Scudo Sports

Adana Pedallarimin Altında 2

eminozk

Daimi Üye
Tepki
379
Herkese merhaba:) ,.06 0cak 2010 Tarihinde Antalya dönüşü yaptığımız gezinin resimlerini sizlerle paylaşmak istedim .Her zaman olduğu gibi yine arkadaşım Şehsuvar beyle Adana
Esentepe Migrosun önünde buluşup biraz sohbet edip hasret giderdikten sonra bisikletlerimize binip Kurttepe-Batı köprüsü istikametinde hareket ettik
(link)(link)
.Köprü üzerinde durup birkaç resim çektik ve daha sonra

(link)(link)

(link)(link)

Köprü üzerinden geçip göl kenarı yolunu takipben (burada köpeklerin saldırısını uğradık:Skull-175 )
(link)(link)

(link)(link)
Adana spor ve çatalan barajı arıtma tesisleri istikametinde yolumuza devam ettik.

(link)(link)

(link)(link)

(link)(link)

(link)(link)

(link)(link)

(link)(link)

(link)(link)

(link)(link)

(link)(link)

(link)(link)

Çatalan Barajı köpründen geçip Çiçekli köyünde mola verdik .
(link)(link)

(link)(link)

(link)(link)

(link)(link)

(link)(link)

(link)(link)

Çiçeklide verdiğimiz mola esnasında köy kasabının hazırlamış olduğu sucuk –ekmeleri yerken Antalya’daki arkadaşlarla telefonda sucuk muhabeti yaptık .
.Bu güzel molanın arkasından tekrar bisikletlerimize binip dönüş için adana istikametinde hareket ettik.
(link)(link)
Bir gün daha hayatımızdan çok güzel bir şekilde geldi ve geçti .
GEZİNİN ANALİZİ
Biniş mesafesi : 63.623 km
Biniş süresi : 304 dak
Ortalam hız : 12.7

Scudo
Harika bir gezi olmuş, sucuklar da çok güzel görünüyor, afiyet olsun, karnımız acıktı onları görünce... Neyse ki tadına bakmışsınız.
Teşekkürler paylaşımınız için...

@eminozk

Aman Oğuz abicim :eek: ;)

Eksik filan yok dimi, sadece paçayı kaptırdıysan önemli değil, ama baldır ya da kaba etlerden gitttiyse vay haline.:D :D

İnan, gene güzel bir gezi yapmışsınız. Sen bizi buralarda yanlız başımıza bırakıp git bakalım. :eek:

Ne yapalım bizde artık, baharı bekleyen kumrular gibi olduk, gelse de bahar çıksak uzun yollara diyorum. :rolleyes:

Hem seni, hem arkadaşını kutluyorum, gezilerinizin devamını bekliyorum. :)

Sevgi ve saygılarımla.

Sucuk partinizden sonraki göl yada gölet içindeki adacığa bayıldım, ruh arındırma yeri sanki. Paylaşımınız için teşekkür ediyorum.
sevgiler saygılar

• Beğen
Tepkiler: haluk akalın
elinize sağlık harika bir tur olmuş valla inanın sizingibi abilerimizi görünce gürür duyuyoruz ,elinize sağlık ,devamını bekliyoruz ,SAYGILARIMLA

selam ben adanada oturuyorum çatalan tarafına gitmeyi çok istiyorum ama hala nasip olmadı ayaklarınıza sağlık güzel geziolmuş kısmet olursa enkısa zamanda gitmetmek istiyorum bende paylaşım için teşşekk:D ürler

@Hakan Eşme

selam ,teşekkürler gel beraber tadını çıkaralım .sevğiler

@Ender Alıcıoğlu

Bir dahaki sefere hirlarlarken resimlerini çekip koyacagım .her yer köpek kaynıyor ,belediye onları bu yerlere yerleştiriyormuş . Bizi ısırsalar ne olacak düşünen yok .Bir keresinde durayım derken ayagım pedalda kilitli kaldı düştüm ,ama ne ayapacaksın bisiklet sevdası bastırıyor .birde senin kadar güzel anlatmaıyorum ama her halde idare eder .sevgi ile kal.

@KAMİL TABAK

merhaba kamil bey ,yorumunuz için teşşekür ederim .Keşanda 1979-1982 arası görev yapmıştım , oralarda çok güzeldir .Arzu ederseniz Adana'ya buyrun beraber gezelim ,Harika yerler var.sevğiler

@varol bisiklet

Selam ,bende saygılarımı sunarım işallah daha değişik yerleri de gezince resimleri paylaşacagım .sizin bu yorumlarınız insanı teşvik ediyor ve tabii mutluda. sevğiler.

@Ahmet Çakır

Sıkılmazsan bize katıl hava güzel olduğunda çıkıyoruz ,yalnız biz daha ziyade gezi yapıp yokuş tırmanıyoruz . Ben esentepe mıgrosoun karşısında küpeli sitesi c-6 bloktayım .sevğiler

@Selim Üsel

Sucuklar acayip lezetli .sevğiler:)

• Beğen
Tepkiler: sadana
Az kaldı istediğim grup böyle işde..bu karelerde bende olmayı çok isterim..
Tabi abilerim uygun görürse..Çok güzel güzergahlar.
Abi sizlerde en kısa sürede tanışmak ve paylaşmak dileğiyle..
Emeğiniz ve paylaşımınız için çok tşk ler.Sağlıklı bir yaşam diliyorum.
İyi Forumlar..

@eminozk
Neydi göreviniz ? Ana özelliklerini korumakla beraber Keşan o zamana göre epey değişti. O yıllarda Üniversitedeydim ve askerlik yaptığım zamana denk geliyor. Yinede karşılaşmış görüşmüş olma ihtimalimiz var. Bizde sizleri bekleriz, umarım bir gün Adana'da gezme şansımız olur. Teşekkür ediyorum.
Sevgiler

@KAMİL TABAK

Kamil abi güzel dilekler için çok sağ ol.İnan bütün gönlümüz konuştuğumuz yani bu dilekleri bulundğumuz kişlerle azda olsa birşeyleri ruhen ve bedenen paylaşmayı çok ama çok isterdim.Umarım bir gün yaşarız..
Sağlıklı bir yaşam dilerim abi..Kib slm lar..

Güzel bir tur olmuş.Ayaklarınıza sağlık foto ve paylaşım için teşekkür ederim.Bol pedallar
İstanbul da sirkecide sizinle konuşurken bir arkadaş daha vardı ona da selamlarımı iletin lütfen

selam semih kardeşim ,birde burdan yak ve kim bu çılgın adamlara bak .orda 2 kere ayrı istikametlerden torosları aşıp karaisalıdan pozantıya geçtik.Pedal bisikletteki aarkadaşbenim çok eski bir arkadaşımdı tesadüfen orda karşılaştık.kendisi orda bisikleti toplatıp Trak ya üzerinden antalya'ya gelmek üzere yola çıktı.mesjlarını beklerim .sevğiler

Geri