Scudo Sports

Aliexpress

@Ali Ç.

Bir kaç resimde GIANT markası yazıyor diğerlerine hiç görmediğim duymadığım bir marka var. Başka bisiklet bakayım o zaman

Scudo
Boşver parçayı ordan alırsında bisiklet pek mantıklı değil.Şu alacaklarımın kargo bedeli belli olsa alıcamda belli değil.

@nazmi bilmez

Sonuçta sticker yazıyo ben giant satsam 10 kere giant yazardım ve öm atıp bisikletin gerçek fotolarını isterdim

Haklısınız en mantıklısı bisikleti buradan almak. Parça ihtiyacını oradan

Aynen ne gereği var gümrüktede takılabilir ebadı yüzünden en iyisi parça almak.

çogu gerçek giant değil malesef malum çin sitesi. kargo bedelini ayrı faturada kesmiyolar bi sorun oldugunda kredi kartı ekstesni göstermen gerekiyor fatura olarak orda da kargo dahil fiyatı yazar. sana tavsiyem bisiklet işine hiç girme ordan 400 dolarlık bir alışverişte yaklasık 250 dolar masrafın olur yani sana 650 dolara gelir. 70 euronun altında parcalar alabilirsin ama bunlarında gümrük işlemi görmeyeceğini kimse garanti edemez tamamiyle gümrük memurunun insiyatifine kalmış.(ppt kargo ile alırsan %95 ihtimal geçer)

@mert bostancı
Tamamen katiliyorum, risk almaya degmez... Ben iki defa yuksek ucretli urun aldim, birinde gumruge takilmadi bile ama digerinde neredeyse yarisi kadar gumruk odedim...Kaldi ki kuvvetli ihtimal replica urundur...

Çinli Gianti dağ bisikleti diye alma tepe bisikletiymiş o tepe tepe :)

Hiç bulaşmaya gerek yok bu Çin işine :D Buradan Salcano alırım bin kat daha iyi :D

item No Year Status Location Destination Date
RI034783531CN 2014 Received by China Post Dongguan Turkey 20140925 1737
RI034783531CN 2014 Export Security Scan Guangzhou Turkey 20140926 0710
RI034783531CN 2014 Export Customs Scan Guangzhou Turkey 20140926 1249
RI034783531CN 2014 Sent to airline Guangzhou Turkey 20141006 0152
Merhaba arkadaşlar bende yeni başlık açmadan burda sorurayım dedim .Aliexpressden bir kaç ürün aldım en son ayın 6 sında sent to airlines yazdı hala gelişme yok ne yapmalıyım ?

RB676584356CN beyleer lütfen bakarmısınız ya bı bulamadım nezaman gelır 15 gun oldu heralde

@mehmeterenkaldim

Hiç bir şey çıkmıyor dediğin gibi satıcıyla irtibata geç en kısa sürede baktın tatmin edici bir cevap falan yok hem dispute aç %90 yanlış takip kodu göndermiş..

Arkadaslar panik yapmayin :) bende bi cok sey aliyorum aliexpressten ve bi cogunun tracking code lari gozukmuyor arattirdigimda...hatta bazi saticilar uyduruktan olmayab tracking code larini sirf iyi satici olup aliexpressteki satis kotalarini arttirmak icin bile veriyor...Emin olun elinize gecer bi sikinti olmaz...Gecmezse bi dispute acarsiniz olay cozulur... :)

Takip numaralarının geç çalışmalarının bir diğer nedeni ise, satıcının ürünü hemen kadroya vermiyor olması.
Ellerinde barkod var. Size o kodu veriyor. Fakat ürün elinde olmadığından, ya da kargoya haftada bir ürün götürdüklerinden, ya da başka bir nedenden dolayı paket kargo firmasına ulaşmıyor. Kargo firması ürünü alıp giriş kaydı yapana kadar da sonuç çıkmıyor aramalarda tabii ki.
Pek çok satıcı hızlı kargo sözü verdiği ürünler için bunu yapıyor maalesef.

Vallahi Federal Almanya' ya bir haftada geliyor Aliexpress ürünleri.... Türkiye' gec gelmesinin sebebi baska bir sey olmasin. Almanya' dan Türkiye' ye gönderdigim mektup bile 4 haftada gitti.. Bence Türkiye' de dinleniyordur mallar, ya da sucuk gibi kurutuluyordur haftalarca.. :)

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
@ihtiyar

Tamamen tembellik. PTT personelinin yavaş çalışması gibi bir çok sebep sayabiliriz.

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar
@ihtiyar

Muhtemelen Çin ile Almanya arasında daha çok hareket var. O nedenle daha çok uçuş... Daha çok uçuş da daha hızlı kargo demek.
Bizim kargolarımızın çoğu, standart tarifeli uçuşların kargo bölümünde geliyor. Ne kadar çok tarifeli uçuş varsa, o kadar hızlı geliyor demek kargo.

Mesela aynı satıcıdan 2 koli geliyordu bana. Birini Çarşamba günü verdi, diğerini Cuma günü. İki kargo da Cumartesi günü yurtdışına sevkedildi işleme merkezınden. İkisi de aynı uçuş ile geldi, aynı gün gümrüğe gitti, vs. vs... Pazartesi vermiş olsaydı ilk kargoyu, belki o da Cumartesi gününe kadar bekleyecekti.

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar
arkadaşlar alışverişlerinizde kesinlikle honkong ailr maille gönderim yapan satıcıları tercih edin aynı gün içerisinde 2 mont bir çift bot ve gözlük sipariş ettim gözlük diğer ürünlerden 4 gün sonra kargoya verildi ve 11 günde elime ulaştı bot istanbulda montlar ise hala çinde 22. gün bugün

Beyler ortalama kaç günde geliyor ücretsiz kargolu, küçük ebatlı (sele,led lamba vs) siparişler?

Geri