Scudo Sports

adobe photoshop

Scudo
yanlış hatırlamıyorsam adobe resmi olarak cs ya da cs2 de başlatmıştı Türkçe desteğini...
ama biraz araştırmayla başkalarının çevirdiği yamaların bulabilirsin yalnız pek sağlıklı ve anlaşılır olmayabilr, çevredeki bilgi ve kaynakları da düşünürsen bir çoğu ingilizce ya da ingilizceye göre anlatımlı olduğundan yamayla farklı bir sorun daha yaşayabilrsin :)

bence sen adobe photoshop cs2 9 kullan onun türlçe yaması var hemde 7,0 dan daha iyidir ;) ama 7,0 ın türkçe si varmı bilmiyorum

CS3 ün bile türkçesi var ama burda sormak yerine google'da aratsa daha çabuk sonuca ulaşabilir :))

@Genie

google da araştırdım ama saçma sapan seyler çıktı çaresiz kaldım o yüzden konu açtım

@Genie

Katılıyorum.Ayrıca forumda illegal paylaşımlar yasaktır.Rapidshare vs. linkler istemeyiniz

@propcadmin
zaten onlar illegal değil artık o desteği adobe veriyor ps de falan sitesine girip bakarsa bulabilir, tabii lisanslı programlar açısından konuşuyorus :D

------------- burda Türkçe yama takımı var istekte bulunabılırsın veya kesın hazırda vardır.

Lutfen verdiginiz linklerin iceriginde illegal unsurlar olmadigindan emin olunuz ve forum kurallarini okuyunuz.

Halil

doodlez arkadaşım verdiğiniz linkte illegal içerikler bulunuyor....

Geri