@Snaqe
Kardeş, ortak olmayan hemen hemen hiç bir noktamız yok.
Aynı mücadeleyi ben de şu an vermekteyim ve şu an bisiklet ve en önemli aksesuarları alacak kadar param var fakat O'nların rızasını almadan da "Bisikleti" almayacağım.
Fakat kararlı olduğumu aksesuarları almakla göstereceğim
Çünkü anne'nin razı olmadığı bir iş yapmak O'nu hiç takmamak anlamına gelir.
Annenin duası ve rızası en çok değer verdiğim şeydir.
O'nlara şu an kendi sorumluluğumu alabileceğin(m)i, hata da yapsam bunu sizin isteğinizle değil, kendi isteğin(m)le yapmam gerektiğini, fakat bunları söylerken de sizleri hiç takmıyorum üslubunda değil de sizlerin de rızasını almak istiyorum üslubunda söylemen(m) daha faydalı olacaktır.
Gürol arkadaşımın yazdıklarını okumadan önce bu yazıya başlamıştım, söyleyeceklerimi yazmış.
Evet, hem bisiklete biner hem de ders notlarınız düşmez -ve hatta yükselirse- ailenizin elinden bir kozu almış olursunuz. Öne sürdüğü bahanelerin birisi de derslerdir.
@buyukbulut25
Masa tenisine başlarken de böyle inat etmişlerdi. Bir rakete 150 milyon verilir mi? diye. İlk lastiğimi 2. el olarak hocamdan aldım. Kararlı olduğumu gördüklerinde razı oldular. Tahta, diğer lastik ve ıvır zıvırların parasının ufak bir kısmını da kendileri tamamlamışlardı.
Sonuç
KARARLI olduğunuz O'nlara bir şekilde gösterin. Fakat asi olmayın. O'nları önemsediğinizi fakat sorumluluğunuzu artık kendinizin almanız gerektiğini anlatın