@Heisenberg İlk bisikletimi ilk maasimla 18 yasinda aldim. Kimseye sormadim, birsey diyen olmadi...
40'i devirdim hala cocuk gibi dagda bayirda geziyorum firsat buldukca birsey diyen olmuyor...
Gectigimiz Cumartesi arka frenim bosaldi kros bir yolda inerken yuvarlandim kol ve bacakta bir suru cizik, arka fren arizali, fren kolunda bir parca yuvasindan cikti takamadim vb. Gerci dusene kadar iyi vakit gecirdim, sonrasinda da tek fren eve kadar geldim. Laf edeceklerini bildigimden yolda acile ugrayip sisen parmagimin filmini de cektirdim kirik-catlak yok
3 gundur annem ve esim birseye uzandigimda agriyan kolum ve elim yuzunden yuzumu eksitsem basliyor konusmaya

"Adam gibi yerlerde binsene" "kac yasinda adam oldun hala akillanmadin" "bıdır bıdır bıdır

"
Benim 8 yasindaki ufakligin derdi de "nereden dustun, nasil dustun, ben olsam duser miydim"
Ona da zaten guvenli surmesi, frenlemesi, bozuk yer kaldirim veya 1-2 basamak inecekse agirlik merkezi durus vb. ne yapmasi gerektigini gosteriyorum. Kafada kask olmadan binmiyor, aldigi riskler ve dikkat etmedigi her an dusup sakatlanirsa bana gelip zirlayamayacagini biliyor!
Her zaman birileri itiraz edecek veya onaylayacak. Siz artik caninizin istedigini yapacak yastasiniz. Durumu guzelce izah edin, dogruyu egriyi arastirip ogrenin, gereksiz risklerle kendinizi ve cevrenizi uzmeyin, sevdiginiz saglikli ve guzel birsey yaparken mutlu oldugunuzu hissettirin alisirlar zamanla
@Osman Kıtay kardesim, konu eski ama hortlatan arkadas yeni ve pazar gunu yazmis derdini. ayni dertten muzdarip

aile