Scudo Sports

aldığım bisikleti nerde toplattırabilirim.

Samet Demirtaş

Daimi Üye
Tepki
77
merhaba arkadaşlar kron xc 2000 veya 1000 almayı düşünüyorum.ama şöyle bir sorun var.benim bulundugum yerde en yakın 90 km de bir servis var.belki oda yoktur.peki aldıgım bu bisiklet bildiğiniz gibi parça parça gelcek peki bunu nerde yaptırıcam ? tam bizim apartmanın altında bir elektrikci var ama profosyonel her türlü şeyi çok narin kaliteli bir biçimde yapıyor onda yaptırsam olurmu ? çünki başka hiç biyer yok servis olarak.

Scudo
Benim bisiklet geldiğinde pedallar ön tekerlek ve gidon ayrıydı.Eğer sizin bisikletiniz de öyle gelirse kendiniz toplayabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: felis911
ilgin için teşekkürederim bence bizim alt kattakı elektrikçi bu işi halleder.o adam bi harika ya :)

kendiniz yapabilirsiniz çok basit zaten alıcağınız bisiklet hidrolik frenli deilmiş problem yaşamazsınız hidrolik olsa ayarını yapmakta zorluk çekerdiniz hatta yapamıyabilirdiniz ama lastikler. vs. sökük olur gidon yan olur sele sökük olabilir pedallar sökük olur bunlar yapabileceğiniz şeyler internetten de araştırma yaparsanız farkına varırsınız kendınızın yapabilecegine.

• Beğen
Tepkiler: Samet Demirtaş
Geri