Scudo Sports

Adrenalina Italiana.. Pinarello`m

Çok güzel bir bisiklet olmuş. Deminden beri başa dönüp bakıp duruyorum bisikletinize. Kazasız belasız sürüşler dilerim

• Beğen
Tepkiler: nightdriver
Scudo
Bir için PINARello olmuş bu.
Harika. teknoloji ve görsellik çok uyumlu.
İsanın kana kana içesi, pardon binesi geliyor. :)
Hayırlı olsun , güzel günlerde kullanın.

• Beğen
Güle güle kullanın..

Çeki demiri üzerinde asimetrik rear sistem yazıyor.. Nedir bu sistem bilgi verebilir misiniz?

Teşekkürler..

• Beğen
Oy oy oy oy sabahlar olmasın :) N'aptın aga şimdi sen ? Evdeki bisikletlerimizi beğenmiyeceğiz :D :D :D Maşallah :)

• Beğen
@bumerang

Teşekkürler,
Her ne kadar insan bisiklet üzerinde sağ ve sola simetrik bir güç uygulasa da, çekiş sisteminin sağ tarafta olması kadronun asimetrik kuvvetlere maruz kalmasına sebep oluyor. Bu sebepten dolayı hem carbonun et kalınlıklarında hem de kadronun şeklinde sağ ve sol farklı dizayn ediliyor. Bu sistemi uygulayan başka markalar da mevcut. Ancak Pinarello özellikle en üst modeli Dogma'da kadronun bütün borularında sağ ve solda farklı dizaynlar uygulamış. Özellikle sprint sırasında kadronun daha stabil kalması sağlanmış. Tabi bu farklılıklar öyle bir bakışta anlaşılmıyor. Dokunarak anlayabiliyorsunuz...

Herşey mükemmel
Daha ne olsun.
Ancak kardo için konpenantlar biraz zayıf kalmış.
Eminim ileride yükseltmeler olacak gibi.
Keyifli, kazasız, kırımsız sürüşler dilerim.

• Beğen
Yeri apayrı bir alet.Hayırlı olsun.
İyi pedallar.İyi sürüşler... ;)

• Beğen
componentleri geçtim. renkler birbirine çok uyum sağlamış güzel allah nazarlardan saklasın bir çok rengin bir arada olupta böyle uyumluluk sağladığını ilk defa görüyorum hayırlı sürüşler dilerim. :10:

• Beğen
Geri