Scudo Sports

Akçay-Marmaris-Gökova 2010 Bisiklet Turu 1069 km

3 temmuz'da İzmir-Bodrum-Marmaris gitmeyi planlıyorum, fotoğraflarınız beni daha da ateşledi diyebilirim....

• Beğen
Tepkiler: kizak
Scudo
@neverhood

Gerçektende iki pedal insana neler kazandırıyor.Bunun farkında olmanın sizlerle saygılı sevgili düzeyli dostluklar kurmak en güzel tecrübe.Pedallarınıza gönlünüze sağlık.Paylaşım hepimizindi.:in: :in: :in:

• Beğen
Tepkiler: Hakan Eşme
@Kamil Yıldız

Canım kardeşim hepinizin gönlüne sağlık .Yorumların için teşekkür ederim. :in:

@Ahmet Bolgi

Sevgili Ahmet kardeşim bende sizlerle beraber pedal basmanın heyecanını yaşadım .İyiki bu anlamlı turda beraber olmuşuz,iyiki sizleri tanımışım çok şanslıyım .Tura katılan herkese buradan teşekkür ediyorum. Sevgiler saygılar.:in: :in:

• Beğen
Tepkiler: Hakan Eşme
@Ahmet Gürkan

Hayırlı olsun Allah yolunu açık pedallarını daim etsin.Gerçektende izmirden sonra Marmarise kadar inanılmaz güzel yol manzaraları ,tarihi yerler ,ormanlar,Tabiat harika isabetli karar almışsın.Rota için sana yardımcı olmaya çalışırım.Sevgi ve saygılarımla.:in: :in: :in:

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gürkan
@mücahit sönmez

Yorumların için çok teşekkür ederim sevgilerle sağlıkla bol pedallar dilerim.

@Serkan Çoban

Sevgili kardeşim Serkan tura başladığımızdan beri bizi izlediğin için teşekkürler.Ayrıca senin bizlerle paylaştığın Altın değerindeki bilgiler için teşekkürler.sağlıcakla kal sevgiler saygılar.:in: :in: :in:

@mücahit sönmez

Heyecanımızı bizlerle paylaştığınız için ben teşekkür ederim saygılar.:in: :in:

Muammer bey, yorumu bize bırakmışsınız. :rolleyes: Halbuki ben sizin duygu ve düşüncelerinizi okumak isterdim. :) Harika bir yolculuk ve çok güzel bir buluşma... En kötü turunuz böyle olsun. :in:

• Beğen
Harika, harika, harika...
Fotoğrafları imrenerek seyrettim. Birlikte pedalladım, birlikte mola verip birlikte yemek yedim. Herşey için teşekkürler. Eline emeğine sağlık. Bu yıl zamanı ayarlayamadım, kısmetse önümüzdeki yıl bu turu birlikte pedallayacağız.

• Beğen
@Ahmet Salih Özenir

Sevgili Ahmet ÖZENİR yorumlarımı duygu yoğunluğu sebebiyle yapamadım özür dilerim.Ama sizin yorumlarınız için teşekkür ederim.Sağolun varolun.:in: :in: :in:

@Hakan Eşme

Sevgili hakan kardeşim tatlı yorumların için teşekkürler.Seneye Allah ömür verirse beraber katılacağız. Tüm KEŞAN GRUBU nada sevgiler saygılar.:in: :in: :in:

@Sait Hasançufadaroğlu

Sevgili kardeşim keşke bu tura beraber gidebilseydik.İnşallah seneye nasip olur.Saygılar sevgiler.

Paylaşım için teşekkürler,bacaklarına kuvvet,resimlere bakarken sizinle beraber olmanın mutluluğunu yaşadım .Sevğiler.

• Beğen
abi süper bi tur olmuş 2 hayalim var biri ege akdeniz turu biride karadeniz turu bu sene niyetlendim ege akdenizi yapmaya aileden izin çıkmıyor babam gidemezsin yolda bişey olur falan diyerekden sıcak bakmıyor gitmeme inş. birgün bende gidebilirim :)

• Beğen
@samet_özdemir

SelamlarSamet kardeşim .Tabiiki Ailemizin dediklerine uymak zorundayız.İnşallah birgün gelir böyle bir tura sende imzanı atarsın .yorumların için teşekkürler.

@eminozk

İnşallah seneye beraber aynı turu gerçekleştirmek umuduyla .Yorumların için teşekkürler.

Geri