Scudo Sports

Amoeba Hussar - Sedona 711 Disk Arena !

Görkem Kılınç

Forum Bağımlısı
Tepki
1.670
Merhabalar ;

Bir arkadaşıma sabahtan beri bisiklet bakıyoruz... Yeni başlayacak,turlara katılacak yane arada sırada araziye çıkacak...

Amoeba Hussar - Sedona 711 Disk de kaldık en iyisi bilen biri yani sizlere sorduk.:D

Yardımlarınız için teşekkürler...

Scudo
ameoeba hussar alın bence ilerde deore nin serisinden bi set takarsınız çok ta rahat olur...

ben de Hussar kullanıyorum,,,600 km oldu, henüz hiçbir problem yaşamadım,,, :),bundan sonra da bisikletin herhangi bir sorun çıkaracağını sanmıyorum,
bisikletimden memnunum :D, yaşamayı seviyorum :D:D:p

711 alacaksanız v frenli olan modeli almanızı öneririm. giriş seviyesi mekanik disk fren pek önerilen bişey değil. ama hussar da güzel bisiklet

Ben sedonayı öneririm. Bir kaç kere Hussarın kırılmış kadrosunu gördüm forumda ve internette. Tabi bu hepsinin başına gelecek demek değil ama yinede Sedona daha iyi gibi.

• Beğen
Tepkiler: Görkem Kılınç
görsellik açısından hussar sağlamlık açısından sedona 711 v diyorum. bencede disk frene gerek yok çünkü hidrolik değil mekanik disk frenler.

• Beğen
@Görkem06

Madem arada araziye çıkacak disk frene hiç ihtiyacı yok.Sonuçta mekanik disk frende V fren de kol gücüyle çalışıyor.Hem boşuna ağırlık yapacaktır.Bana sorarsanız 711v işinizi görecektir.Hussar da güzsel bisiklet ama görünüşü hoşuma gitmiyor.

• Beğen
ikiside aynı kalite denilebilir.. istisnalar kaide bozmaz sonucta 711 ilede 2 metreden atlanılsa oda buna dayanamayabilir kROn xc 1000 de ;)

• Beğen
Tepkiler: redpover
Geri