Ya ailemi bi bilseniz motor alcam desem napcan derler motor alsam derler araba alsaydın araba alsaydım derler napcan arabayı para koy kenarı derler Anlıcanız ben kendı istikrarımdan dolyaı bısıklete bınebılıorum ıstesem motor almak park tıme bi iş bulur calısır dişimi sıkar yinede alırım o motoru ama motora ılgım pekte buyuk degıl. bisikletle hız yapıyorum yeterınce :in:
450 liraya bisiklet bulduğumu söyleyince nerede gezeceksin sorusunu tekrarladı. "Elbet gezilecek yer bulunur, alem nasıl geziyor bak " dedim.
İtiraz etmeye çalıştı susturdum, sanırım biraz yumuşadı. 450'ye kapatıyoruz işi .
Güzel kardeşim gerçekten ikna, inandırma çok zorlu olmakta. Bu konuda bende deyim yerindeyse "saman altı su deresi " taktiğini kullanıyordum. Gerçi ilk bisikletim çoğumuzun olduğu gibi karne hediyesiydi. Geç kalmamış olsan hediye olarak çat kapı gelsin derdim lakin sanırım bu sahne geçildi Üstad Allah içine sindirerek bineceğin bir bisiklet nasip etsin ))) İster hediye, ister saman altı
Senin adına sevindim. Sana demiştim inat etmek işe yarar. Az bir para daha biriktirirsem ben oldubitti yapacağım aileme. Çünkü öncekilerin aksine bu bisikleti ben alacağım.
Benim küçüklüğümden beri en çok istediğim şeydi bisiklet bir türlü olmadı almadılar en sonunda 24 yaşında iş güç olunca gittim aldım bir sedona ok vermişlerdi ama çok geç yaşta sahip oldum seni çok iyi anlıyorum ama şimdi ne yaptım motorsiklete asla izin vermez annem ama ben bu cumartesi motorsikleti alıyorum haberi yok aldıktan sonra söylicem motosikletde en büyük heveslerimden biridir üzülecek kızacak ama yaptım dün akşam motorun pazarlığını yaptık ok ledik bile =)
Arkadaşlar size tavsiyem sonuna kadar gidin, sürekli konuşun.
Sonunda ikna oldular, seninle başa çıkamıyoruz deyip ne yaparsan yap dediler.
Zafer diye buna derim ben .