Scudo Sports

Akvaryumu kurduk

itkili akvaryumum. İçerisinde çift cüce ciklet ( kribensis) çifti, 1 adet albino cüce vatoz, 2 adet albino çöpçü,2 adet komando çöpçü bulunmaktadır. İçerisindeki bitkiler su bitkisidir. 55 Litre

20140927_160504.jpg

Buda 180 litrelik malawi gölünün Cikletleri vardır. Sarı prenses ve İceman türleri. 5 adet iceman 10 adette sarı prenses vardır. Damızlık altı boydadırlar yakın zamanda çiftleşip yavru alabilcem.

20150110_153803.jpg

Daha detaylı fotoğraflar koymak isterdim onları da yakın zamanda çekip eklerim. Şimdilik bunlarla idare edin :). Bu hobi insana huzur veren bir hobidir özellikle balıklardan yavru almaya başladın mı keyif almaya başlarsın. Bitkili akvaryumum da bir süre önce lepistes canlı doğuran grubundan balık beslemiştim yavruları yemesinler diye gece 5 e kadar yavru topladığımı hatırlıyorum :). Tavsiye edebilirim.

Scudo
İnsan şu akvaryumlara vatoz da atar bir tane :p

Şaka bir yana, gerçekten güzel tebrikler gerçekten :)

İçeride vatoz varda gözükmüyor genelde saklandıkları için :D. Teşekkür ederimm

@Betül Ö.

Birisi bana söylemişti, vatozlar kendini kuma gömermiş eğer kum olmazsa, hayvan sıkıntıdan patlıyormuş ölüyormuş dayanamıyormuş. Tabii bahsettiğim sizdeki vatoz türünden değil sanırım.

Sizin sevdiğiniz vatoz türü ne yapar onu bilmiyorum da bendeki karanlık yerleri seviyor akşam loş ışıkta ve gece cama yapışıp yosunları temizlemeye başlıyor camda o yüzden hiç yosun oluşmadı bende gün ışığı gördüğü halde.

Vatozlar yosun da çok severler yani yosunları da olduğu gibi götürüyorlar o yüzden güzel işte :D

Denizlerin kuşları :)

Haddim olmadan konunuza ben de bir girme yapsam olur mu? Sıkıntı olursa özelde yazın silerim. Ben de daha 3 gün önce bir akvaryum aldım ama doğru mu dizdim bilmiyorum. Yem ne kadar atıcam bilmiyorum. Sabah yem atarken aç gibi saldırdılar yeme :(

Dosyalar

• uploadfromtaptalk1421051148470.jpeg
    uploadfromtaptalk1421051148470.jpeg
    25 KB · Okunma: 15
  • uploadfromtaptalk1421051160228.jpeg
    uploadfromtaptalk1421051160228.jpeg
    78,3 KB · Okunma: 14
  • uploadfromtaptalk1421051225660.jpeg
    uploadfromtaptalk1421051225660.jpeg
    69,6 KB · Okunma: 17
@K. Aydın
Estağfurullah neden sorun olsun. Yem konusuna gelince baliklar gozleri kadar migdeye sahip hayvanlarmis ne yazik ki doyumsuzlar her seferinde yeme saldirirlar sabah aksam yemlerseniz bence gayet iyi olur. Sanirim plati moli gibi baliklar var tam olarak goremiyorum fotograflari. Hayirli olsun cok guzel.

Geri