruz...

yarın yağmur gösteriyor, eğer sabah indirmezse kayışdağı veya aydos veya 2si birden iyi antrenman olabilir.
kudret abi çıkarım diyorsan uygun saat bildir

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@turanza

selam iskender sende olmaz isen harbiden bu kartepe olmayacak bizi ve ekibi fişeklemen lazım iskender şimdi etap aynı biz gölcüğe geliriz..senle o yeri biliyorsun beni bıraktığın yeri orda buluşuruz ve direk suadiye şimdi bahtiyarın önerisi şu topçulara gelmen ve ordan suadiyeye gitmemiz böylelikle bahtiyar daha az yorulabilir ...bahtiyar benle çok pedalladı en ağır etaplarda ,öyle olursa topçularda saat 09.30 da buluşulur ve direk beraber suadiyeye gideriz ve 20 dakika kültür fizik yapıp 18 km suadiye rampalarını alarak kartepe otele varırız ve aynı yerden ineriz ve bizi tekrar topçulara bırakırsan yollarımız dahada azalır toplam 120 km de bu iş bize daha kolay duruma gelir ekipçe düşününce böyle bi durum hasıl oldu..tarih belirsiz durumda temmuz olabilir çünki ağır etap haziranda iki adet birincisi yapıldı bıçkıdere ikinci etap yapılacak ve tavşanlı bence temmuz olabilir...

denilene göre yolu bozuk ve kayalık olan suadiye neden...
Senin bisikletin bu tür yola uygunmu ki...

@turanza

iskender..o kadar bozuk deği o yol stabilize ve çetin ,sarsıntı fazla olacak bende bu pazar zati bıçkıderede gördüm olayı benim bisiklet modifiye oldu ve suadiye yolunu alır artık, kartepe zirve olmaz bu bisiklet ile ,ama otele çıkarım, ordanda aynı yerden inmece ,iniş çok çetin orda ,bakalım şu anki ekip ne diyecek temmuza ....

@Kudret Kurtcebe
iskender sen topçuların karşısından bizi al arabanın benzini bizden şu kartepeye çıkalım ne dersin tarihi kudret abi belirler

bu topik 10.000 görüntülemeyi geçmiş.. ve benim profilime 300 kişi tıklamış reyting alıyoruz 16.000 teşekkürü geçmişim esasında 18.000 idi geriye çok resimler silinmiş ve de bana atılan teşekkürler biz bunlara bakarak yaşamayız kimseyede hava basmayız ama ne hikmet ise bizden çekinenler çoğunlukta gelmek istiyorlar ama kendilerinin yetersiz olduklarını mesajları ile dile getiriyorlar bizden üstün olanlar artık bu foruma uğramıyorlar bile bunlardan biri istanbul camiadan sevgili müdürüm ve non stop un kurucusu evren tuğutlu...son 273 km bi günde yol bisikleti ile kırdı kartepeye maşukiyeden çıktı iki adam başardı faruk ikinci adam ,sahilde onun ile tanıştım bi perşembe akşamı..güzerqahları aslında fena değil tuzladan eski ankara asfalttan molla fenariye ve izmite çene dağından iniş ordan maşukiye ve kartepe otel aynı yerden inmişler,dönüş dil ovasından olmuş,tabi biz öyle yapmayabiliriz direk suadiyeden iner sapancadan kuzeye dil ovasından gebze ve bostancıya varış,, bu işe kimse soyunmaz artık..

@bahtiyar közen

o.k yukardaki mesajımda zor olanı yapmak biraz zor olacak 2.plan olur bahtiyar evet iskendere bakar iş, tarih belli bile 1 temmuz şile, 8 temmuz kartepe otel babolar..

bahtiyarı idare etmece erkan sen ben ogün saat 06.30 da bostancıda oluruz..................

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri