Scudo Sports

AkFırat'a Necmi'nin Yerine Gidiyoruz 10.01.2010

Scudo
@Tolga Ayla

Teşekkürler,

Aydos neresi anlamadım :) İlk mesajda "aydosa tırmanışımız" yazıyordu rotada. Aydos tan yakın geçecek misiniz ?

• Beğen
Tepkiler: tolga1976
@PANDERMOS

Şimdi Aydos denilen yer çok geniş bir alan.. Siz düşündüğünüz katılım noktasını cadde ve sokak adı olarak verirseniz daha iyi anlarım ben ..:rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: FERRUH GÜRYALIN
@İbrahim Ozan

Dikaktli olun.. Geçiş güzergahımız değişmeyecek ama hangi noktadan hangi saatte geçeceğimiz belli olmaz. Zira yağmur bekleniyo..

• Beğen
Tepkiler: FERRUH GÜRYALIN
http://ufpysq.bay.livefilestore.com/y1pdvNQ3FjdufhX_m2OhYE83VbZ0zF9wXOxZoEysg3u0TbnkZbzVGIk9NKuod1Zn_tVt19C8cLKPz4nttnSNp1x8iF3_VDCgcgV/dfv.JPG,

doğrumu benim belirttiğim yer ?

otobandan gelicem :)

doqru yerde bekliyorum dimi arkadaslar... cevap lütfen

@Tolga Ayla

Selam Tolga,

Size Bostancı da katılacağım. Niyetim Aydos ormanına girip çamur banyosu yapmak ama Aydos yolunu bulabilir miyim bilmiyorum bu nedenle Aydos a yakın bir yerlerden geçecekseniz oraya kadar size katılmayı düşünüyorum.

Arkadaşlar ben yatıyorum.herkese iyi geceler.allah rahatlık versin,sabah görüşmek üzere..

• Beğen
Tepkiler: Kemal Caner
@İbrahim Ozan

Otobandan inip Kartal istikametinde Yakacık yan yoldan bize doğru gelmeniz lazım.. Ancak saat olarak ne diyebilirim size bilmiyorum..

Orhanlı içinden de gelebilirsiniz ama tahminimce daha uzun sürer sizin için.. Bir sürü ara sokaklar dolaşırsınız gereksiz..

Çıkıyoruz arkadaşlar.. Topiğin tur öncesi son mesajıdır.. iyi uykular..

Gezimize ilişkin hava değişim raporuu;)

İstanbul
Pazar
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Yüksek: 17 °C . Rüzgar Güney 14 KM/S . Chance of precipitation 20% (water equivalent of 0.76 mm).

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

• Beğen
Tepkiler: Özgür Demirci
@G. Akpınar

Geldik arkadaşlar.. Tur fikri Görkemden çıkmıştı ama hay Allah gelemedi işte.. Resimler birazdan açılacaktır ilgili topiğe..

Kısacası çocukca bir gün geçirdik..

Saygıdeğer arkadaşlar son anda bir karar vererek. Akfırat turuna katılmış bulunmaktayım. Akfırat turu aynen şöyle ifade deyim: Şu ana kadar katılmış olduğum turların içinde en verimlisi, en eğlencelisi ve en güzeliydi. Turun sonlarına doğru yağmur, ben yağmuru her seferinde yağsın istememe rağmen, yağmasa daha iyi olacaktı. Şimdi tekrar bisikletimi temizlemem yağlamam gerekiyor. Bu şekildeki turların devamını diliyorum.

Geri