Scudo Sports

Amoeba Hussar

@MaHMutALtunel

hayırlısı olsun güle güle kullan soruna gelince fazla hoplayıp zıplama bence dayanıklı bir kadrodur ama sen fazla hoplamalı zıplamalı kullanacaksan freerider/DJ bir kadro mesela amoeba hussar dirty jump
veya hussardan nispeten iyi olan amoeba scud kadrosunu almalıydın! benim hussar kadrom var hoplayıp zıplamıyorum ama gayet memnunum !

Scudo
Peki Bi Sınırı Vardır Nedir Bu Sınır ? Yani Kırılma sınırı benim Bahsettiğim yapabilme sınırı değil :D

ben 90 kiloyum geçenlerde sert bir takla attım koltuk biraz yamuldu onun dışında hiçbirşey yok bisiklette! kasisleri zıplayarak geçiyorum bir problem yok!
yardımcı olmuşumdur umarım.

@MaHMutALtunel

rica ederim ;) zaten güzel planlı bisiklet kullanırsan kiloda verirsin 4-5 kilo

komple bisiklet yada kadro yada gidon yada sele yada sele borusu hangisi?

toplayacağın malzemeye göre değişir. acera sistem ile topladğım bisiklet 14.5 kg geliyordu. xcm maşa vardı.

dostum 2008 model acer donanım xcm suntour kilitlemeli maşa alexrims jant schwalbe jimmy lastiklerle 13.5 kg olarak satın almıştım kaçkar'dan. değişik basküllerde tarttım, 13.5 çıkıyor.

hussar kullanıcısyım 3 yıldırcok dolastım dere tepe hıc sorun yasamadım cok sukur şimdi
yeni
bır tane toplamayı düşünüyorum ama scud yada scale 60 olacak

herkese selam hussar bende de var cok mmenunum 2 .sene yı ıslıyorum bu sene bıraz agır ama gercekten saglam

nasıl peki memnunmusun,izlenimlerin neler biraz paylaşırsan cok sevinirim.eminim bircok forum kullanıcısı icin de faydalı olacaktır verecegin bilgiler

bugunden itibaren ben de bir hussar kullanıcısıyım arkadaşlar:)
hussar resmen tank gibi bir bisiklet bir topu eksik önünde:)yanlız bisiklet gerçekten biraz agır,bunu soylemeden gecemeyecegim,daha once salcano ngf 24 kullanıyordum,ikisini kıyaslamam gerekirse ngf 24 resmen ucuyordu,hussar da biraz geride kalacagım gibi gözüküyor:))

@mert erdogan
artık gerek kalmadı cunku kendi sordugum sorunun cevabımı kendim verecegim,bugun hussar aldım:)merak eden varsa bilgi paylaşımında bulunabilirim

Geri