Scudo Sports

Bulundu Alt seviye grup set(alivio- altus)

Onur DOĞRU

Aktif Üye
Tepki
104
Bisiklet
b'Twin
eşime toplamayı düşündüğüm bisiklet için;
alt seviye grup set arıyorum.

Fren vites kolu
v-fren ayakları
aynakol
zincir
ruble
ön ve arka aktarıcı

izmir içi elden teslim alabilirim.

Uygun malzemeleri tektek alabilirim.

Scudo
elimde size uygun malzemeler var hepsini toptan verebilirim 05335766958 den ulaşırsanız detaylı görüşebiliriz

mümkünse 8li ?
ayrıca listeye jantlarıda ekleyebilirim....
jantlarla birlikte 300 lira gibi bir bütçem var.
dolyısıyla fren vites sistemi için 200 lira kadar... hepsini tek elden almak tercihim...

http://i.ebayimg.com/00/s/NjIwWDkwMA==/z/D~sAAOSwj0NUdRlM/$_57.JPG

* Shimano Altus Fren ve Vites kolu 3x9 var elimde 3 ay kullanıldı tertemiz bir şekilde kutuda duruyor. Ayrıca Altus ön aktarıcıda var.

* Sistemle uyumlu 3x9 aynakolda mevcut

İlgilenirsen Ö.M atabilirsin.

hocam elimde alivio ön arka aktarıcı shimano ön markasız arka fren ayakları aynakol ruble zincir ve cannondale fren kolları var kargo dahil 200 e yollarım watsapptan resimde atarım burdan yükleyemiyorum

bir set daha var oda sram x4 arka aktarıcı vites kolu ve ruble zincir olarak var ---aynakol ve fren ayaklarıyla kolları diğer 200 liralık setdekileri verebilirim birbiriyle uyumlular zaten

ÖN VE ARKA AKTARICI , AYNAKOL , FREN AYAKLARI VE JANTLAR İÇİN İLAN GEÇERLİ..

şuan resimler yok fakat elimde baya malzeme var 90 lı yıllara ait serilerden de var elimde deore lx 7 li jant seti var italyan çember var üstünde fakat markasını hatırlamıyorum v fren olarak oldukça tatmin edecek kalitede. yine fren vites kolları var 7 li (link) bu seri

bu arada bende izmirdeyim numaram 05534318241

8li jant seti, aynakol, ön ve arka aktarıcı ile fren ayakları günceldir.

Alivio arka aktarıcı, altus ön aktarıcı, aynakol ve fren ayakları 80 tl. Kargo da size aittir. Ürünleri bir arkadaşım satıyor. Numarası 0554480245, adı Emin. Detaylarını ve fotoğraflarını kendisinden temin edebilirsiniz. İyi günler.

+905544802451 numara tam olarak bu kusura bakmayın eksik yazmışım :)

Set forum içinden alınmıştır. Konu kapatılabilir. Teşekkürler.

Geri