H Harun. Yaşam boyu bisikletçi Kayıt 8 Temmuz 2010 Mesaj 1.777 Tepki 900 Yaş 30 Şehir Wonderland Başlangıç 2003—04 Bisiklet Salcano Bisiklet türü Şehir - Tur 22 Temmuz 2011 #1 Benden habersiz bisikleti yıkatmaya gitmiş.Geldiğinde bisiklete bindim arka fren kolu sıkınca garç garç ötüyor ve kaliper diske sürtüyor.Mekanik disk kullanıyorum.
Benden habersiz bisikleti yıkatmaya gitmiş.Geldiğinde bisiklete bindim arka fren kolu sıkınca garç garç ötüyor ve kaliper diske sürtüyor.Mekanik disk kullanıyorum.
B Bahadir.Karaca Daimi Üye Kayıt 12 Temmuz 2007 Mesaj 252 Tepki 115 Şehir ankara 22 Temmuz 2011 #2 bir iki saate geçer merak etmeyin Tepkiler: ProfessionaL ve Harun.
OMER AYYILDIZ Daimi Üye Kayıt 17 Haziran 2011 Mesaj 220 Tepki 210 Şehir ESKİSEHİR 23 Temmuz 2011 #3 geçmiş olsun benim babamda iylik olsun diye benden habersiz zincirleri yağlamıştı ama ne yağlama bisiklette yağ değmeyen yer kalmamıştı, jantlar dahil frenlerin durumunu düşünün artık Tabi habersiz binince pantolunun tüm paça neredeyse yağ içindeydi Tepkiler: Harun. ve Tamer KAMIŞLI
geçmiş olsun benim babamda iylik olsun diye benden habersiz zincirleri yağlamıştı ama ne yağlama bisiklette yağ değmeyen yer kalmamıştı, jantlar dahil frenlerin durumunu düşünün artık Tabi habersiz binince pantolunun tüm paça neredeyse yağ içindeydi
F Fatih Esen Aktif Üye Kayıt 24 Nisan 2009 Mesaj 193 Tepki 60 Şehir Ankara/Keçiören/Etlik 23 Temmuz 2011 #4 sabaha bişey kalmaz sakin ol Tepkiler: Harun.