Scudo Sports

Ailenizin Bisiklet Sürmenize Desteği Ya da Karşıtlığı- yardım

@SnaqeEvet, satış var, ancak indirim yapılmıyor. Prensip olarak bayilere yönlendirmeye çalışıyoruz.

Scudo
@gurol

Yani kesinlikle liste fiyatından mı almak zorundayım.:(

Aksesuar falanda alıcam ona yansıtırlar belki indirimi:D

çünkü diğer bayiler bana çok ters yerlerdeler :(

@ncok

Sağol kardeş. O benim kişisel web sitemin adresi. Googlde da gözüküyor. :) Nasipse görüşmek dileğiyle.

Sevgi ve Saygılarımla

Mustafa Önder ATİK

1986- 1987 yıllarında, amcama yurtdışından gelen colnago marka bisiletin üstünden inmezdim hayalim hiç inmemekti ama ailem inmem için elinden geleni yaptı şuan bisiklete ayırdığım zamana işim dışında hiç kimse mani olamıyor işe de bisiklete masraf yapabilmek için gidiyorum zaten

@gurol

Gerçekten süpermiş....

u are really "lucky biker"...

@gurol

indirim derken pazarlık payını mı yoksa peşin alımdaki %10 indirimi mi kastediyorsunuz?

İnşallah adanadan gideceğin zaman irtibatı koparmayacağın arkadaşlarından biri benimdir enes.

@Snaqe
Kardeş, ortak olmayan hemen hemen hiç bir noktamız yok.
Aynı mücadeleyi ben de şu an vermekteyim ve şu an bisiklet ve en önemli aksesuarları alacak kadar param var fakat O'nların rızasını almadan da "Bisikleti" almayacağım.
Fakat kararlı olduğumu aksesuarları almakla göstereceğim
Çünkü anne'nin razı olmadığı bir iş yapmak O'nu hiç takmamak anlamına gelir.
Annenin duası ve rızası en çok değer verdiğim şeydir.
O'nlara şu an kendi sorumluluğumu alabileceğin(m)i, hata da yapsam bunu sizin isteğinizle değil, kendi isteğin(m)le yapmam gerektiğini, fakat bunları söylerken de sizleri hiç takmıyorum üslubunda değil de sizlerin de rızasını almak istiyorum üslubunda söylemen(m) daha faydalı olacaktır.
Gürol arkadaşımın yazdıklarını okumadan önce bu yazıya başlamıştım, söyleyeceklerimi yazmış.
Evet, hem bisiklete biner hem de ders notlarınız düşmez -ve hatta yükselirse- ailenizin elinden bir kozu almış olursunuz. Öne sürdüğü bahanelerin birisi de derslerdir.

@buyukbulut25

Masa tenisine başlarken de böyle inat etmişlerdi. Bir rakete 150 milyon verilir mi? diye. İlk lastiğimi 2. el olarak hocamdan aldım. Kararlı olduğumu gördüklerinde razı oldular. Tahta, diğer lastik ve ıvır zıvırların parasının ufak bir kısmını da kendileri tamamlamışlardı.

Sonuç
KARARLI olduğunuz O'nlara bir şekilde gösterin. Fakat asi olmayın. O'nları önemsediğinizi fakat sorumluluğunuzu artık kendinizin almanız gerektiğini anlatın

Ben ailemi ikna etmeyi başardım, hala tam olarak razı değiller ama alışırlar :)

Paramda hazır ,sanırım bu hafta içi inşallah bisikletime kavuşucam :)

Senin adına çok sevindim. Hadi Allah utandırmasın. Hayırlısı olsun. Ben de xt set alacağım. Artık benim ekipmanlar çok yıprandı. Yokuş bile çıkamıyorum. Bende para ayarlayabilirsem nasipse yenileme yapacağım. Darısı bizim başımıza :) Senin adına çok sevindim tekrar. Hayırlısı olsun.

Sevgi ve Saygılarımla

Mustafa Önder ATİK

Geri