Scudo Sports

Aktif Pedal : Test The Best hakkında

ender77

Üye
Tepki
27
(link)

Arkadaşlar, linkte gösterilen etkinlikle ilgili bilgisi olan var mı acaba?

• Beğen
Tepkiler: Tyler
Scudo
Bende sizin başlığınızla haberdar oldum. Güzel bir etkinlik... :)

konuyu hortlatmış oldum:) bu hafta sonu cumartesi pazar izmir sasalı da katılmak isteyenler aktif pedalın sitesinden ulaşabilir ayrıntılara rezervasyon yaptırabilir

Etkinlik çok üst Düzey bisikletleri deneme Fırsatı veriyor. Belirli bir parkurda size Ayrılan sürede kendi ayakkabınız ve kallerinizle üst Düzey yol ve mtb ler emrinizde bisikletler sıfır değil bu iş için ayrılmış bakımlı bisikletler. Dünya'nın bir çok yerinde yapıyorlar bu senede buradalar. Karbon bisiklet alacaklar, üst Düzey vites seti alacaklar için iyi bir deneme Fırsatı. Ama bindiğiniz bisikletçilerin en ucuzu 4-5 bin olacağından aşık olduğunuzda başınıza dert alırsınız. Bir kerelik bir macera şeklinde bakın olaya yoksa zararda olursunuz

@cemekan iyi ki hortlatmışsın, teşekkürler. Böyle bir etkinlikten haberim yoktu. Kaydımı yaptırdım. Müsait olursa ROUBAIX SL4 EXPERT deneyeceğim.

@Uğur S. nedemek bende pazargünü darmac disk fren modelini sürücem kısmetse

@Zekeriya Çab
aynen deneyeceğim bisiklet 9-10 bin civarı sanırım tek gecelik bir kaçamak gibi görmek en iyisi:)

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
@cemekan
9-10 binlik bütçenizde olabilir ama bu bisikletler parayı verince farkli ödünç olunca farkli.

Ya evet, onunla ilgili bi bilgi göremedim. Düşme, kırılma falan gibi konularda ne gibi yaptırımları oluyor. Bilgisi olan var mı?
Ben kendimden eminim ama aynı sürüşte biri gelip çarpabilir, kardo falan kırılabilir. :eek:

@Uğur S.herhangi bir bilgim yok sanırım anormal bir durum olmadığı sürece sen suçlusun gel öde denmez herhalde sonuçta bir etkinlik kampanya bu

@cemekan yol bisikleti sürme imkanı olacak mı biliyor musunuz? broşürler falan hep MTB

@Atacan KSK
Walla ben zaten yol bisikleti için kaydımı yaptırdım listedeki herhangi bir bisikleti secebiliyorsun aktif pedalın sitesinde hangi bisiklet hangi saat ve gün boş yazıyor..

(link)
link bu hatta

• Beğen
Tepkiler: Atacan
yarın ve pazar yapılacak etkinliğin parkurları
(link) yol bisikler parkuru
(link) mtb parkuru

Hop! Konu canlansın. 23-24 Mayıs İstanbul sürüşü için (link) Polonezköy olarak yazılmış. Polonezköy'ün neresinde yapılacak, bilen var mı?

Düzenleme: Ben mesajı yazarken Aktif Pedal Facebook'ta yeni bir paylaşımda bulunmuş :)
Soruma kendim cevap vermiş olayım: (link)

Geri