Scudo Sports

Adana Tekir ve Taşdurmaz Maceramız...

Mehmet Can

Forum Bağımlısı
Tepki
395
2 Günlük bir maceraya atıldık arkadaşlarla ve bu maceramızı sizlerle paylaşmak istedim kanımca
Cumartesi yola çıkıp arkadaşımız Oğuzhan`ın evinde konaklayıp pazar günü yolumuza devam edip evimize döneceğiz planımız buydu
tabi herzamanki gibi aksilikler yine bizimle beraberdi ama herşeye rağmen çok güzel ve çok eğlenceli geçti...

İlk günden biraz hatıra ve eğlence fotoları e birazda iniş...
(link)

(link)

(link)

(link)

(link)
Tıpkı katalog çekimi gibi bişi olmuş
(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)
Gün batarken
(link)

(link)

(link)

(link)

(link)
Ve günü tamamlayıp yatışa geçiyoruz sabaha uzun bir yolculuk yapıcaz
(link)

Ve sabah oldu
(link)

(link)

Güneş perdemizi aralayıp bize kalkın alo sabah oldu diyor ve biz güne hazırız asıl macera şimdi başlıyor
(link)

(link)

Evden çıkışımız biraz hızlımı olmuş ne
(link)

(link)

Ve yola koyuluyoruz taşdurmaza doğru
(link)

(link)

(link)

(link)
Oda ne Mehmet abinin lastiği palıyor hemen pite girip lastiği değişiyoruz ve devam
(link)

(link)
İlkel bir yöntemle lastik zımparalama klasik ama mükemmel
(link)

(link)
İşte benim yeni motosikletim 2 ayaklı hemide konuşuyor
(link)
Güzelim yoldan manzaralar
(link)

(link)

(link)
Yüzmek için dereye yanaştık azcık
(link)

(link)
Bir katalog fotosu daha çokmu karizmatik çıkmışım ne
(link)
Oğuzhan
(link)
Spider cüceler iş başında
(link)

(link)
Ağaç yetmedi bide kayalara tırmanıyoz
(link)

(link)

Scudo
Ve yüzme faslımız bunu hakettik ama dimi
(link)
Mehmet
(link)
Oğuzhan
(link)

Cesetlerimiz
(link)

Bulduğumuz bir oltayla balık yakalamaya çalışyorlar
(link)
Ben
(link)
Yüzme faslı bittikten sonra tekrar yola koyuluyoruz
(link)

(link)

(link)
Oda ne bir lastik vakası daha tekrar pite giriyoruz
(link)

(link)

Lastik yapılırken bizde birazcık eğlendik
(link)

(link)
Tatlı bi düşüş yaşadık burda
(link)

Asıl macera şimdi başlıyor taşdurmaz
(link)

(link)

(link)
Yüzdüğümüz dereden bukadar yükseğe tırmandık ve hala tırmanıyoruz
(link)
Su molası
(link)
Tırmanış devam ediyor
(link)

(link)

(link)

(link)
İşte o muhteşem foto ve Memo
(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Dağların arasındaki o muhteşem yol
(link)
Viraja sert bi giriş yapıyorum
(link)
Ve toprlayıp devam ediyorum
(link)
Kısa tünelden geçiş
(link)

(link)

(link)
Tünelden çıkış
(link)
Kayıp balık memo:D
(link)
Tırmandıktan sonra burdan aşağıya kadar inişe geçiyoruz
(link)
Tırmandığımız yerden aşağıya doğru kuş bakışı bir foto
(link)

Geldik filmin sonuna
Burda foto makinesinin pili bitiyor yedek pilimizde boş çıkınca kaldıkmı öyle
Dağ başında market varmı nerdeee...

Evet arkadaşlar bizim bu macera fotolarmızı sizlerle paylaşmak istedim umarım beğenmişsinizdir kalın sağlıcakla...

Yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim...

Harika bir gezi olmuş parkurunuz muhteşem

mehmet can slm arkadaşım.ben hazıran ayında sizin shop a gelmiştim hatırlarsan. forma- tayt ve jantlara bakmıştım. adliye karşısındaki yerinize. güzel yerler varmış tekirde. izmir de öle guzel parkurlar yok valla.bende aslen adanalıyım ama iş nedeniyle izmirdeyim 14 yıldır.buda benim emektarım. carbon itek. full lx 12.5 kg görüşmek üzere. http://img14.imageshack.us/img14/1607/15525958.jpghttp://img170.imageshack.us/img170/8081/011qgy.jpg

• Beğen
Tepkiler: RECEP İŞLEK
buraları tekirin dış kısımları. iç tarafları güzel değildir. şehir kalabalığı. ağaçlık dağlık kesimleri çok güzeldir. çamalan,çamlıyayla,çamardı buralarıda gezmek lazım :) birde eski yoldan yukarı çıkmak lazım meşhur tatlıcı aziz'in oradan yukarıya. çok güzel yerler var :) bu arkadaşların hepsini scott scale 70 aldığımda görmüştüm kadir ustanın dükkanında. benim bayağı bir kilo vermem lazım öyle bir maceraya katılmak için :D gerçi başladık rejim ve spora 5 kilo gitti bile :)

• Beğen
@Zeki.Alper

Teşekkür ederim zeki inşallah devamı Ramazandan sonra olucak...

felis911
tek kelime ile harikasınız

Teşekkür ederiz...

Anıl MÜLK
Süper olmuş gerçekten,resimler ,anlatım ,eğlence harika,Herkezin ayaklarına sağlık,çok teşekkürler

Beğendiğinize sevindim asıl biz teşekkür ederiz fotolarımıza bakıp yorum yazdığınız için

srud aziz
gercekten katalog cekimi gibi olmuş ellerinize ayaklarınıza sağlık... bu arada kac km yaptınız?

Gidiş ve dönüş aradaki gezmeleride sayarsak 170 km felan oldu

cedrick41
keşke pil bitmeseymiş tam kaptırmış zevkle bizde sizinle kullanıyorduk bisiklet!

Piller bitmeseydi daha güzel daha fazla fotolar çekecektik ama malesef piller son nefesini verdi dağ başında da market yokki pil alalım :)

aly GUNES
mehmet can slm arkadaşım.ben hazıran ayında sizin shop a gelmiştim hatırlarsan. forma- tayt ve jantlara bakmıştım. adliye karşısındaki yerinize. güzel yerler varmış tekirde. izmir de öle guzel parkurlar yok valla.bende aslen adanalıyım ama iş nedeniyle izmirdeyim 14 yıldır.buda benim emektarım. carbon itek. full lx 12.5 kg görüşmek üzere

Evet hatırladım sizi bisikletiniz güzelmiş bir gün buraya tekrar gelirseniz beraber bir gezi yaparız kısmet olursa
Görüşmek üzere...

siret uslu
bu arkadaşların hepsini scott scale 70 aldığımda görmüştüm kadir ustanın dükkanında. benim bayağı bir kilo vermem lazım öyle bir maceraya katılmak için gerçi başladık rejim ve spora 5 kilo gitti bile

Siz kilolarınızdan kurtulun hayırlısıyla bizim maceralarımız bitmez birinide sizinle beraber yaparız kısmet olursa
Darısı diğer kilolarınızın başına...

• Beğen
http://img199.imageshack.us/img199/9986/57455454.jpg

Az kalmış, yakında yolun tamamını asfaltlarlar :( En iyisi çok geç olmadan Taşdurmaz'dan son bi kez daha geçmek...

Mehmet Can ellerinei pedallarınıza sağlık.... Mehmet'in (Deli) lastik patlatması çok normal... 10 kişi gittiğimizde ortalama 20 dk da bir lastik yamamak için duruyorduk bizde :)

Umarım çok geç olmadan bir Adana ziyareti gerçekleştirip, beraber Taşdurmaz turu yapabliriz ;)

Adana'daki tüm tekercilere selamlar...

Arkadaşlar! yarın öbür gün HAKKINI VERMİŞSİNİZ.COM diye bir site açsanız ve bu fotoları koysanız yeridir..

resmen doydum !! :)
Ayrıca o kaldığınız eve de bayıldım... :60:

ahşabın sıcaklığı ile sizin sıcaklığınız karışınca
( ki görüyorum sıcak ta bir gece geçmiş.. ağustos ayında yorgan!! [[ izmir'li ne anlar.. susayım bari :p ]] )
SICACIK! manzaralar çıkmış ortaya.. :cheer:

Yorum yapmamak elde değil.. insan kendini hemen yerinize koyup, oralarda hissediyor...
Yorum yapmak, bir soluklanma oluyor anlayacağınız o caanım MTB parkurunda... :rolleyes:

Hepinizi pedallarınızdan öpüyorum .. :lick3:

@aly GUNES

Ben de kısa süre öncesine kadar öyle derdim ama..
Nisan ayından beri, hemen hemen her cmt pz katıldığım turlarda İzmir'in de ÇOK ŞANSLI bir lokasyon olduğunu anladım..

Uzaklaşmak için tüm hengamesinden şehrin! sadece bir 5 10 KM'ye ihtiyacı var insanın.. ve belkide evet YOLDAN ÇIKMAK! için..

Karşıyaka tarafında; Örnekköy, Doğançay, Karagöl güzergahı müthiş güzellikte MTB parkurları barındırıyor...

Balçova'da, Buca Kaynaklar'da, Menderes tarafında, Urla Bademler tarafında da, Bornova'da Homeros'ta, Kent Ormanı'nda benzer mucizeler OFF ROAD'çu ruhları sevgiyle kucaklıyor..

bisikletcanavari
Az kalmış, yakında yolun tamamını asfaltlarlar :( En iyisi çok geç olmadan Taşdurmaz'dan son bi kez daha geçmek...

Mehmet Can ellerinei pedallarınıza sağlık.... Mehmet'in (Deli) lastik patlatması çok normal... 10 kişi gittiğimizde ortalama 20 dk da bir lastik yamamak için duruyorduk bizde :)

Umarım çok geç olmadan bir Adana ziyareti gerçekleştirip, beraber Taşdurmaz turu yapabliriz ;)

Adana'daki tüm tekercilere selamlar

Teşekkür ederim Enes çok sağol
Zaten bizi yolda lastik patlama olayı deli etti yapıyoruz 10 dakika sonra bitane daha
Yolu asfaltlamışlar ama olsun bizim asıl gitmek istediğimiz yer hala aynı şekil duruyor
Yakın zamanda sende gelde beraber bidaha gideriz kısmet olursa

Adana`ki tüm tekercilerden sana selamlar...

AydınGünaydın
Güzel bir paylaşım olmus arkadaşalar.Ayaklarınıza sağlık...

Teşekkür ederiz...

Sencer KAN
Arkadaşlar! yarın öbür gün HAKKINI VERMİŞSİNİZ.COM diye bir site açsanız ve bu fotoları koysanız yeridir..

resmen doydum !!
Ayrıca o kaldığınız eve de bayıldım...

ahşabın sıcaklığı ile sizin sıcaklığınız karışınca
( ki görüyorum sıcak ta bir gece geçmiş.. ağustos ayında yorgan!! [[ izmir'li ne anlar.. susayım bari ]] )
SICACIK! manzaralar çıkmış ortaya..

Yorum yapmamak elde değil.. insan kendini hemen yerinize koyup, oralarda hissediyor...
Yorum yapmak, bir soluklanma oluyor anlayacağınız o caanım MTB parkurunda...

Hepinizi pedallarınızdan öpüyorum ..

Teşekkür ederim güzel yorumunuz için
Kaldığımız yer evin üst katı arkadaşın odası ve çok tatlı bir oda
Gece hava buz gibi oluyorda o yüzden yorganla uyuyoruz :)

Arkadaşlar hepinize yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum çok sağolun...

Süper manzaralı bır gezı emınım o tırmanıstansa ınısı daha zordur:unsure: guzel bır parkur yukseklık korkusu olan cıkıpta ınemezdı heralde:D Paylaşım için teşekkürler...Ayaklarınıza pedallarınıza saglık.....

Geri