520 ytl çok ucuz bir rakam hussar için ya da ben kazık yedim arkadaşın dediği gibi 600 civarı biliyorum ben..Ayrıca gayet güzel bir bisiklet gerek şekil olsun gerek sağlamlığı olsun gerekse sürüş keyfi...Biraz ağır ama bence o fiyata alabilceğin en iyi bisiklet bence hussar..
arkadaşlar bugün bende hussarıma kavuştum gerçekten canavar gibi süper akıyo yarında gelibolu yarımadasında ilk turuma çıkıyom çok mutluyum.nişanlımda yaaa bisiklet mi alın derken bugün bindi bende istiyom diyooo en kısa zamnda ona alıcam bol pedallı günler
Bende Bir Amoeba Kullanıcısı Olarak Test Ettim, Amoeba Benden Tam Not Aldı, Soru Ve Sorunlarınız için, Bir Amoeba jump kullanıcısı Olarak Yardımcı Olabilirim...
Emre Bana Amoeba Arka Drekler Komle Lazım Eğer Kadroyu Kırarsan Sakın Atıym Deme, Bisikletin Arka Tarafı Komple Alabilirim İyide Fiyat Veririm, Cevrende Bulursan Bana Yönlendir Saygılar...
merhaba ben yakında Ankara daydın orsan yani erdoganlar bisikletten yeni bir ayaklık aldım cok güzel ve hafifte sayılır bana öyle geldi 20 ytl para verdim hulsar için getirdiklerini ve yeni geldiğini soylemişlerdi eger fırsat bulursam fotoğrafını eklerim.
eğerki ayaklık kullanmak isterseniz alın tam hulsara göre ve güzel birşey...
2. el husssar fiyatları ne oluyor?bir kaç bisiklet arasında kaldım.bianchi orion ds kron xc500..sizce nasıl hangisini tercih edeyim karar veremedim..hem yol yapmayı birazda zıplamak istiyorum..bütçem 300-325 ytl arası
arkadaşlar amoeba hussar kadro alacağım. kocaeli'de ya da yalova'da alabileceğim bir yer biliyor musunuz? İstanbul'da nereden almamı öneririsiniz? komple bisiklet olarak satan yerler var ama sadece kadro setini almak istiyorum.
konusunda belirtilen sorundan ben de eski kadromda yaşamıştım, şimdi Amoeba Hussar kadro alacağım acaba yukarıda linkini verdiğim sorunu yeni Amoeba Hussar'da da yaşar mıyım, linkteki 3'üncü mesajda bir fotoğfar var, benim arka göbek de o fotoğraftakinden...