Scudo Sports

Altın

observer

Forum Bağımlısı
Tepki
560
Bisiklet
Salcano
sizce altını ne zaman bozmalı ya da almalıyım yada altın bozarsım o paraya ne almalıyım dolar euro frank falan?

Scudo
valla böyle bir soruyu daha öss de sormadılar:D o işler hiç belli olmaz... kısmet

@Hasan Kuru

Hasan Emircan için fark etmiyor kendisi paylaşımı ve soru sormayı çok seven bir kardeşimiz :) aklına geleni sorup paylaşıyor bizim Muzaffer var oda anında cevaplar ama bu sefer teyet geçmiş :) bunları Muzaffer ciddiye alıp üzülmüş o yüzden kendi isteği için gülücük koyuyorum :) :) :) :)

@ferhat köse

Onu hiç karıştırma abi zaten. :):eek:

• Beğen
Tepkiler: observer
Ben de o yaşlarda iş makinelerine sardıydım. :D

@Muzaffer YILMAZ

Demek ki her şeyi biliyorsun. :) ;)

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
@Hasan Kuru

Eksi puan vererek beni korkutmaya çalışıyorsan yanılıyorsun. Forumdaki değerimi senin gibi biri için alçaltamam. Lütfen çocuk olma. Senin ne yaptığını ve ne yapmaya çalıştığını herkes biliyor. Biraz kendine çeki düzen ver. ;) :rolleyes: Bunu herkes anladı bir sen anlayamadın. :) ;)

noluyo burda benim yüzümden kavgamı çıktı herkes birbirine + rep versin bitsin bu iş :D konu taşınırsa iyi olur altın konusunu ne diyorsunuz?

@Muzaffer YILMAZ

Yav Muzaffer, Sadana (Ali) gerekeni söylemiş ama bende söyleyim. ben sana ne zaman o konuda birşey dedim seviyorum seni takılıyorum ama cidden alınıyorsan özelden yaz söz yazmam bir daha. maksat muhabbet olsun diye idi yoksa Emircanıda tanıyoruz onunda kötü niyeti yok muhabbet seviyor :)

Dostum en başta bu yatırım elindeki paranın miktarına bağlı. Ama şu sıralar durum pek parlak değil piyasalarda.Eğer 1000 TL ye yakın ya da üzerinde bir miktarsa çok iyi bir hisse senedinde uzun süreli yatırım yapabilirsin. %90 kazandıracaktır.Ama çok iyi araştırman gerek bunu. Eğer çok yüklü bir paran yoksa TL yap kalsın. Ara ara harcarsın lazım oldukça, hem TL'nin değeri artar :)...(Not:Yatırım tavsiyesi değildir :D )

Hazır konu denk gelmişken, bende bilgilerimi paylaşayım. Altın almak, saklamak, muhafaza esnasında sıkıntılar çekmek ve kar etmek amacıyla satmak. Bu süreç eskiden daha zordu ki, bu sorunun sorulduğu yıllar da buna dahil. (link) gibi yatırım yazıları sayesinden hepimiz bilinçlendik. Yatırım yapmaya karar verdiğimizde, uygun olanı bulmak için kendimiz bir karar alabiliyoruz.

@emircan Başbuğ06

14 yaşında bunları düşünüyorsan büyüyünce kesin borsacı olursun. :rolleyes:
Konuyu buraya açmalısın.

@Hasan Kuru

Hasan Emircan için fark etmiyor kendisi paylaşımı ve soru sormayı çok seven bir kardeşimiz :) aklına geleni sorup paylaşıyor bizim Muzaffer var oda anında cevaplar ama bu sefer teyet geçmiş :) bunları Muzaffer ciddiye alıp üzülmüş o yüzden kendi isteği için gülücük koyuyorum :) :) :) :)

Evet mesajlar tutmuş gelecekten geliyorum
Dolar 2tl konusundan sonra buna da hort

Ons 2000 olunca satacaktin o altını

Kim ne derse desin altın yatırımcısını yüzünü her zaman güldürmüştür, ( en kötü ihtimalle poker face modunda bir ifade yaratır yüzde ;) )en sağlam yatırım aracıdır

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Türk milletinin tepeden eline sıklıkla verilen şeydir altın.Dolar, tl karşısında değerlendiği için gramcılar çoğu zaman para kazandıklarını sanır,aslında zarardadırlar.
Ons ,dolar paritesinde olduğundan dolar bazında kazanmıyorsanız(yani altının onsu artmıyorsa) ,kazandım diye kendinizi kandırmayın.

Geri