Scudo Sports

Acısız kıllardan ve tüylerden nasıl arınıyorsunuz?

ben plasterle alıyorum bacagımdakı tüyleri valla hem ucuz hemde cok kısa 5 dakıka almıyor amma ve lakin acıtıyor kıcranıyorsunuz siz çekmeyin başkası çeksin denemek isteyenler beyaz plasterle alabılırler ama sadece beyaz plaster onlar iyi yapısıyorlar

Scudo
Bende anlamıyorum okulda bi arkadaşla uzun sure bunu tartıştık bacak kılları kas gelişimini engelliyor diye iddda ediyodu adam ne solesem anmalıyo :d

Eğer kıllarınızı acısız bir şekilde ağda yapmak istiyorsanız emla krem %4 var 25 ytl
eğer doktora yazdırabilirseniz 2.5 ytl bi kutuda 5 tüp oluyor 5 tüplede 2 diz kapağının altı acısız bir şekilde alınıyor jiletle alınır gibi :)

Ben ilk ağda ile aldım.Sonra epilasyona alıştırdım.Haftada bir defa alıyorum.Hem çok seyrekleşti hemde oldukça yumuşak çıkıyor.Kıl kökleri oldukça zayıflıyor belli bir süre sonra.İnanın elle çekince bile koptukları oluyor :D:D
Böyle oluncada epilasyon yapınca pek acı hissetmiyorum.Ama şunu belirteyim ben epilasyonla diz kapaklarıma kadar alışabildim.Daha yukarıya çıkamıyorum.Biraz bağırtıyor da :D

• Beğen
Tepkiler: Hakan Yazman
ya kılların uzaması için proteine ihtiyaç vardır kabbul ama bence kısa kıl uzundan daha kısa sürede uzar bio-medical ürünlerden başkası yani aslında kısıtlı bi alan traş makinesi bıcağı gilette fln kökünden alamayan deri yüzeyinin kökünden alanlar bence yarışta daha çok protein harcayacak çünkü kısa tüy uzundan daha kısa süredxe ve daha fazla protein kullanark uzar ...

mesajı 6. sayfayı okuduktan sonra yazdım gökan gerekli cvbı vermiş..

Aerodinamizm konusunda ne kadar fark eder ki killi bacak ile kilsiz bacak arasinda ? dumur oldum bak simdi....

Arkadaslar,

Eczane veya buyuk marketlerden Veet Tur dokucu alabilirsiniz.İki formu mevcuttur sprey ve krem.Size krem formunu tavsiye ederim.8 dk sadece :)

@metan

Önceki sayfaları okumadınız sanırım, onun dışında erkek olmak ile kıllı olmak arasında bağlantı kurmanız ilginç :)

@metan

Sanırım bazı şeyleri bilmeden yada düşünmeden mesaj yazıyoruz diğer sayfaları okumadıysanız kısaca size bilgi veriyim diyeceklerim daha önce yazılmıştır büyük ihtimal ama sizin için bir kez daha yazıyım istedim bacaktaki kıl alımı her kişiye göre değişebilir ama 3,4 sebebi var diyebiliriz,

1- Yaralanmalarda Hızlı ve Etkin Tedavi.
Gerek yol bisikletinde ya da dağ bisikletinde yaralanmalar çok olmaktadır, kıllı bir bacağa göre kılsız bir bacağı temizlemek çok daha kolay olacaktır, yara bantı kolayca yapışır,kolay kremlenir,yara daha kısa sürede iyilişir.

2-Daha iyi masaj, profesyonellerinin her antreman sonrası masaj yaptırdıkları ortada kılsız bir bacağa masaj çok daha kolay olacaktır.

3-Bacak kıllarının alımının bacak gelişimine faydasının bilimsel olarak kanıtlanmış,kas gelişimine katkısının olduğunu söylenir ama kesin bir şey yoktur belkide 5% yüz psikolojiktir.

4-İyi görüntü, bisikletci bacağı kaslıdır ve kıllar bu kasları göstermez kılsız bir bacakta kaslar daha çok görünür.

Sanırım faydalı olmuştur sizin için.

bu yüzden ya biraz acıyacak yada paraya kıyılacak....
:)

nasıl yani,ne yapmalıyız peki onu anlayamadım...

@S.GUCLU

nasıl yani,ne yapmalıyız peki onu anlayamadım...
philips bodygroum al hem uygun ..

@lord
philips bodygroum al hem uygun ..

Runnerlord sendende ne kıl cıkar be dostum :)

Kılların aerodinamizme etkisi sadece % 0,0004 tür.İnternette yapılmış bir araştırma vardı.Rüzgar tünelinde denenmişti.Yani aerodinamizme etkisi çok yok ama İsmail Ağıllı arkadaşlarımızın anlattığı gibi yararları vardır.Bir de kolay yöntem söyleyeyim:"Kılları traş makinesiyle aldıktan sonra ağdaya girişmek ve sonra ağdayı sürekli kullanmak".İlk kez kıllarını alacaklara(balta girmemiş orman tabirli bacaklara sahip arkadaşlara)şiddetle önerilir...

• Beğen
Tepkiler: nükleer kedi
İlgilendiğim bir konu olduğu için tek tek okudum.Karınca yağını gördüm güvenip alamadım.Ağda denedim çok acıdı gözlerimden yaş geldi bende başlarım böyle zevkin ızdırabınma deyip vaz geçtim.Tüy dökücü kremler hiç bişe yaramıyor ya avondan aldığım öyleydi yani.Kökünden çözüm değil yani benim aldığım krem.Artık bilmiyorum ne yapıcak jilette sıkıcı be hep kazı filan ben saldım uzuyo öyle :D tabi bununda dezavantajı var bir yere sıkıştımı çektiriyor filan kopuyor sadet acıyorrr.Allahtan fazla kıllı tüylü değilizde idare ediyoruz kör kütük.:)

@Hay.alper.est

Bir arkadaş bir kremden bahsetmişti (belki önceki sayfalarda vardır) o kremi sürüp bekleyince cildi uyuşturuyormuş ve daha sonra acı çekmeden ağda yapabiliyormuşsunuz, bir araştırın...

@Hakan Yazman

Ben ilk kuru yaptım sonra kremli yaptım ama krem uyuşturmasına uyuşruyorda tam ağda kavramıyor kıllları ben verim alamadım.Zaten o an ter atıyorum olucak olmıyacak iyice birbiren bulaşıyor elimde yatkın değil ne zahmetli işmiş yahu diyor insan.

son 1 aydir almadim, pazar gunu dustum, dizim parcalandi, 1 haftadir uzerinde bant var ve hergun bandi 2 kez degistirirken acidan oluyorum, ayrica eminim kilsiz ve tuysuz olsaydi cok daha kolay iyilesecekti, pismanim.
kizlarin kullandigi, epilasyon aletlerini kullanin derim ama kullanmadan once kesin kisaltin, cimbiz degil de, diger trimmer basligini takarak.

Geri