Scudo Sports

Amoeba Hussar 16 kadroyu ayağa kaldırmaya yardımcı olmak...

Tepki
0
Birkac sene once alip bindigim bir bisikletti amator olarak gerci hala oyleyim :) ve kadrosunu çok sevmistim.Simdi sifir kadro buldum lakin yardima ihtiyacim var acizane pek bilgim olmadigindan.Komple deore yapamasam da en az komple alivio olsun ve diger parcalarda masa vs ornegin buna yakissin istiyorum suntour epicon x2 çok methedilmis ornegin bunun gibi...Birde bunlari yaparken nasil yapacagimiz ve daha cazip imkanlarla nasil basarabilecegimiz konusunda da beni yalniz birakmayin lütfen.Simdiden çok tesekkur ederim... Hayirli ramazanlar...

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Scudo
Merhaba parçaları ufak tefek toplamak isterseniz yurtdışından almanızı tavsiye ederim crc yada ebaydan daha ucuza gelir ama 75 € sınırını aşmadığınız sürece ekstra ücret ödemeden gelir.

Ben de boyle dusundum cok bilgim yok ama ornegin alivio 27lik set 6 parcasiyla 300 kusur lira olunca cazip geldihttp://img.tapatalk.com/d/14/07/04/zu3y3emu.jpg

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

143$+%18 kdv ödeyerek alabilirsiniz.Gümrükten 75€ üstü ürünler %18 kdv ödenerek alınabiliyor.Türkiye ile fiyat karşılaştırması yapın yurtdışındaki vergi dahil daha ucuza geliyorsa onu alın.

Parça parça toplayacaksanız tavsiyem önce alacağınız parçaların parça listesini ve fiyatlarını oluşturmanız. Ne kadara alacağınızı bilmezseniz zarar edersiniz. :)

Geri