Ali express Aluminyum Gidon ( Lixada )

Emre.okay

Üye
Kayıt
18 Temmuz 2016
Mesaj
2
Tepki
0
Yaş
26
Şehir
Kayseri
İsim
Emre
Bisiklet
Carraro
Merhabalar forumu uzun süredir takip ediyordum ve ben de kayıt olma ihtiyacı duydum sizlere bi sorum var cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Ali Express'te satılan Alüminyum gidonlar hakkında sorum olucaktı sizlere bkz. ((link) ) bu gidon hakkında düşünceleriniz neler normalde hep bu site uzerindeki carbon gidonlar hakkında konuşuluyor pek sağlam olmadıklarını anlamış oldum ama hani belki aluminyum bu karbonlara göre daha sağlam olabilir mi acaba diye düşündüm. Kilom 54, boyum 174 gidona fazla bi baskı uygulayabilecegimi pek düşünmüyorum ama sizlere danismak istedim almalı mıyım, sağlamlığı konusundaki fikirleriniz vs. ozellikle de bu Lixada markayı alan ve kullananlar varsa onların da tecrübeleri benim için önemli. Fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler
 
Scudo

altykrl

Üye
Kayıt
1 Mayıs 2016
Mesaj
22
Tepki
7
Şehir
Muğla
Bisiklet
b'Twin
Elinde kalır büyük ihtimalle. Daha kaliteli markalara yönelmenizi öneririm.
Bu arada karbon neden dayanıklı olmasın? Kim demiş ki onu? :islik:
 

Emre.okay

Üye
Kayıt
18 Temmuz 2016
Mesaj
2
Tepki
0
Yaş
26
Şehir
Kayseri
İsim
Emre
Bisiklet
Carraro
@altykrl yanlış anlaşılmışım sanırım karbon malzemeler normalde tabi daha iyi oluyor ama ben Ali express'te 20-25 dolara satılan kalitesiz karbon gidonlardan bahsetmek istemiştim, forumda vs bu karbonlar hakkında konuşulmuş ama alüminyumla ilgili bi bilgi bulamadığımdan sorma ihtiyacı duydum belki ordaki karbonlardan daha iyi durumdadır diye:kötü:
 

altykrl

Üye
Kayıt
1 Mayıs 2016
Mesaj
22
Tepki
7
Şehir
Muğla
Bisiklet
b'Twin
@Emre.okay anladım şimdi tamamdır :D
Bana kalırsa aliexpress'ten alınan her şey "kalitesiz" durumda. Neden, çünkü adam atıyorum karbon yazar. Ama aslında normal demir çıkar vs. Belli olmaz, sen de anlayamazsın bunu sonuçta :)