Ömer Faruk MUMCUOĞLU
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.821
- İsim
- Ömer Faruk Mumcuoğlu
- Bisiklet
- Scott
Hafta sonu kaçamağı yaptığımız Enez'de Pazar sabahını bisikletlerimiz ile ufak bir tur yaparak değerlendirdik.İrfan abim bisikletini getirmeyince eski emektarı C.tesi gecesinden tura hazırladık.Üzerindeki sepet, korna bilimum parçaları çıkartık ama zımba gibi oldu.Fotoğraf çekerken utandı pek çıkmak istemedi emektar.Tarlalar içerisinde atlayıp zıplarken kendimden geçip foroğraf çekmeyi unutmuşum fotoğraf çekmek aklıma gelince de gördüm ki hafıza kartı dolu işte çektiğim 3-5 foto;
Bir sonraki tur planımız Gülçavvuş Köyü den hareket - Enez - Gala gölü etrafından İpsala- Keşan - Gülçavuş ortalam 150km.
( Hakan Abi C.tesi sabah ilk Keşan a geldik beyaz eşya için, bakındım, sordum ama bulamadım izinizi, Pazar sabah'ta msn ye ekledim bir ihtimal açık ise haberleşiriz diye rast gelemedik
)
hazırlıklarımızı yaptık yola koyulacağız artık
(link)
Ve Enez,
(link)
Çay molası,Demi yeni oturmuş çaylarımızı yudumladık
(link)
(link)
Gala gölü üzerinden İpsalaya gitmeyi düşündük ama emektarın fazla dayamayacağını düşünerek geri dönüş yaptık bu arada tarlaların içerisinden geçip kestirme yol aradık.Traktörlerin geçtiği bu yollar muhteşemdi atlaya-zıplaya, uçarak geçmişim çok zevkliydi
resimlerde pek belli olmasa da
(link)
Fedai Hacılar / İrfan Hacılar
(link)
(link)
Ben / Fedai Hacılar
(link)
asfalta çıktık eve dönüyoruz, hava öyle sıcak ki
(link)
(link)
her yerim Galatasaray vay be ne güzel renkler
(link)
gözüktüğü gibi çevre offroad için biçilmiş kaftan,
(link)
Küçük Evren köyünü geçtik bizim köye az kaldı sağımız çam solumuz meşe ormanı
(link)
(link)
Köye girdik, Gülçavuş köyü meydanı
(link)
(link)
Kahvaltıyı hazırlamışlar bizi bekliyorlar ne mutlu bize
(link)
sürç-ü lisan ettiysem affola
Bir sonraki tur planımız Gülçavvuş Köyü den hareket - Enez - Gala gölü etrafından İpsala- Keşan - Gülçavuş ortalam 150km.
( Hakan Abi C.tesi sabah ilk Keşan a geldik beyaz eşya için, bakındım, sordum ama bulamadım izinizi, Pazar sabah'ta msn ye ekledim bir ihtimal açık ise haberleşiriz diye rast gelemedik
hazırlıklarımızı yaptık yola koyulacağız artık
(link)
Ve Enez,
(link)
Çay molası,Demi yeni oturmuş çaylarımızı yudumladık
(link)
(link)
Gala gölü üzerinden İpsalaya gitmeyi düşündük ama emektarın fazla dayamayacağını düşünerek geri dönüş yaptık bu arada tarlaların içerisinden geçip kestirme yol aradık.Traktörlerin geçtiği bu yollar muhteşemdi atlaya-zıplaya, uçarak geçmişim çok zevkliydi
(link)
Fedai Hacılar / İrfan Hacılar
(link)
(link)
Ben / Fedai Hacılar
(link)
asfalta çıktık eve dönüyoruz, hava öyle sıcak ki
(link)
(link)
her yerim Galatasaray vay be ne güzel renkler
(link)
gözüktüğü gibi çevre offroad için biçilmiş kaftan,