Scudo Sports

ajdar

Scudo
Harbi manyak ya :D :D

Gülmek istiyoosanız kesinlikle izleyin ama kalp rahatsızlığı olanlar izlemesin :p

bu adam nerden çıktı gene yaaaaa....Ama süper olmuş kendime geldim valla...

Ajdar'ın Makine Mühendisliği Bölümünden mezun olduğunu bilen varmıydı. Yazık yaa. Bu kadarda olmaz..

Sevgiler...

@dogaci24

Ewt ben biliyorum :(

Ben makine teknik lisesinde okudum o kadar uğraştım her bişeyi yaptım ama ben mak. mühendisi olamıyorum herkes oluyo...

Al işte mak. müh. olduda ne oldu :)

arkadaslar oyle demeyin ajdar zeki murenden sonra turkiyenin yetistirdigi en buyuk sestir :) saygi duyuyorum kendinisine.gecenlerde kazayla buldum klibini burdan bi kac amerikali arkadasa seyrettirdim.bayildilar, hatta katlandilar diyebilirim hehehe. aklima geldikce kendimi tutamayip gulmeye basliyorum ....

Herkez ajdarı yanlış anlıyor. Adam bilakis televizyona çıkıp gerçekleri gösteriyor.

Hulya avşar gibi yıllarca türk milletini uyutmayı sağlayan bir sözde star karşısında sorduğu soruya ve cevap verişe bakarmısınız.

Hülya avşar : Ajdar sen aynaya baktığın zaman kendini star mı zannediyorsun?

Ajdar anık : Hülya hanım size her baktığımda kendimin son derece iyi bir star oldugunu dusunuyorum.

Çok zekice.çook.

Toplumun akıllanması için böyle adamlar lazım hatta binlerce ajdar çıkması lazımki ortada sanatçı manken insanlar kaybolsun, değeri anlaşılır insanların değeri dahada anlaşılsın.

Hem gülüyorum hemde düşünüyorum. Ajdarın yaptıklarının son derece farkına vararak ne çirkef bir televizyonculuk anlayışı oldugunuda gözlerimizin önüne serdi daha ne yapacakki ?

Uğur dündarların, Bilmem hangi X partililerin bile yapamadığını yaparak türk medyasının ve pop muziği anlayışının basit oldugunu anlatıyor.

Tabi biz her zaman işimize geldiği şekilde yorumluyor ve gülüyoruz.

Gerçekten acaca türk pop muziği kaliteli mi. Kendimizi sorgulamıyoruz. Ortada bi sorunlu varsa ajdar bence bütün medya problemli ve hastalıklı dusunce yapısını bize gark etmeye çalışıyorlar.

saygılar.

Geri