Scudo Sports

Aliexpress'ten çivili pedal.

chnkrmz

kırdılar beni layer layer.
Tepki
4.839
İsim
Cihan KIRMIZI
Başlangıç
1995—96
Bisiklet
Cannondale
Bisiklet türü
Cyclocross
en hızlı gelen kargom bu oldu galiba. 2.5 hafta sürdü yada sürmedi.

bu pedalı kullanmanın tek riski " eşşek şansına denk gelirde ayağım kayarsa pedala sürter " riski oluyor galiba.

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Scudo
abi sana o kadar dedım gel senı spd pedala transfer edelım dıye ama tehlıkeyı cok sevıyosun abım:):)allah göstermesın o çiviler bacaklarını çizerse felan:)

tehlike benim göbek adım değil ama severim tehlikeli işleri :D spd ben yapamam. bisiklete biniş tarzımı en iyi ben bilirim. her gün düşerim ben :D

@chn krmz

sana allahın ıznıyle bişey olmaz abım:):)

Hocam kullanımı nasıl birde link var mı ?

(link)

linki bu ama ben 21 dolara aldım. kullanımı daha denemedim. ama abimde bu tarz pedal var. ayakkabı hayatta kaymıyor.

spd pedaldan bende çekiniyordum çok ama bir kere düşünce insan alışıp bir daha düşmüyor :)

2. Ayağı takmak için bazen çok çabalıyorum. Ama yinede düşmek takmaktan daha zor.

Bende düşünüyorum bu tarz bi pedal almayı.Bu arada kargo gerçekten iyi gelmiş, barend aldım aliexpress ten 40 gün olacak 2 gün sonra hala gelmedi kargo.

hayırlı olsun güle güle kullan, bende düşünüyorum pedalı değiştirmeyi, kullandıktan sonrada yorumunu bekliyorum.

@Hakan Boz

Bende arkadaşa çanta aldık 3 eylülden beri gelecek ama banggood' aldık ilk defa bi alışverişimde ürün gelmedi:(

17sinde verdiğim siparişin bugün gümrük kağıdı geldi gene geçmedi :(

Ya aslında fakirlik güzel birşey aliexpresten birşey almıyorsun gelmeme takıntında yok :D :D

@Çağatay Y.

şahinden selamlar zenginler ölsün :D

• Beğen
Tepkiler: Çağatay Y.
Görmiyenler için dikkatli gitmeliyim arabanın muaynesi yok :D
(link)

Pek bilmiyorum da bu pedal normal ayakkabıyla kullanılıyor mu ?

@nazmi bilmez

bu pedalı terlikle bile kullanırsın.

• Beğen
Tepkiler: nazmi bilmez
@chn krmz

Pek anlamıyorum bu işlerden, teşekkürler.

@Yavuz SOYLU

Benim ne kadar gümrüğe takılmışsa göstermelik 1 tl aldılar..

Yav bu bmw pedalı dedikleri değilmi cihan abi sadece çiviler var :D

Geri