Scudo Sports

Alınık 16-17'' kadro...

bisikletci55

Daimi Üye
Tepki
39
ewet başlıktada belıttıgım gıbı temız ve ucuz 1oo ıla 15o ytl arası kadro arıyorum elınde olupta satmak ısteyen ark duyurulur , beklıyorum

Scudo
kron xaos 16 var elimde 150 ytl ye bırakırım son fiyat bana küçük geldiği için satıyorum.

amoeba hüssar var 150 ye bırakırım temiz

arkadaşım benim kadronun fotoları aşağıdaki linkte mevcut.fiyata furç takımı sele kelepçesi ve sele borusu dahildir. telefon numaramı özelden yolladım msn adresim:cyclist_43@hotmail.com

selam bende 16 ınc kron xaos kadro var ilgilenirsen anlasalım yanında da hediyeler vericem

Bende 16" kadro arıyorum. Yanında amortisör, sele borusu ve gidon boğazıyla beraber olursa dahada iyi olur.

@Pavi

msn de görüşelim istediklerin bende mevcut amortisörüm sıfır zaten fiyattada anlaşırız

kardes benım kopnuya ortak olmusun hayırlı olsun ac sana kendıne bı konu nıye dukkanın önunu kapıyon

Maksat ikimizinde işi görülsün:)
Öncelik senindir tabi...

@bisikletci55

telefon numaramı istedin verdim resimleri de verdim ama sen alıcam veya almıyacağım demedin bu konuda bilgilerini bekliyorum.

(link)
bu bisiklet 9.750 gr olup topluca yada parça parça satılıktır.
woodman carbon jant göbekleri dt revolatıon teller xc 420 çember sıd team maşa sd760 kadro lx aynakol sram pg990 ruble wellgo spd avid sıngle dıgıt fren ve fren kolları xtr arka vites lx ön vites vs vs ilgilenenler özelden mesaj atbilir.

bendede geotehk expert var 110 ytl istiyorum istersen

Geri