Scudo Sports

Amsterdam Brüksel turu

Turgay Gürses

Aktif Üye
Tepki
215
İsim
Turgay
Bisiklet
Merida
Merhabalar
Uzun yıllardır hayalini kurduğum turu önümüzdeki hafta yapıyorum inşallah. 4.8.2018 cumartesi günü Amsterdam’a uçuyorum. 6 gün boyunca Brüksel’e doğru pedallayacağım. Rotanın detaylarına çalışıyorum henüz. şehir içi gezilerle birlikte yaklaşık 350- 400 km yol yapacağım. Kamp alanlarında kalmayı planlıyorum.
Turdan sonra burda konu açacağım. Günlük takip etmek isteyenler cyclist_traveller instagram hesabımdan ve Turgay Gürses Strava hesabımdan da takip edebilirler.

Benzer güzergahlarda tur tecrübesi olanlar varsa tavsiye ve tecrübelerini aktarırlarsa çok sevinirim.

Tura hazırlık aşamasından bir kaç fotoğraf paylaşıyorum şimdilik. Bisikleti bugün koliledim.

Saygılar sevgiler herkese..
CAA6C32C-A60E-448B-818A-951A15B6A64D.jpeg 9B4BDA2F-1674-4568-8159-CCC2B87F41F4.jpeg ACADE0F9-6A78-4700-9E06-CA24F83CE940.jpeg 6AF3B419-FB17-4BDA-B5DA-5C8571DAA224.jpeg F497AA5D-B315-440F-9C17-341A34251D46.jpeg 66028FDF-0DAD-49DE-9075-E457EBB0CCB8.jpeg 3119BCAD-3878-45A2-BF8B-F1A74B15C0F7.jpeg

Scudo
İyi seyahatler, güvenli sürüşler. Hangi havayolu ne kadar ücret aldı bisiklet için?

• Beğen
Tepkiler: Turgay Gürses
@murat16 teşekkürler. Atlas jet ten aldım bileti. Normalde Atlas jet bisiklet taşımaya ücret almadığını yazmış internet sitesinde ama benim aldığım bilet klm havayolları ile ortak uçuşmuş. Bu yüzden ben 50 eur gibi bir ücret ödeyeceğim bisiklet için sanırım. Henüz ödemedim uçuş günü ayrıca ödeniyormuş.

• Beğen
Tepkiler: murat16
valla bende almanyadan çıkıp amsterdam brüksel yapmayı planlıyordum ,kuzenlerle denk getiremediğim için tur rotasından brükseli çıkarmak zorunda kalmıştım. keyifli bir yolu var. anladıgım kadarı ile ağır ağır giderek birşey kaçırmak istemiyorsunuz. baarle hertoga gidip tam sınırın ucunda bir foto çekin bence :)

buranın bir kısmı hollanda bir kısmı belçika

i

B12526E6-0B3A-49EB-A2C4-F466104B7D9D.png @srdrmrs Rotterdam’dan sonra deniz kıyısından mı gideyim içerden mi diye hala düşünüyorum. İçerden gidersem uğratabilirim yol üstü sayılır. Teşekkürler paylaşım için.

@Turgay Gürses valla deniz kıyısı daha keyifli olur. yoksa dümdüz bir ovada tarlaların içersinde ilerliyorsunuz.

• Beğen
Süper bir tur olacak gibi.
Yalnız günlük takip edemem. Buraya haftalık eklerseniz süper olur

• Beğen
@srdrmrs

Bu dönem havalar çok sıcak. Kilometrelerce bu sıcak havada bisiklet kullanacaksınız, ciddi susuzluk sorunu yaşayabilirsiniz. Bunun için su depolarınızı mümkün olduğu kadar arttırın. Suyunuzun içine tuz ilave edin.

• Beğen
@srdrmrs evet bende de deniz kenarı fikri ağır basıyor ama fazla rüzgarlı olabilir diye endişeliyim. Ama bir yandan kıyıdan gidip Brugge’ ü de görmek istiyorum. Bakalım bir iki güne netleştireceğim. Zaten vaktim de kalmadı pek

@Anıl Erdoğan turdan sonra burdan elimden geldiğince bişeyler paylaşacağım.

@muratcolakoglu hava durumu çok sıcak göstermiyor ama dediğiniz gibi temkinli olmakta fayda var. Dikkate alacağım teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: srdrmrs
@srdrmrs evet büyük ihtimalle kıyıdan Brugge’e gidip ordan Brüksel’e geçeceğim. Yaklaşık 320 km. Şehir içi gezilerle 400 km’yi bulur. 1 haftalık ekipmanlı bir turda benim için ideal. Çok zorlamadan geçtiğim yerleri de biraz gezmek istiyorum çünkü. Çok teşekkürler ilginize. CD41F3AB-FA70-4B47-A9D2-4CC5645A1FA4.png 06470764-9A21-4024-A851-2AD9CF045896.png

Keyifli sürüşler, yolunuz açık olsun. Yazı ve fotoları bekliyoruz.

Merhaba,

Şimdiden kazasız ve keyifli turlar. Gelecek yıllarda eşimle birlikte geçmek istediğim bir rota. İnşallah bize de kısmet olur. :)

Tur yazınız bekleriz.

Selamlar

five

keyifli kazasız belasız turlar dilerim

Hayırlı Kazasız Belasız Turlar Dilerim İnşallah Sorunsuz Şekilde Gidip Gelirsiniz :) Şu an kendim çıkmış gibi sevindim çok güzel birşey

Geri