sedona borlamı aman allah korusun diyorum çünkü dün arkdaşımla bir kaza geçirdim borlanın ismini bile duymak istemiyorum ama 711 yada daha üstün bi modeli tavsiye ederim tabiki bisikletini değiştirme kararı alınca
@melek öztürk
bisikleti ilk aldığımızda lastiklerini beğenmemiştik düz yolda bile kayıyordu ve değiştirme kararı aldık, ama değiştirene kadar bi kaza geçirdik ve hemde düz asfalt yolda. ön tekerlek kaydı ve yaklaşık 30 km hızla gidiyorduk sonu malum arkadaşımın anlı ve yüzünde açılmalar oldu. o nedenle tavsiye etmiycem borlayı kimseye borla yerine 711 almak daha mantıklı ,yaklaşık 90 lira oynuyor ve arasında dağlar kadar fark var ( epey dertlenmişim sanırım borladan yana )
@melek öztürk
Arkadaşım bende de bianchi toro bisiklet var.Alalı 1ay oldu olmadı,son günlerde bir gıcırtı peydah oldu,forumda araştırdım, bir çok kişi çift amortisörlü biskletlerde bu gcırtılardan şikayetçi.Sende böyle bir sorun var mı ?Öğrenmek isterim ..Saygılar..
evet başta oldu. ama artık öyle bir sorun yok. amortisörleri aylık, zinciride haftalık olarak yağlıyorum. küçük kitapçığında haftalık aylık ve periyodik olarak yağlanması gereken yerler ayrıntılı olarak verilmiş. onlara bakmanı tavsiye ederim
Malesef kullanma kitapçığım yok ,amortisörün yaylarını mı yağlıyorsunuz,amortisör yağlama konusunu birazdaha açarmsınız ve unutmadan hangi yağı kullanıyorsunuz?
SAyın Melek öztürk, özel mesajdan yağlama konusuna değinmişsiniz,teşekkür ederim,mesaj sayısı 50 olmadan özel mesaja cvp verilemiyormuş,bari burdan teşekkür edeyim dedim.
Sayın melek öztürk,mesajınız alınmıştır. Tabiki yardımcı oldunuz,ön amortisörlerle küf tespitinde bulunmuşsunuz,aynı şekilde benimde ön amortisörde küf-pas var, Bianchi markasına bu küflü amortisörleri yakıştıramadım. Saygılar..