slm ben 2 yıl sonra bisikletime tekrar dönmeye karar verdim ama zaten yeterince masraf açtı akordunu kendim yapmak istiyorum ama anahtarım yok ucuza nerden bula bilirim online, eskişehirde veya ankarada olabilir
dostum zaten 3 liralık birşey onlıne a fılan gerek yok herhangı bır bısıkletcıye gır mahalle arası olmayan ama parça satan bır yer olsun hepsınde bulabılırsın. fakat akord ayarı oyle herkezın yapabılecegı bırsey degıl yapacagım derken ıyıce bozma 5 ıle 10 lıra arasına her bısıkletcı yapıyor.illa kendım yapacagım dersen de yanına daha önce yapmıs bırını alırsan ılk seferde yardımcı olur dıye dusunuyorum.
gerçekten ilgilenmeyi düşünüyorum bide ben üşengeçimdir
yok kaldırım yüksekmiş inmek gerekmiş çarkı kurtarsı yeter patdadanak inerim o yüzden almak istiyorum ve aynı sebepten yeni bisiklet almıyorum
Bisiklet parçası satan her yerde bulunur. Taş çatlasın 5 TL derler fiyatına.. Ama akord için akord sehpası benzeri bir alete ihtiyacın olacak aşagıda resmini yükledim. İlla öyle profesyonel bişe olması lazım değil. Sanayide parlak zekalı ustalığı övülen biri varsa bu aletinin resmini götürürsün bunun benzerini yaptırmak istiyorum dersin. Resimdekilerin fiyatlı 100 TL den başlıyor 200-300 gidiyor öyle ama sanayide gerçekten düzgün birşey yaptırırsan en fazla 50 TL ye mal olur. O da yaklaşık 4-5 jant akodu parası..
fren papuçlarındanda çok ince olmasada ayar yapabilirsin ama ne kadar akordu iyi yapsanda jantın sekmemesinide iyi yapman lazım dikkat et, kolay gelsin