Scudo Sports

AkFırat'a Necmi'nin Yerine Gidiyoruz 10.01.2010

off spordan geldim bittim yaa.heryerim ağrıyorr.

Listeye bir kişi daha eklermisiniz.biraz önce aradı beni hafta sonu nabıyosun emre dedi.bende anlattım öyle böyle bir gezi var katılmak istermisin diye.aaa tabiki emrecigim dedi.
Hatta erol abi bir arkadaşınıda getirebilirmiş.onun icin yarın arıyacak beni.

Gelecek olanın isimi: EROL ALBAYRAK...

Scudo
öyle valla abi ya.bizim hocalar kampa soktu bizi.özel ilgileniyor.şubatta.ASHİHARA KARETE TÜRKÜYE ŞAMPİYONASI ve AVRUPA MİLLİ TAKIM SEÇMELERİ VAR onun icin acayip üzerimize düşüyorr ya adam kafayı yemiş.hadi siz bize şampiyonluk.kupalar madalyonlar getirceksiniz diyorr.tabi gaz veriyor bize.ama hocalarımın elinden öperim,ne olsa bizim icin uğraşiyor.bunun farkındayım abi.:)

Ben spor yapmadım ama benim de sırtımda odun kırmışlar gibi acıyor. Annem baktı bişey anlamadı ben de anlamadım etim acıyor.

@G. Akpınar

yok gelemiyor.yengemin dayısı hastahanedeymiş.durumuda cok ağırmış hafta sonu cumartesi pazar ordayım dedi.bu arada herkese cok cok selam söledii.böyle bir şey yaptığmıza cok sevindi.ileriki turlarda mutlaka katılırım dedi.

@CEM ATEŞ

Cem senin yerine bu görevi üstlenmekten mutululuk duyacağım..;)

(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: CEM ATEŞ
@FERRUH GÜRYALIN

süper abi o zaman. arazide acıma yok o zaman scalemle uçuşa hazırız biz :Skull-175 :in:

sabah seni aradım kadıköy - sabiha gökçen yaptım
dönüşte tansaşı görünce aklıma sen geldin dedim bir arayayım . uyuyordun abi heralde :D

@k.tecimen

Kemal bey iyi dilekleriniz için teşekkürler..Kaloriferlere alışınca ayrı bir tatlı olacak odun sobasında ısınmak ve kurumak..

Arkadaşlar küçük köpecikleri unutmayalım olur mu.. Mutlaka evinizde bu akşam artık bir şeyler çıkacaktır.. Allah mutfağınızı bol etsin..:rolleyes:

Gezimize ilişkin hava değişim raporu

http://img704.imageshack.us/img704/4408/hava3.jpg

En yüksek 16C en düşük 14C.Yağmur olasılığı yüksek.Rüzgar güney:17-22kmh

listeye bir kişi daha eklermisiniz.az önce aradı beni,
Gelecek olan arkadaşımınız ismi: Bülent Karakoc.

Yarın cok eylenecegiz cokkkk ;)

10 da 10 olduk şimdik.
Allahtan listede yagmur yagmasa,uyanbilirse,bisikletini tamir edebilirse,bir aksilik olmassa,belki diye yazdırmıyorlar.

Bu ekip 10 numara... :)

yarın sabah yakacık aydos ranpalarını aştıkmı çok keyifli bir yolculuk bekliyor bizi hele kurt doğmuş yolu varya süper ben keşife gittiğimde tolganın yanımdan geçişi aklımdan gitmiyor km ye baktım ben 55idim tolga 60.65 vardır uçuyordu.:vroam: :vroam: :vroam:

• Beğen
Tepkiler: emre güven
@Semih Aydoğdu

ferruh abin 7den sonra asla uyumaz birtürlü senle antıraman yapamadık semih senle idman yapmayı çok isterim telefonum bel çantasındaydı duymadım bende pedallıyordum o sıralar:D :D :D :D

10 Ocak 2010 AKFIRAT GEZİSİ

Buluşma yeri: Bostancı Adalar iskelesinden az ilerde balıkçıların sırasında olan eski Milli Boksör Selami Karakelle dürümcüsünün önü

Buluşma Saati: 8.30

Kesin Hareket: 9.00

KATILIMCILAR

1.Görkem
2.Ferruh
3.Tolga Ayla
4.Emre Güven
5.Bazuka Gökhan
6.Hasan Bahri
7.Semih Aydoğdu
8.Şevket Kayain
9.Erol Albayrak
10.Bülent Karakoç

Takım kaptanı yoktur :) Ama bu demek değil ki kimi önden gidecek kimi arkada kalacak. Grupça hareket edilecektir. Herkes kendinden ve bisikletinden sorumludur. Yardımlaşma vardır, kimse kimseyi azarlayamaz, kimse kimseye emir veremez, herkes eşittir.

Ben de kabartırım listeyi fakat önemli olan kesin gelecek olanları yazmak.

Yoksa;

11. Şerafettin düşünüyooooo :cool:
12. Refika uyanabilirse :)
13. Saliha canı isterse :60:
14. Halime yağmur yağmazsa :D
15. Satılmış alkol sigara yoksa :ci:
16. Kezban kar yağmazsa :Skull-175
17. Fadime kocası izin verirse :eek:
18. Pakize çocuklarını bırakacak yer bulursa :mad:
19. Abdülziyaeddin bol yemek olursa :lick3:
20. Yoknaz adı üstünde yok, ama ben yine de yazdım :freak_ani
21. Abdülrezzak 5 vakit namazı kaçırmaycaksa :27: