Scudo Sports

Alınan hasarların izi geçmiyor. !

Vücudumda o kadar çok iz var ki hepsinin bi yarış hatırası var tişörttü çıkartsam zombi sanarsınız :) Ama izlerimide gerçekten seviyorum bu işi ne kadar çok sevdiğimi gösteriyor bence. İz kalmasını istemiyorsan kremler büyük oranda etkili oluyor (Daha önce doktor söylemisti), Ama bu kremleri aylarca düzenli kullanman gerekiyor. Ben izlerimle mutluyum bisiklette her iz bisikletçinin rütbesini gösterir düşüncesindeyim :)) tabi işin şakası..

Scudo
Bağ doku kendini 9 ay içerisinde onarır, cilt rengi ise ten rengi hücreleri göç ettikçe zamanla pembelikten eski rengine döner diye biliyorum. Bu sürede güneşe yara yerinizi göstermemeye çalışın, çünkü ten rengi hücreleri olmadan cildin hiç savunması yok UV ışınlarına karşı. Direkt DNA hasarı yapıyor, 20-40 yıl içinde kanserleşebilir deniyor. Güneş kreminden tasarruf etmeyin, bolca sürün. Cildin üzerini el kremi gibi nemlendirmesi değil, bolca uygulanması gerekiyor.

İlk ve tek kazamdan kalma sağ avcumun içinde 2 tane kalın çizik var. Neredeyse 2 yıldır geçmedi. Küçülme vs. bile farketmedim galiba uzun yıllar hatıra kalacak bana.

plastik cerrahi genelde contractubex jel yazar böyle vakalara. normalde fiyatı yüksek bir jel ve en az üç ay kullanılır, plastik cerrahi reçetesiyle sgk öder, başka bölüm reçeteleri ödenmez. tabiki önce muayene olun :)

Bir yıl geçri üzerinden. İz hala gecmis defil arkadaslar :(

Bisiklet yaraları gönül yareleri gibidir. Yıllar geçse dahi izi kaybolmaz. nede olsa her ikisinin mayasıda aynıdır: AŞK

@enes savaş enes bu kadar takmana hıc gerek yok benım yıllardır yuzumde tasıdıgım lastık ızlerı var , kucukken bısıklet bana gırmıstı . 3 cızgı halınde .ayrıyetten kafamın ortasındanda 9 dıkıs gecıyor tabırı caızse tren yolu gıbı ama kendınle barısmayı ogrenmen gerekıyor. bır sene oncesıne kadar saclarımı kısa kestırmezdım. Sımdı 3 4 numara zor uzatıyorum hep kesıyorum. Sahıp oldugun kemık var en azından ya ayagı hıc olmayanlar ne yapsın . ISTERSEN FOTOGRAFINI DA ATARIM YUZUMUN

Benim bacağıma kaynar su döküldü. İzin geçmesi 1.5 yılı aldı .tamamen kaybolması 1.5 yık tani5

Geri