Bedo'ya en kralı yakışır . Bu arada yeri gelmişken sorayım önde disk fren olacakmı sanki öyle yapacaksın gibilerinden aklımda kaldı. herhalde duruşlarda bayağı fark eder. ama olmasada eminim sen yinede istediğin yerde durursun . hadi bakalım hayırlısı.
malesef disk yapmicam abi disk frenleri kırma ihtimalimiz var hem disk frenden daha süper bir şey takıyorum bisiklete magura hs 33 kısa parmak fren takıcam
teşekkürler
hımm doğru söylüyorsun hiç düşünmemiştim, hem ağırlıkta yapmaz. eee cahillik işte naparsın . malzemeye baktım pek yakışıklı. çok kullanışlı olacağa benzer.
arkadaşlar forumdan okuduğum kadarıyla hussar ın iki versiyonu var(kadro olarak, komponent olarak da var ama kasdettiğim o değil)
bunlar xc ve freestyle. birinci sorum bu iki bisikletin fiyatları aynı mı?
ikincisi freestyle olan versiyonun acera komponentli modelini izmirde bulabilirmiyim?
şimdidedn teşekkür ederim
Fiyatları aynı değildir çünkü hussar Dj kadro seti normal hussara göre daha pahalı...
İzmir'de bulunabilirliği konusunda bi yorum yapamicam amoeba satan bisikletçi kim ordaki tam olarak bilmiyorum oraya gittiğiz takdirde acera komponentli bisiklet alabileceğinizi düşünüyorum...
arkadaşlar forumda aratınca bayaa kişi hussar jump bisiklete sahip.burda şöle bi üçüncü sorum olacak bu bisiklet neden hiçbir sitede yok(hussar dj i kastediyorum)?
bisikletlerimizin fotografları bölümünde senin amoeba yı gördüm senin kullandığın cross country yani arazi sürüşü için .,,xc ise arazi tarzı ve benzeri kullanım şekilleri için bu ad kullanılır
ewet jump serisi farklı bir model hussarın gelişmişi arasında çok büyük farklar var bence kesinlikle jump serisi daha dayanıklı benim içinde o önemlii ..