Scudo Sports

Akdeniz Ege Turu (8.Kesit) Yanan Günışığı

slmlar sevgili can. demek bulusma zamanimiz gelmis. bu bolume sira gelmesi de sevindirici. ama unutma ki gecen her gun sona yaklastigimizi hissediyordum. ama devam edecegiz...

@c.turhan
cahit hocam ben de luleburgaz'a bodrum'dan selamlarimi iletiyorum. yakinda da hayirlisi ile istanbul'dan iletecegim. bu arada 2 dostum trakya'da askerlik yapmaya basladilar. ilerleyen aylarda onlari ziyaret etmeyi dusunuyorum. biri edirne'de digeri ise kirklareli'de. eger bu ziyaretim gerceklesirse bi ihtimal luleburgaz'a da ugrayip seni rahatsiz edebilirim hocam. gorusmek dilegiyle.

@Lütfü Çolak
lutfu'cum slmlar. bi ara ben de "nerdeyim ben yahu. benim fotograflarimi can yayinlamiyor mu ne" diyordum ama megerse geziye daha katilma zamanim gelmemis, ondanmis.:):p ama nihayetinde bulusup kardesce yolumuza koyulduk. selamlarimi gonderiyorum. gorusmek uzere.

@LITLLE_PRINCE
tesekkurler little prince. inanir misin senin gibi icten dusunen insanlar hep yanimizda oldular. can ile surekli kulaklarinizi cinlattik sizin gibi samimi insanlarin. sanki beraber pedalliyor gibiydik. malatya'ya sevgiler.

@rahmankarataş
merhaba rahmanigim. aslina bakarsan o senin harika'ligin. ozellikle sizler(sen ve cahit abi) gibi uzun yol deneyimi olan insanlari cokca andık can ile. saglicakla kal. gorusmek uzere.

@Serkan Taşdelen
akyaka'dan gecme olayini ben de can'a soyledim. sakar rampa'sinin tepesinden gokova manzarasini seyretmemek hata olmustu onun icin. hele bir de o gun ve oncesindeki 1-2 gun ruzgarli ise... butun o sisi-pusu dagitiyor o ruzgar ve bir deniz cikiyor ki karsina, seyre dal. bircok defa gittim gokova ve marmaris taraflarina ve arabayla gittigimde hemen hemen her seferde o manzara icin durmusumdur. tas masalarda bi su bile icse insan cok keyif aliyor o manzara karsisinda. can yapamadi ama sen yaparsin artik bu seyri. hatta bi bakmissin can da senin o bolgeden gectigin gunlerde atmis bisikleti otobuse, sadece o manzarayi seyretmek icin seninle beraber o yokusu tirmaniyor. kim bilir?!

evet serkan bende biraz fotografcilik var. 7 senedir fotografcilikla ilgilenmekteyim. her ne kadar bilgisayar ortamina gecirmede dijital makinalar ön planda olsa da ben hala analog makina ile cekim yapiyorum ve dia cekiyorum. umarim sen de fotografcilikla ilgileniyorsundur veya ilgilenirsin. ama sana tavsiyem iyi bir makinayi bisiklet gezinde yaninda bulundurma. onu korumak gercekten zor oluyor. can'in dustugu durumu okumussundur. gercekten yazik oldu makinalara. gorusmek dilegiyle saglicakla kal.

ayrica can'la beraber barinmamizi saglayan ve yardimlarini esirgemeyen sevgili arkadaslarim okan ve serpil abla'ya ozellikle bu site araciligiyla selamlarimi gonderiyorum. can bu arada okan'in fotografini cekmemis miyiz yahu? valla oyleyse eksikligimiz olmus.

Scudo
Sevgili Çağrı hiç sorma.Bende farkettim inanılmaz kötü hissettim kendimi.Ama sende de var kardeşim.Malum benim makina kaputtaydı.Bu arada buluşma noktasını maalesef yanlış yazmışım.Milas yazmam gerekirken Yatağan yazmışım.İlk sutunlarda doğru yazdığımı bilmeni isterim.

'''Sihirli kelime:Sevmek sevmek sevmek ve yine sevmek.'''

dede dün nerdeidin hiç görüntü yapmadın balıkda sabahladınızdamı bütün gün yattın yoksa

@nuriaktürk

Sorma sevgili Nuri sorma.'thıasfat' bizim Serka'la Avanos'a balığa gittik.Kamp kuracaktık lakin sonradan caydık.Irmak durağandı ama hava kurşun gibi ağırdı.Kamp kurmamamıza sebeb Avanostaka polis arkadaşın bağ evinde durakladık,biraz yarenlenip biraz da balık tuttuktan sonra geç vakit eve döndük.Tabi bütün bunlar olurken akşam yemeğine balık yememek olmazdı diyerek soframızı balıkla renklendirdik.O günün rıskını amcayla paylaştık.önümüzdeki hafta senin ve ismailin rıskını da getireceğiz.

Sevgili Candede ve Çağrı; yine harika fotoğraflarınızla bizleri oralara götürdünüz. Sanki birlikte geziyormuşuz gibi...
Bir arkadaşın da dediği gibi; biz bisikletseverlere uzun yol merakı aşıladınız. Ne mutlu sizlere...

• Beğen
Tepkiler: candede
@M.Ergun GÖZET

Ergün abi meraba.Senin gibi değerli bir insanı tanıdığım için kendimi bir kez daha şanslı sayıyorum.Biliyorum ki,Varolan cevherin hep içinde seninleydi.Ne mutlu ki forum ailemizde böyle güzel turları yapacak olan sizler küçümsenmeyecek kadar çoğunlukta ve güzelliktesiniz.Hata sanki küçük birer organize işler çetesi kurmuş (50 yaş üstü gençler.) durumda gibisiniz.Hadi hayırlısı.Ben kendi adıma biliyorum ki siz güzel insanlar daha kimlere taş çıkartıp bisikletlerini ellerine verirsiniz.

'''Sihirli kelime.Sevmek sevmek sevmek ve yine sevmek.'''

candede kardeşim merhaba gezinizi büyük zevkle takip ediyorum ayaklarınıza sağlık sizler gezdikçe bizlerde forumda geziyoruz inşallah banada böyle uzun soluklu geziler paylaşımınız için teşekkürler

• Beğen
cahit hocam ben de luleburgaz'a bodrum'dan selamlarimi iletiyorum. yakinda da hayirlisi ile istanbul'dan iletecegim. bu arada 2 dostum trakya'da askerlik yapmaya basladilar. ilerleyen aylarda onlari ziyaret etmeyi dusunuyorum. biri edirne'de digeri ise kirklareli'de. eger bu ziyaretim gerceklesirse bi ihtimal luleburgaz'a da ugrayip seni rahatsiz edebilirim hocam. gorusmek dilegiyle.

Sevgili Çağrı,

Rahatsız olmak ne demek, uğramazsan darılırım, geçen sefer bir türlü görüşemedik, bu kez acısını çıkarırız umarım...

• Beğen
Makale, tur ve fotoğraflar tek kelime ile harika. Paylaşım için çok teşekkürler yine özlettiniz memleketimi :) Saygılar...

• Beğen
@candede
bulusma noktasini yanlis yazidigini farketmistim ve hatta sana bunu belirtecektim ama o kadar yazi yazarken dalip sana hatirlatmayi unuttum. ilk sutunlarda da dogru yazdigin gozumden kacmadi.

@c.turhan
gecen sefer bulusamamamizin en onemli sebebi gezimizin ramazan bayrami'na denk gelmesiydi. bir dahaki sefere bulusma olacaktir. selamlar.

@M.Ergun GÖZET
o kadar yolu beraber pedallamadik ama en azindan edirne-kapikule'yi beraber gecmemiz guzel oldu. az bir mesafe de olsa oldukca keyif aldim.
sevgili ergun abi. o bolgeye gelirsem seninle bulusacagimiz kesin oldugundan yazma geregi duymadim. aksi halde seni unutmam mumkun degil. saglicakla kal. yengeye, cocuklarina ve de evinizde agirlandigimiz aksam bayramlasmak icin evinize gelen 2 bayan kardesimize selamlarimizi iletiver. gorusmek dilegiyle.

• Beğen
@k.tecimen

Değerli büyüğüm sizler forum ailesi ve bizler için inanılmaz değerlisiniz.Bu kıymetinizin farkında olduğunuzdan şüphem yok.Bildiğim bir tek şey var.O da,soluk aldığımız her bir saniyenin kadrini ve kıymetini bilmemiz gerektiği gerçeği.Burdan yola çıkarak,siz ve sizin nezdinizde tüm dostlarımla paylaşmak istediğim gerçek şu: Yaşadığımız süre boyunca hiçbirşeyi.Evet hiçbirşeyi ertelememeliyiz.Yaşanılmayan ya da yaşayamadığımız o kadar çok eylem ve söylemlerimiz var ki,bunları bizler anlatmakla bitiremeyiz.Her biri hızla,soluksuz hayata geçmek için insiyatif kararlarının alınmasını bekliyor.

Şimdi bizlerin yapması gereken tek gerçek,Hülyasını kurduğumuz bu güzel düşlerimizi hızla ve zamana yayarak hayata geçirmek olmalıdır.Unutmamalıyız,ölüm soluk almak kadar yakın hepimize.

Tüm dostlarımızın düşlerinin gerçekleşmesi dileği ile...

Sevgili Can ve Çağrı...
Gezinin bu bölümünü de büyük bir ilgiyle ve merakla okudum... Fotoğraflara bakarken, bu yollardan hemen geçmek ve bu macerayı yaşamak için bende dayanılmaz bir istek oluştu... Umarım en kısa zamanda bu geziyi ben de yapabilirim... Yazı ve fotoğraflarınızla bizlere yaptığınız rehberlik için teşekkürler...

@Süleyman Şatır

Siz güzel insanı seyrimizin içerisinde güzel temennilerinizle görmek bizleri görmek mutlu etti.

'''Sihirli kelime.Sevmek sevmek sevmek ve yine sevmek.'''

okuyarak da geziye katilan insanlari gormek tabi ki guzel. ki okuyanlar suleyman abi gibi uzun yol yapan insalarsa bu daha da guzel. ege-akdeniz sahil seridi gercekten gormeye deger. ama ben sahsen bozkirda da pedal bassam onunda ayri katkilari var bana. selamlarimi gonderiyorum ozellikle urgup'e.

@Çağrı Tosyalı

Sevgili Çağrı meraba.Yoğun telaşlar içerisindeyim.Bir koşuşturmacadır gidiyor.Temennim o ki,varsa hatalarım.Sevgi harçı ile yoğurduğun saglam yüreğindeki güzel şefkatin ile beni affedmendir.

'''Her yeni an,saat,gün ve yıl.Yeni umutların doğumu değil mi.?'''

dostum duyan da affetmemi gerektirecek bir hata yaptigini zanneder. rica ederim yok oyle birsey.

aslina bakarsan surekli telas ve kosusturmaca icinde olmani dilerim ki hayat akici sekilde devam etsin. aksi halde amacsiz bir insan olup cikmaz miyiz? ne mutlu bunu farkedene... gorusmek uzere.

Amacin bittigi yerde sona erer hayatin.

Geri