Scudo Sports

Anadolu performans hazırlık antrenman

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
kudret abi tren 2 sene sonra diyorsun ozaman araç ayarlayıp gitmek lazım

@bahtiyar közen

bahtiyar,,,,,,şimdi anca iskender ile gölcükte buluşuruz ve plan şöyle olur ,,,,dört bisiklet arkaya konur ,ordan suadiyeye gider ve park ederiz ve suadiyeden çıkar aynı yerden ineriz ve araç ile gölcük yapılır ve birlikte topçulara devam ederek gebzeden devamla bostancı yaparız böyle olur ,,,,,,

alo erkan ses ver ,,,,,,,,,
evet iskender o.k derse suadiyeden kartepe otel en zor yerden çıkıp gene aynı yerden ineriz bu iş için havaların iyi olması ısının makul ölçüde olması gerekmekte saat 06.40 da bostancıdan çıkarız bir saat 15 dakika sonra eskihisar ordan feribot ve saat tam 09.00 da gölcüğe basarız ora 32 km yazıyor gölcükten suadiyeye araç ile ve 18 km rampa stabilize tırmanış,ve aynı yerden iniş 18 daha ve araca bineceğiz ve gölcük e ordan 32 km topçular bisiklet ile dönüş hepsi bize 188 km ye patlar,,,,dediğim gibi 40 derecede olmaz bu iş, temmuz ve ağustos aylarında sıcaklar olacak ,haziranda ise ,anca haziran ortalarında ya da sonunda olabilir ,10 haziran dahil havalar berbat yağışlı gözükmekte 17 haziran garipçe dedik ama belli olmaz hava iyi olursa kartepe deriz ,temmuz ve ağustos aylarında sıcaklar başlayacağından iş zor,,,

kudret abi ben herzaman hazırım benim için sorun yok sen ok de yeter

@Erkan Közen

erkan,,,şimdi bu pazar yağmur,27 mayıs yağmur bu gidişle hazirana bakacağız artık anadolu yakada haziranın ikinci haftası dahil etaplar belirlenir 10 haziran pazar hava artık makul seviyeye geliyor 3 haziran gene yağmur bu üç hafta berbat anca 10 haziranda durum iyi zati temmuz ve ağustosta da olaylar devam edecekte sabah saat 06.40 da çıkarak şileye basarız ben sizi dudulludan alırım ,dönüş dehşet sıcaklara kalacağından aşırı su kaybı olacak evet şile 200 ü yaparız kurtuluş yok bu havalar bizi ne kadar geçiktirsede altımdaki sayko crosun hakkını stabilizede vereceğim evet ulupelitin dehşet rampaları bizi bekliyor haziran temmuz ağustos durmayacağız,,,,kartepeye gelince ora artık iskendere bakıyor onla burdan haberleşerek dehşet etabımızı yapacağız ,,,açıkça söylemek gerekirse avrupa yakada paso düz yerler çoğunlukta tüm rampalar anadolu yakada,,,,,,,,

@turanza

şahane idi zati anadol bi zamanların yerli arabası idi,, yaşasın yerli otomotiv gücü,iskender şimdi bu işi bence havalar ısınınca yapalım bu haziran ayının 17 sine bakalım yani 17 haziran pazar günü sıcaklık 40 derecede pek olmaz sanırım ,o suadiyeden çıkar ve ordan ineriz, yalnız bi gerçek var ki ara öğün et yeme olayı ve bir saat mola tabi bu işi gölcükte bir et lokantasında yaparız ve sonra araca biner suadiye yaparız, saatler şu olacak biz saat tam 09.00 da hareket edeceğiz topçulardan ,bu sefer kopma olmaz topluca geliriz üç kişi ben erkan bahtiyar,topçular ve gölçük arası 34 km idi galba cepten haberleşiriz beni bıraktığın yeri hatırlıyorsan onun tam karşı yolda buluşuruz ,,,suadiyeye kadar araç ve tırmanış suadiyeye iniş aynı yere,
ve tekrar araç ve gölcük biz gölcükten topçulara bisiklet yapar eve döneriz biz o gün 188 km kalırız,,,

selam erkan ,bahtiyar gezi organizasyonları topiğine haziran ayı hafta içi antreman topiğini açtım şimdi öğrenci arkadaşlar ile ve eski dostlar ile buluşarak ekip çalışmasına önem vermeyi düşünüyorum bu antremanlar yardımlaşmalı olacak pazarları ise klasik etaplarımız devam edecek ekibe yeni gençler gerekmekte,,,

(link)

aslanlar koçlar. bahtiyar. erkan bu pazar pas atalım bi polinez çakalım hava iyi rampaları özledim kavacıktan çıkar ordan döneriz.....hekim başında buluşmaca ben oraya saat tam 10.00 da gelirim agalar hava süper...

olur abi polenez yapalım sonra bıçkıdere yaparız

@bahtiyar közen

selam bahtiyar gezi organizasyonu topiğindeki topiğimizede yazdım .bu pazar olayını ,bostancıdan kesin katılım olursa arkadaşları alarak geleceğim saat 09.00 da toplanma sen saat 11.00 de hekimbasşı girişinde ol erkanda gelir ordan kavacık a ve polinez dönüş aynı...

ben ve erkan hazırız 11 de ordayız

selamlar herkese kudret abi son turun detaylarını biraz geç yazıyorum nete giremedim de :) geçen hafta rumeli fenerine gidip geldim (spd pedal ile) gerçekten çok farketti tüm turu 3 molayla daha iyi bir tempoda bitirdim ve gerçekten güçlenmeye başladığımı hissettim inş temmuz ağustos gibi size katılmaya başlamak istiyorum bu hafta sonu yapacağım turlarla birlikte geçen haftayı da detaylarla yazıcam.bir soru var kafamda abi bu 20 20 20 sistemi daha üste çekeceği zaman nasıl çalışıcam 15-20 gün sonra biraz daha tempo artırmak istiyorum en azından denerim kendimi biraz da o programı yazarsan bana iyi olur. hepinize kolay gelsin Hayırlı kandiller bu arada herkese...

@fatihaydın

sanada iyi kandiller fatih,,,,,,şimdi 60 km yi hiç durmadan yapabileceğin performansa ulaşmadan 100 km ye geçme önce bu tekniği çözmek gerekecek yani ilk 60 km yi tempo 30 a çekmen lazımki 100 km hikaye gelsin sana ,saatleri tutman şöyle olsun ,bi kere çıkış saatini baz al ,varış noktan 60 km sonra hedef yerin olsun bu zaman zarfında vardığın yerde saatte bak ve 60 km yi saate böl tempo çıkar ortaya ortalama değil ,85 km yi 3 saatte aldım 85 i 3 e böl tempo 28 bu bazın olsun vardığın yerde saate bak ,,,,,,,,,,,,,şimdi dediğim gibi önce 60 km yi yemen lazım molasız,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

herkese selamlar... :cool:
28'' 10 kg'lik bisiklet bende olsa durmadan 60 km değil gölcük-istanbul harem arasını 3 saatte alırım... :)

@turanza

haklısın iskender, imkan meselesi para meselesi zamanında 4300 liraya aldığım scott scale 30, 10.700 gram idi modifiye edilince 10.350 e düştü,,,,,
evet o gün bindin iskender sarsıntı oluyor evet yarış çatalı valla iskender burası türkiye burda norveçte iken sürdüğüm yolların onda biri yok benim bisiklet norveçin yollarında jet gibi akar,,,,evet sen gençsin benden daha hızlı olacağından asla şüphem yok,,,,

evet bisikletinin lastiklerinin 1.5 ve düz maşa olmasından sebep baya sarsıntılı geldi bana. maalesef türkiyenin bozuk tümsekli yollarına gitmiyor...
Benim emektar bisikletimin ağırlığını yakın zamanda kantarda tartacam, çok merak ediyorum...

@turanza

iskender 1.5 değil 1.35 e düştük evet 26 jantta 1.50 idi ama 28 de teker hacmi 1.35 olunca çok farketti...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri