Scudo Sports

Amoeba Hussar

bedo sımdıden hayırlı olsun bırak su sedonayı artık:D

• Beğen
Tepkiler: t-genc
Scudo
kusura bakma kenardaki yazıyı görmemişim hayırlı olsun sıfır kadron sfır almakla çok iyi yapmışın

• Beğen
Tepkiler: t-genc
Bedo'ya en kralı yakışır . Bu arada yeri gelmişken sorayım önde disk fren olacakmı sanki öyle yapacaksın gibilerinden aklımda kaldı. herhalde duruşlarda bayağı fark eder. ama olmasada eminim sen yinede istediğin yerde durursun :) . hadi bakalım hayırlısı.

• Beğen
Tepkiler: sare ve bedo
malesef disk yapmicam abi disk frenleri kırma ihtimalimiz var hem disk frenden daha süper bir şey takıyorum bisiklete magura hs 33 kısa parmak fren takıcam
teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
hımm doğru söylüyorsun hiç düşünmemiştim, hem ağırlıkta yapmaz. eee cahillik işte naparsın . malzemeye baktım pek yakışıklı. çok kullanışlı olacağa benzer.

• Beğen
Tepkiler: t-genc ve sare
ya nerden buluyonuz şu frenleri ya?bedo senin alacağın fren setinin türk linki var mı?

@t-genc

evet çok az kaldı bi aksilik olmassa toplanacak bisiklet olursa resimleri burada sizlerle paylaşacağım

arkadaşlar ben hussar jump kullanıyorum ve çok memnunum tavsiye ederim korkuarımı yendım kadro çok sagam saygılarımla

arkadaşlar forumdan okuduğum kadarıyla hussar ın iki versiyonu var(kadro olarak, komponent olarak da var ama kasdettiğim o değil)
bunlar xc ve freestyle. birinci sorum bu iki bisikletin fiyatları aynı mı?
ikincisi freestyle olan versiyonun acera komponentli modelini izmirde bulabilirmiyim?
şimdidedn teşekkür ederim

Fiyatları aynı değildir çünkü hussar Dj kadro seti normal hussara göre daha pahalı...
İzmir'de bulunabilirliği konusunda bi yorum yapamicam amoeba satan bisikletçi kim ordaki tam olarak bilmiyorum oraya gittiğiz takdirde acera komponentli bisiklet alabileceğinizi düşünüyorum...

karşıyaka da ********* ten hussar ın acera kompenetli xc modelini alabilirsin 2 gün önce gördüm bence gayet iyi bir seçim olur.

birde internette ben bulamadım bulabileceğim bir site biliyormusunuz

arkadaşlar forumda aratınca bayaa kişi hussar jump bisiklete sahip.burda şöle bi üçüncü sorum olacak bu bisiklet neden hiçbir sitede yok(hussar dj i kastediyorum)?

hussar jumb normal hussara göre pahalı ve yeni olduğundan büyük mağazalar bile sipariş üzerine getiriyorlar.eğer istersen benle temasa geç

cross country yani arazi sürüşü demek

@semihcelikoglu

bisikletlerimizin fotografları bölümünde senin amoeba yı gördüm senin kullandığın cross country yani arazi sürüşü için .,,xc ise arazi tarzı ve benzeri kullanım şekilleri için bu ad kullanılır

ewet jump serisi farklı bir model hussarın gelişmişi arasında çok büyük farklar var bence kesinlikle jump serisi daha dayanıklı benim içinde o önemlii ..

Geri