FelixTheCat
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 868
- İsim
- Betül
- Başlangıç
- 1999—00
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
itkili akvaryumum. İçerisinde çift cüce ciklet ( kribensis) çifti, 1 adet albino cüce vatoz, 2 adet albino çöpçü,2 adet komando çöpçü bulunmaktadır. İçerisindeki bitkiler su bitkisidir. 55 Litre
Buda 180 litrelik malawi gölünün Cikletleri vardır. Sarı prenses ve İceman türleri. 5 adet iceman 10 adette sarı prenses vardır. Damızlık altı boydadırlar yakın zamanda çiftleşip yavru alabilcem.
Daha detaylı fotoğraflar koymak isterdim onları da yakın zamanda çekip eklerim. Şimdilik bunlarla idare edin
. Bu hobi insana huzur veren bir hobidir özellikle balıklardan yavru almaya başladın mı keyif almaya başlarsın. Bitkili akvaryumum da bir süre önce lepistes canlı doğuran grubundan balık beslemiştim yavruları yemesinler diye gece 5 e kadar yavru topladığımı hatırlıyorum
. Tavsiye edebilirim.
Buda 180 litrelik malawi gölünün Cikletleri vardır. Sarı prenses ve İceman türleri. 5 adet iceman 10 adette sarı prenses vardır. Damızlık altı boydadırlar yakın zamanda çiftleşip yavru alabilcem.
Daha detaylı fotoğraflar koymak isterdim onları da yakın zamanda çekip eklerim. Şimdilik bunlarla idare edin