Scudo Sports

Aksakallı deden 2. Tuzla turu önerisi

Fatih - MFG(+)

Forum Demirbaşı
Tepki
367
Efendim hayırdır inşallah diye başlayalım söze, dün akşam aksakallı dede yine rüyamda peydah olup dedi ki; "Yahu bre bisikletseverler, geçen dedim Tuzla'ya gidin 4 kişi sefer eyledünüz. Yok mudur bu grubun gerisi ki Tuzla'ya gidile, afiyetle köfte yene ve dönüle. Tiz haber salına bisiklet dostlarına!" aman dedim, kan ter içinde uyandım. Uyanır uyanmaz da mesajı yazı verdim. İşte size Tur; Pazar günü Bostancı'da, mesela saat:ON'da, buluşalım deniz otobüsü iskelesinin orada, makuldür gibi geldi bana. :) Ne diyosunuz bakim? Elleri görim. (Böle Bostancı D. Otobüsünün ortasında üstüne branda gerilmiş çay bahçesinin önünde buluşulur örneğin mesela. :)

Not: Çarşamba geceleri gittiğimiz ağır aksak tempoda gidilmeyecektir. Çok hızlı olarak da uçulmayacaktır. Orta karar seyredilecektir. Duyurulur.

Sevgiler

MFG(+)

Scudo
aksakallı dedeye teşekkürler..Allah kendisini fatih abimizin rüyalarından eksik etmesin.....:)

Sağolasın Metin'cim. Gerçekten güzel bir tur oldu. Allah bizi bizlerden ayırmasın diyelim. :)

Sevgiler

• Beğen
Tepkiler: behcetatinc
tuzla mı hehe..:) bizim yakada orası,,, müsait bir günümde olursa ben de gelebilirim:)...

Geri