Scudo Sports

ACİL..! jantlarda hafif eğrilik..

bülent samsunlu

Forum Demirbaşı
Tepki
695
İsim
Bülent SAMSUNLU
Başlangıç
1993—94
Bisiklet
KTM
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
mrb forum dostları;anadolu yakasında özellikle pendik kartal maltepe civarında jant akort ayarını iyi yapabilen bisikletçi var mı..ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM!

Scudo
Küçükyalı'da tandem,Kartal'da şirin var. Her ikisi de akort yapıyor ama nasıl yapıyorlar bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: bülent samsunlu
Bostancı Kaçkar Bisiklet, Serkan Yazıcı tecrübesi ve teknik ekipmanıyla sıkıntınızı çözecektir.

• Beğen
zannedersem en iyi akord ayarını istanbulda ve belki de türkiye genelinde kaçkar bisikletteki Serkan abi yapıyor.

ben soruyu şöyle değiştireyim, jhangi bisikletçi akord ayarını kaç paraya yapıyor?

@Emre Akcan

Ah bi bulsam 5-10 liraya yapanı her sürüşten sonra zerre kadar oynama bile olsa akort yaptırırım :)

@Selami53

sarıyer tarafında hakan çavdar var ben yol bisikletimin akordunu ona yaptırıyorum güzel ayar yapıyor ve 5 tl ücret alıyor akord için tam adresi salcanonun sitesinde var bayi bölümünde. kocataştan fatih aydın yönlendirdi derseniz daha iyi yardımcı olur...

• Beğen
Sağolun ama ben Kartal'da oturuyorum :)

Benim işi şimdilik dedem hallediyor :D Baya eski bisikletçi, pabuçlara bakarak dahi 5 dk da kusursuzluk tamam :D

pendik Efor bisiklet 5 tl yapıyor ve oldukça iyi kardeşim

Geri