Scudo Sports

Adet yerini bulsun tur bisikleti tavsiyeniz var mı

evet bende salcano astro 50 düşünüyorum ,düşündüklerimden bşiri çok teşekkürler.

Scudo
Çocukluğumdan beri hep gördüğüm disk frenlere özenirdim. Yıllar sonra tekrar bisiklet almaya karar verince direkt disk frenli salcano aldım geçtim. Lakin gerçekten suya çamura bulaşmayacak bir şehir bisikletinde diske gerek yok bence. Performans kasılacak bir model bisikletim olmadığı için ağırlığın zararı yok bana ancak diske gerekte olmadığını düşünüyorum artık şehirde...

Maşadaki amortisör benim işime yarıyor, malum şehiriçi yollar bile köy yolu kıvamında. Çukur engebe çokça. Kullanım alanınızın yol kalitesine bakıp sabit maşa tercih edebilirsiniz. Ağırlık ne kadar az olursa o kadar az yorulursunuz ve süspansiyonlu maşa ile disk fren ciddi ağırlık farkı demek...

• Beğen
Tepkiler: ulaş alkaşi
sedona 301 , sedona 301 sport ve salcano astra 50 arasında tercih yapmam lazım , son kararımı vereceğim , yorumlarınız bekliyorum

@ulaş alkaşi

3 üde aynı ayarda bisikletler içinize hangisi siniyorsa onu tercih edin eğer uzun turlara çıkacam diyorsanız 301 daha kullanışlı şu anda bagaj ve çamurluklarıyla tabi diğerlerinede sonradan taktırabilirsiniz aynı kapıya çıkar :D

• Beğen
yeni başlıyorsunuz madem 28 lik gerçekten doğru bir seçim aramanız gereken özellikler vites sisteminin çok düşük olmaması uçup kaçmayada gerek yok ortahalli olsun yeter amortisörsüz tabiki daha iyi kaçacaktır :D ama yarışada gitmioz bence amortisörlü ama kilitleme özelliği olan bi maşası olmalı sonuçta gezilere çıkacağız ve gezerken konforlu gezmek en doğal hakkımız bagaj monte edilebilmesine dikkat edin. V frenli modeller diskler kadar havalı gözükmesede herzaman daha az masraf çıkaracaktır. Yerli malları diğerlerine göre daha uygun sedonanının da salcanonunda güzel modelleri var birbirine denk markaya çok takılmayın aradığınız özellikleri barındıran fiyatıda uygun olanı alın şimdiden güle güle kullanın

• Beğen
EVET BUNU ALCAM SANIRIM . SALCANO ASTRO 50 . YENİ BAŞLAYAN BİRİYİM İŞİMİ GÖRÜR SANIRIM GÜZEL BİSİKLET

26” MTB
HYDROFORMED BUTTED ALÜMİNYUM KADRO
SUNTOUR XCM MLO KİLİTLEMELİ MAŞA
SHIMANO RD-TX55, TOURNEY
SHIMANO ST-EF65
21 VİTES
SHIMANO FD-TX50-6
SHIMANO HG20-7 KASET DİŞLİ
KMC Z7
SUNTOUR XCT KRANK TAKIMI
SUNTOUR BB10- XCT-SQS
TEKTRO 837 ALÜMİNYUM V-FREN
MTB-AL-152BT FOV EN-M W620MM
SALCANO/ZOOM TDS-D369 3D FORGED ALÜMİNYUM GİDON BOĞAZI
SALCANO LOGOLU, JEL TAKVİYELİ SELE
SP-C239 31,6X350MM
VP-992S BS BK / BK
125MM SALCANO LOGOLU
SALCANO X-PROC 8X4 ÖZEL ÖRÜM TEKERLEK SETİ
SHIMANO AHBRM40BL-AFHRM307BZL
CONTINENTAL RACE-KING 26x2,2 LASTİK
16”-18"-20"

Sedona 301 İle sedona301 sport un amortİsÖrlerİ kİlİtlebİlİyor mu acaba , anlayamadim tam

Geri