@mariokaldato
Abi senin varlığın beni ayakta tutmaya yetiyor, profil resmini görünce iyi hissediyor insan
@mehmet.ali
Garanti mevzuları dönerken kadronun sahte olduğu bilinmiyordu, bilinse garanti peşinde koşmazdım

Accell Bisiklet yetkilileri ve kadronun ilk sahibi Girayhan Köseoğlu "Kadronun Accell Bisiklet fabrikasında ahbaplık - ticari ilişki vesilesi ile boyandığını" kabul ediyorlar. Sesli ve yazılı kayıtları hala saklıyorum. Hatta ilgili çalışanın işinden atıldığını aktardılar bana, herhangi bir ispatı yok tabi bunun. Kısacası Accell Bisiklet hatasını zaten kabul ediyor ve özür diliyor.
Ve ek olarak "Girayhan'a bir iyilik ettik - ama sana bu şekilde satış yaparak yanlış yaptı - firmayı zora soktu" dediler bana. Katılmakla beraber bana bir faydası olmadığını söyledim bu söylenilenin. Çünkü ben icraat bekliyorum firmadan, muhabbet değil.
Tek sorun; mağduriyet giderme oranını düşük tutması. %25 indirim için mi bekliyorum ben 5,5 aydır? Madem Accell Bisiklet ahbaplık vesilesi ile kadro üretti. Ahbabı ise firmayı düşünmeden sahte kadroyu orjinal gibi kakaladı. O halde aralarında anlaşıp mağduriyeti gidersinler, orjinal Lapierre kadro versinler bana. Girayhan 750TL para iadesi yaptı, tamirine - getir götür uğraşmasına giden paradan 200TL kaldı bana, hepsinin havale kayıtları paylaşıldı forumda. Bana 200TL karşılığında orjinal Lapierre marka dağ bisikleti kadrosu verseler "Hakkıyla mağduriyet gidermiş olurlardı". Ama bugün dayatılan, başka hiçbir seçenek verilmeyen bir kadroyu %70 ücretini kendim sırtlanarak satın alıyorum. 5,5 ay - 6 ay beklediğim halde 45cm kadro ile 52cm kadro karıştırılıyor hala daha

Yani ne ilk sahibi ne de Accell'in savunulacak hiçbir tarafı yok, kendileri bizzat kabul ediyorlar. Ben Accell Bisikletin de konuya dahil olmasında bir sakınca bulmuyorum, yetkili birileri - söylediklerim arasında yanlış bir bilgi olduğuna inanıyorsa itiraz edebilir. Accell'e haksızlık ettiğimi düşünüyorlarsa konuya dahil olabilirler, buyursun gelsinler.
Ve aynen öyle, seninle nasıl ilgilendiklerini bildiğim için, gönlüm rahattı. Ama gel gör ki "Sahte üretilen bir kadronun müşterinin altında fren ayakları kopuyor" orjinalinden 2,5 kat kalitesiz bir markanın kadrosunu %70 fiyatı mağdur müşteriye sırtlandırarak olayı geçiştirmeye çalışıyorsun. Müşteri ise olaydan bıktığı için "Olayı geçiştirmelerine izin veriyor", yeter ki bitsin gitsin diyor. Ama hala daha 52cm ile 45cm boyu ayırt edemiyoruz. Durum budur yani

Son görülmeleri sürekli güncel oldukları halde mesajıma girip görüldü yapmıyorlar. Arada hafta sonu girdi, iletişim kurabilmek için bile 3 gün beklemem gerekecek, böyle bir durum var ortada.