Scudo Sports

Adana şehir içi ve baraj gölü çevresi gezisi

eminozk

Daimi Üye
Tepki
379
Herkese selam:)
Pazar günü,sevğili arkadaşlarım Halil Korkmaz, İsak Ünal ve Orhan Satır beyin Adana şehir içi, eski baraj ve baraj gölü çevresinde stres atmak , spor yapmak ve insanlara bisikleti sevdirmek maksadı ile düzenlediği geziye katıldım.Sabah saa 07:45 de şampiyon bisklet evi önünde buluşup ordan eski baraj istikametinde guruba katılacak diger arkadaşlarla buluşmak üzere hareket ettik. Arkadaşların katılımından sonra seyhan nehri kenerında bir tur atıp sonra araba –pazarı – ziraat fakültesi giriş kapısı-balcalı üniversitesi arkası- doğu köprüsü-batı köprüsü istikametinde gezimize devam ettik . Adana’da hava çok güzeldi ve ortam bisiklete binmeye çok uygundu. Pırıl pırıl parlayan bir güneş ve insanı bisiklet binerken rahatsız etmeyen bir ılık hava vardı . Bu günde yeni arkadaşlarla tanıştım. Bu tip geziler ,bizi mereklı bakışlarla izliyen insanların daha sonra bir bisklet edinip bize katılmalarını sağlıyor.Dolayısıyla yeni biskletçi arkadaşlar ediniyoruz. Bu gün geziye katılanların sayısı 18 idi tahmin ediyorum ilerde bu sayı çok artacaktır.Gezimizi batı köprüsü bitiminde sona erdirip bize eski baraj bölgesinde katılan arkadaşlara veda ettikten sonra tekrar şampiyon bisiklet evine döndük ve burda pide-keçi peyniri ve çayla sabah kahvaltımızı yapıp bu günkü aktevitemize son verdik ve tekrar yeni bir gezide buluşmak üzere evlerimize hareket ettik .Yeni gezimizi haftaya Karaisalı –Kızıl dağ-Pozantı istikametinde yapmayı planlıyoruz.bu gezide çektiğimiz fotoğraflar aşağıda umarım hoşunuza gider. Yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler. Sağlıcakla kalın .
mesafe : 44.617 km
ortalama hız .: 15.8 km
sürüş zamanı :2.50.51 dak

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)
Ziraat fakültesi içindeki yoldan geçmek için ,kapıda görevli memuru ikna etmek çok güç oldu .
(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)
Osman bey yokuş aşağı inerken bisikletle bir takla attı ve bisiklet gördüğünüz gibi ters birşekilde durdu.Söylediğine göre düştükten sonra açılmıyan sol kolu açılmış hareket ediyormuş.Allah kendisini korudu.:Skull-175 :(
(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Scudo
@semdekor

yorumun için teşekkürler,birde karaisalı -pozantı yazımı oku.oralar çok daha harika.hoşça kal

Çok güzel bir gezi yapmışsınız.
Kaza geçiren arkadaşımız için geçmiş olsun diyorum, umarım kötü birşey olmamıştır. Gerçi elinin kolunun açıldığını söylüyorsunuz ama:)
Paylaşım için teşekkürler.

baraj gölü sayesinde adana da sahil kenti gibi olmuş , siz de bunu gezinizle çok güzel değerlendirmişsiniz....
paylaşım için teşekkürler..

(link)

Toplu geziler zevkli olur,kaza geçiren arkadaşa geçmiş olsun.Paylaşım için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: eminozk
Orda bir teyze mi var ben mi yanlış görüyorum? :)

• Beğen
Tepkiler: eminozk
@efe01

kozan turunu yanımada gelen olmadıgı için minibüsle yaptım .orda çektiğim resimler face book ta var . ozkarmane@hotmail .com dan ekle.sevğiler.

@42FY

pek yeyze değil ,amerikalı ve eşi adanda ingilizce öğretmeni .çok iyi bisiklete biniyor. sevğiler

@Hakan Eşme

evet oda bisiklette beraber takla attı ve bisiklet resimde görüldüğü gibi .kaldı .allah korudu işi şakaya vuruyor ama kolunun açılması doğru ,uzun zamandır dirsekten kilitli imiş . hayırlı oldu.sevğiler

@haluk akalın

bizde sana teşekkür ediyoruz .sevğiler

@Ali Rıza Sarı

yorumun için sağ ol.hoşça kal:)

Çok zevkli bir gezi olmuş manzaralar harika katılım çok iyi hepinizi yürekten kutlarım.Fotolar ve paylaşım için teşekkürler.Sağlıklı bol pedallar.:in: :in:

Geri